shameeka 26.05.07, 15:56 z moim narzeconym pierwszy raz sie zeszlam :) hehe to tak wramach refleksji.. i wspomnien... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goscinnie_ino Re: a 7 lat temu... 26.05.07, 18:31 to szybciutko sobie meża wypatrzyłaś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: a 7 lat temu... 26.05.07, 23:31 ale droga do tego miejsca byla bardzo dluga kreta :) a teraz wcale nie jest latwiej :) ale szczesliwa ja.. Odpowiedz Link Zgłoś
crrazy Re: a 7 lat temu... 27.05.07, 09:19 ee maj to chyba naprawdę miesiąc zakochanych... bo my też w maju się'zeszliśmy' Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: a 7 lat temu... 31.05.07, 13:29 Jak to jest? wy sobie w kalendrzu notujecie daty? Pierwszy spacer? Pierwszy pocalunek itp? No bo j anp juz jestem tyle czasu ze swoim W ze rachubek pogubilam, nie wiem czy to jest 9 czy juz moze 10 rok idzie a co dopiero konkretna date amietac. To nie bylo tak ze O tego dnia zaczynamy byc razem....niech nikogo moje slowa nie uraza ale takie wlasnie "rocznice" co jak co to troche sztuczne są wg mnie. Jeszcze was to luz rozmumiem i siebie tez ;p no bo rok to rok ale juz niekore osoby to tygodnie licza i odlicza, 1 tydzien, 1,5 tygodnia, 1 miesiac, 2,5 miesiaca...no po prostu masakra jakby to byl dla nich jakis wyczyn ktorym trzeba sie chwalic ze juz az tak dlugo.....sory ze takie dywagacje mam na ten temat i komus niechcacy sympatyczny watek rozwalam...ale no juz taka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
shameeka Re: a 7 lat temu... 31.05.07, 13:46 wiesz pierwsza milosc sie zawsze pamieta a tak wogole paenka kazdy jest inny. kazdy na co innego zwraca uwage.. kazdy inaczej zyje.. dla kazdego co innego jest wazne ( wiec nie rozwalaja watkow ;):) sa rozne szczescia.. a zadnego nie mozna umniejszac... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: a 7 lat temu... 31.05.07, 13:57 no moja milosc jest pierwsza a daty konkretnej nie pamietam za to pamietam sytuacje i moglabym je w szczegolach opisac ale nie daty...nawet nie pamietam miesiaca:] No ni ebede rozwalac watkow..jak mnie nie poniesie slowotok i myslotok:D Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: a ja 7 lat temu... 05.06.07, 20:27 byłam w gimnazjum :D :D ale też już miałam upatrzonego męża hehehe :D Odpowiedz Link Zgłoś