Gość: Rayoff IP: 157.25.88.* 04.12.01, 13:21 Podobało misie i więcej powiem, że warto było! Nawet jak było cicho to było fajnie! Ale co ja tam mogę wiedzieć, małolat i tyle... Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: A misie podobało 04.12.01, 13:23 Reeeej, jakis automat w komputerze Ci wyrzuca ...te posty...wielokrotnie...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff PRZEPRASZAM! IP: 157.25.88.* 04.12.01, 13:29 Ja z tego nic nie rozumiem. Nic a nic, co zrobie re to mi wywala nastepnego. Wylaczam kompa i tez nie skutkuje. Jedno co moge to sobie pojsc. I przeprosic! Serdecznie przepraszam... Chlip... Postaram sie zeby sie nie powtarzalo... Chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PRZEPRASZAM! 04.12.01, 13:31 ...no już dobrze...nie chlip...poczęstuję Cię Michałkami..., chcesz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: PRZEPRASZAM! IP: 157.25.88.* 04.12.01, 13:37 Pewnie, ze chce :) Oplacalo sie pochlipac :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PRZEPRASZAM! 04.12.01, 13:47 ...stooop!!! wszystkie michałki połkniesz....,a to moje drugie śniadania, a miętę...kto Ci później będzie parzył...> Rej, a kiedy uruchomią linię międzygalaktyczną i czy Wenus z MMarsem...też połączą...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: PRZEPRASZAM! - Mag IP: 157.25.88.* 04.12.01, 13:54 Właśnie, a kto mi później miętę parzył będzie? Po raz kolejny adam na ciężką próbę wystawiony i po raz kolejny grzech ten sam popełnia... Niezdrowo na śniadanie Michałka, Michałek to po kolacji powinien być... A linii między Wenus i Marsem być nie będzie. Inżynierowie z obu planet dogadać się nie mogą. Jedni mówią, że za dużo szczegółów do omówienia, inne, że właśnie nic nie wiadomo... Więc jedyne połączenie z Marswm przez księżyc. Możesz u mnie na stancji noc przeczekać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PRZEPRASZAM! - Mag 04.12.01, 13:56 ...ale na Księżycu jest tylko jeden mieszkaniec...i w dodatku ...nie w pełni ...wykwalifikowany...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayoff Re: PRZEPRASZAM! - Mag IP: 157.25.88.* 04.12.01, 14:02 Przepraszam, ale jak to nie w pełni wykwalifikowany? List motywacyjny przedstawiłem, a referencje na życzenie :) W pełni wykwalifikowany i generalnie mucha nie siada! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PRZEPRASZAM! - Mag 04.12.01, 14:06 ...to mucy...nawet Cię nie lubią...??? Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: PRZEPRASZAM! - Mag 04.12.01, 14:11 Za małe przyciąganie występuję i chociaż się bardzo stara to jednakowoż nie siada :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: PRZEPRASZAM! - Mag 05.12.01, 09:48 ...no nie...?! nawet much...nie przyciągasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: A misie podobało 04.12.01, 13:54 Reeeeeeeeeeeeeeeeej...................a co Ci dziś krzyknąć...??? kochani!-już było...??? Odpowiedz Link Zgłoś