Dodaj do ulubionych

jagus007 bluzgatorka

27.05.07, 02:17
Nosi na czacie nick _;) Jaguś z liściem na głowie_ i nazwała mnie tam
"skurwysynem". To tak podaję jako ostrzeżenie dla innych tu piszących:
proces.files.wordpress.com/2007/05/jagus_0905.jpg
I Ty możesz zostac skurwysynem.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: jagus007 bluzgatorka 27.05.07, 02:28
      Wchodzisz na czyjeś forum, aby go oczerniać. Masz tupet impotenta.
      • proces7 Re: jagus007 bluzgatorka 27.05.07, 02:36
        sibeliuss napisał:

> Wchodzisz na czyjeś forum, aby go oczerniać. Masz tupet impotenta.

Nie oczerniam, tylko przekazuję prawdę. Zapytaj zainteresowanej. Cóż ma
        wspólnego tupet z impotencją? Wskaż mi na korelację.
        Sam zaczynasz z podtekstami seksualnymi, a potem zaczniesz płakać, jak ja czymś
        podobnym rzucę.
        Tobie by impotencja nie przeszkadzała. (Tak! To był podtekst homofoba;))
        • hunter444 Re: jagus007 bluzgatorka 27.05.07, 15:59

Proces nie wiem czemu ma slużyc ta cała słowna przepychanka ,natomiast faktem
          jest że ostanio szukasz zaczepki ,facet opamietaj sie ile ty masz lat? i nie
          dziw sie ze ktos wyzywa cię na dziendobry od skurwysynów czyż bys zapomnial o
          swoich wyzwiskach pod adresem nawet swoich jak to nazywasz przyjaciół?
    • jagus007 Re: jagus007 bluzgatorka 27.05.07, 19:56
      Procku drogi,
      Zdaje się, że masz parę wirtualnych kurników do obskoczenia, z Twoim blogaskiem
      i nielotnym forum na czele? Więc po co marnujesz czas zaglądając tutaj? Idż kury
      "szczać prowadzić", jak mawiał Dziadek;)
      Wulgarna Jaguś
      • dumpty Re: jagus007 bluzgatorka 28.05.07, 08:53
        Wirtualny impresjonista wrażliwiec
        Wrażliwość mocno niesymetryczna. Mnie wolno wszystko - wam nic! Ja mogę zbluzgać
        od najgorszych a protestuję jak mnie nazwą skurwysynem. Nie dociera do umysłu
        geniusza, że nie chodzi o mamusię a o to jak ludzie widzą...
        • malina1603 Re: jagus007 bluzgatorka 28.05.07, 21:14
          Proces, Tobie też nic nie brakuje, potrafisz przywalić bluzgiem tak, że w
          przysłowiowe pięty idzie. A tak na marginesie, to jak się ma to i owo na
          sumieniu, to się chętnie wyciąga coś schowanego w przepastnym archiwum, tak na
          wszelki wypadek i się wali z grubej rury gdzie popadnie. Do tej pory nie
          stawałam po niczyjej stronie, chcąc zachować obiektywizm, jednakże ostatnie
          miesiące obserwacji tego co się dzieje napawa mnie zgrozą. Można mieć różne
          punkty widzenia, można dyskutować, można....ale ta forma powoduje odruch
          wymiotny.
          • jagus007 Re: jagus007 bluzgatorka 28.05.07, 21:19
            Malinko,
            Uprzedzam, że proc może mieć także screeny z Twojego kosza na pranie, więc uważaj;)
            Bo on ma i nie zawaha się ich użyć;)
            • malina1603 Re: jagus007 bluzgatorka 28.05.07, 22:24
              Ale, ale Jagusiu, moje archiwum też jest przepastne i ja też coś mogę mieć na
              Procesorka, ot, choćby filmik, jak znęca się nad miśkiem Uszatkiem :) a misiek
              to znajomy kaczkek Dziwaczek...
              • jagus007 Re: jagus007 bluzgatorka 28.05.07, 23:07
                Dzieci lubią misie, a on nie? Normalnie rozpacz mi serce przepełnia...;)
                • malina1603 Re: jagus007 bluzgatorka 29.05.07, 10:57
                  Właśnie to jest podejrzane, misiom robi kuku, a dziwaczki wielbi. Udam się więc
                  do IPN, stanę w kolejce i poczekam aż archiwa otworzą...czas na demaskowanie
                  nastał, mam nadzieję, że dowiem się iż Procesor lubi paradować w kabaretkach :)
                  • hunter444 Re: jagus007 bluzgatorka 29.05.07, 19:37

i w stringach męskich ubranych tyłem do przodu <rotefl3>
                  • jagus007 Re: jagus007 bluzgatorka 29.05.07, 22:15
                    A kaczki to też w kurniku mieszkają? To jak włażą na grzędy? Kogut Siódmy je
                    podsadza?
    • t_ermitek Re: jagus007 bluzgatorka 30.05.07, 08:45
      Dawno mnie nie było na żadnym forum, ale to co teraz trafiło Procka-Klocka to
      ciężki przypadek, drogi Procku-Klocku obiecujemy Ci pomóc, zorganizujemy
      zakrojoną na szeroką skalę akcję pomocy, bo jak tak można nazwać "skurwysynem"
      Ciebie, wzór czystości języka, kogoś kto nigdy przenigdy nie używa na czacie
      wulgarnych słów i określeń, a tylko... ą, ę, .....WALCZMY O CZYSTOŚĆ JĘZYKA...w
      wykonaniu naszego kochanego Procka-Klocka :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka