panistrusia 13.05.07, 13:35 Wiem, mam refleks... W kazdym razie: mam nadzieję, że to nie przez nas poczuli się w obowiązku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 13:57 Pierwsze słyszę, skąd takie niusy? Bo trudno uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 14:20 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,4108275.html Eeee, to nie jest jednak takie pewne:( Informatorzy moi lekko nadinterpretowali:( Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 17:59 a posłanka Szczypińska za towarzysza Jarosława :) może by se tak podwójny ślub walnęli ? Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 18:23 A my zrobimy bramę :) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 19:11 ja moge co najwyżej kamieniami obrzucic na szczęście zwłaszcza tę drugą parę Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 19:43 spoko sami sie obrzuca.. stara panna i stary kawaler . matko ja nie mam nic przeciwko milosci, niech sie żenią i żyja szczesliwie wszyscy ktorzy chca, ale nawyki staro - panienskie/kawalerskie w 1 mieszkaniu to moze byc zgroza. no i co na to KOT? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 13.05.07, 21:38 Gwoli ścisłości pani Szczypińska jest rozwódką. Nawet były takie spekulacje, że dlatego ta miłość pozostanie na wieki niespełniona, bo Jarek jako Polak-katolik nie może z nią żyć połączony ślubem cywilnym li i jedynie. I pozostają im tylko długie spojrzenia rzucane z mównicy... Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 01:32 Niepolscy katolicy też nie mogą brać ślubów kościelnych z rozwodnikami... Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 06:03 moja wielka wina. myslalam, ze jest panną?? tak czy siak media robią z nich żurawia i czaplę :) Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 11:11 Ale taka opcja jest chyba bardziej romantyczna? Wielka miłość, która nigdy nie zostanie(przynajmniej publicznie) skonumowana. Jak Tristan i Izolda wręcz... Jeśli z jakichś tam powodów nie mogą wziąć słubu, to dlaczego do diaska nie powiedzą tego wprost. Można by mieć dla nich szacunek ze względu na przestrzeganie wartości jakich wyznają, a tak są obiektem kpin... Odpowiedz Link Zgłoś
mmoni Re: Sandra wychodzi za Maksymiuka 14.05.07, 22:52 Publicznie to ja nie chcę, aby oni konsumowali tę miłość, jak nie przymierzając królowie francuscy... Odpowiedz Link Zgłoś