lullu1 11.05.07, 23:48 W piątej klasie szkoły podstawowej,chłopcy ułożyli taki wierszyk: "na pustyni Karakum jest fabryka sztucznych gum, taka guma,taka masa, co się wkłada na k...sa," zostało mi w pamięci a tyle lat minęło:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Wątek o nauce:)) 12.05.07, 00:16 kutasa się rymuje z hopsasa ale nie wiem czy na temat piszę:D Odpowiedz Link Zgłoś
igua Re: Wątek o nauce:)) 12.05.07, 07:41 lullu1 napisała: > > W piątej klasie szkoły podstawowej,chłopcy > ułożyli taki wierszyk: > "na pustyni Karakum jest fabryka sztucznych gum, > taka guma,taka masa, co się wkłada na k...sa," > zostało mi w pamięci a tyle lat minęło:)))) > nie podejrzewam, ze jest to ich oryginalna tworczosc pamietam z dziecinstwa te piosenke jako jedna z podlapanych na koloniach ;P > Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 W moim liceum był w klopie taki napis 12.05.07, 20:55 [chyba jakiś zielony napisał] "ciemne chmury widać z dala słońce z góry nap...dala żaba w wodzie d.pę moczy k.rwa jaki świat uroczy" Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: W moim liceum był w klopie taki napis 12.05.07, 22:40 Autor mi nieznany: "Zdechł kanarek, pies go je_ał. Nikt go nawet nie pogrzebał. Wiatr naje_ał liści kupę. Leż kanarku, ch_j ci w dupę." Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Wątek o nauce:)) 12.05.07, 22:19 A to znacie?: Na naszym podwórku, gdzie słoneczko świeci jest taka maszyna do robienia dzie... ...wczyno kochana pokaż mi kolana, ja nie taki zdrajca, pokażę Ci ja... ...dą goście jadą ... dalej nie pamiętam :p Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Wątek o nauce:)) 12.05.07, 22:29 bzz_bzz napisała: > A to znacie?: > Na naszym podwórku, gdzie słoneczko świeci > jest taka maszyna do robienia dzie... > ...wczyno kochana pokaż mi kolana, ja nie taki zdrajca, pokażę Ci ja... > ...dą goście jadą ... > dalej nie pamiętam :p > jadą goście,jadą z dołu i pod górę, lubię takie dziewczę,co ma dużą dziurę:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: Wątek o nauce:)) 12.05.07, 22:32 Ale tam był ciąg dalszy i kończyło się jakoś tak: lubię takie dziewczę, co ma duże cy... ..namon kupiłem, drogo zapłaciłem, wsadziłem do teczki i koniec bajeczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Wątek o nauce:)) 12.05.07, 22:37 bzz_bzz napisała: > Ale tam był ciąg dalszy i kończyło się jakoś tak: > lubię takie dziewczę, co ma duże cy... > ..namon kupiłem, drogo zapłaciłem, wsadziłem do teczki i koniec bajeczki :D Zwrotek było od groma:) a i o bacy były też:) Odpowiedz Link Zgłoś
bromden1 Re: Wątek o nauce:)) 12.05.07, 23:31 "co ma wielką dziu... bią ptaszko dzuibia owies i pszenicę lubię takie dziewczę co ma duże cy (tak to leciało) Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Wątek o nauce:)) 13.05.07, 21:39 Taa,tyle wierszyków i piosenek.. pamiętam ze szkoły średniej wych.muz, prowadził to gość z operetki wrocławskiej, i piosenka: "od Rzeszowa jechał wóz,malowane panny wiózł, spodobała mi się ta,co ruciany wianek ma", a my z uporem maniaka śpiewaliśmy <druciany>, facio piana na ustach,a my ubaw:))) Odpowiedz Link Zgłoś