Dodaj do ulubionych

Sandra wychodzi za Maksymiuka

13.05.07, 13:35
Wiem, mam refleks...
W kazdym razie: mam nadzieję, że to nie przez nas poczuli się w obowiązku :)
Obserwuj wątek
    • around_the_sun Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 13:57
      Pierwsze słyszę, skąd takie niusy? Bo trudno uwierzyć.
      • panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 14:20
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4108275.html

Eeee, to nie jest jednak takie pewne:( Informatorzy moi lekko nadinterpretowali:(
        • romcia.p Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 17:59
          a posłanka Szczypińska za towarzysza Jarosława :)
          może by se tak podwójny ślub walnęli ?
          • panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 18:23
            A my zrobimy bramę :)
            • romcia.p Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 19:11
              ja moge co najwyżej kamieniami obrzucic na szczęście
              zwłaszcza tę drugą parę
              • vandikia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 19:43
                spoko sami sie obrzuca.. stara panna i stary kawaler . matko ja nie mam nic
                przeciwko milosci, niech sie żenią i żyja szczesliwie wszyscy ktorzy chca, ale
                nawyki staro - panienskie/kawalerskie w 1 mieszkaniu to moze byc zgroza. no i
                co na to KOT? ;)
                • mmoni Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 21:38
                  Gwoli ścisłości pani Szczypińska jest rozwódką. Nawet były takie spekulacje, że
                  dlatego ta miłość pozostanie na wieki niespełniona, bo Jarek jako Polak-katolik
                  nie może z nią żyć połączony ślubem cywilnym li i jedynie. I pozostają im tylko
                  długie spojrzenia rzucane z mównicy...
                  • panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 01:32
                    Niepolscy katolicy też nie mogą brać ślubów kościelnych z rozwodnikami...
                    • vandikia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 06:03
                      moja wielka wina. myslalam, ze jest panną?? tak czy siak media robią z nich
                      żurawia i czaplę :)
                      • panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 11:11
                        Ale taka opcja jest chyba bardziej romantyczna?
                        Wielka miłość, która nigdy nie zostanie(przynajmniej publicznie) skonumowana.
                        Jak Tristan i Izolda wręcz...

Jeśli z jakichś tam powodów nie mogą wziąć słubu, to dlaczego do diaska nie
                        powiedzą tego wprost. Można by mieć dla nich szacunek ze względu na
                        przestrzeganie wartości jakich wyznają, a tak są obiektem kpin...
                        • mmoni Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 22:52
                          Publicznie to ja nie chcę, aby oni konsumowali tę miłość, jak nie przymierzając
                          królowie francuscy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka