anieczkapoleczka 25.05.07, 16:10 Dzisiaj rusza Liga światowa. Nie wiem, czy to kogoś jeszcze interesuje, mnie w każdym razie tak. Na początek gramy z Chinami. 3:1 dla nas będzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Liga światowa 25.05.07, 16:12 interesuje jeszcze co najmniej trzy osoby:) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Liga światowa 25.05.07, 17:08 mameluch napisał: > interesuje jeszcze co najmniej trzy osoby:) mam nadzieje ze mnie zaliczyłes do tej trójki;) ciekawe czy Pryku bedzie sypał po przekatnej, bo dawno go nie widziałem? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Liga światowa 25.05.07, 17:48 o, no to cztery:) Ciebie Druhu i Aśkę w pierwszej kolejności oczywiście liczyłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Liga światowa 26.05.07, 12:53 a ja??? katusze miałam moralne co lookać czy chłopców, czy "Odwróconych" i jednak chłopcy mi są milsi od Blachy i spółki.Film nagrałam...czyli strat nie poniosłam:-))))Znowu wybór trafiony i pochwała od męża:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Liga światowa 26.05.07, 14:38 To było typowe "pyknięcie" przeciwnika. Ciekawe kogo dziś Lozano wystawi. Odpowiedz Link Zgłoś