legwan4 13.07.07, 18:14 Jutro wyjeżdżam na Mazury.2 tygodnie wypoczynku,ale znowu bez netu:((( Pozdrawiam wszystkie Dziewczyny i Wojtka!!!!!:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legwan4 Re: Macham łapką !!!:DDD 13.07.07, 18:39 Wszyscy życzą dobrej pogody,aż się boję:((Takie psikusy nasza aura robi ostatnio,że cholera wie jaka będzie?:o Najważniejsze,że będzie las,jezioro i śpiew ptaków:))) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Macham łapką !!!:DDD 13.07.07, 18:56 To tez pogody zycze, braku komarow, pieknych widokow, jeszcze piekniejszych wspomnien:-) Wracaj cala i zdrowa:-D Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Macham łapką !!!:DDD 13.07.07, 21:48 niezly detox sie zapowiada :DDDD na zdrowko, wiejskiego jedzonka, slonka, swiezego powietrza i mazurskosci do bolu (no, moze z wodka ostroznie jednak :DDDDD) Odpowiedz Link Zgłoś
mandiko Re: Macham łapką !!!:DDD 13.07.07, 21:50 To ja się przyłączę do życzeń fajnego wypoczynku. Ja już częściowo po, właśnie wróciłam , trochę mi też netu brakowało. Widzę, że Ty, Legwanie, podobna do mnie - często w to samo miejsce. Moje ulubione to północne Węgry, a Ciebie, widzę, ciągnie na Mazury. Co tam pogoda, zawsze jest jakaś, grunt to postanowić, że się porządnie wypocznie niezależnie od okoliczności i już! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: Macham łapką !!!:DDD 13.07.07, 23:03 Legwanku, a gdzie mniej więcej jedziesz? Może miedzy Pisz a Orzysz? A pogodę masz jak w banku. Jeszcze zatęsknisz za deszczykiem nie mniej, niż za netem:-) Czym się! Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Macham łapką !!!:DDD 13.07.07, 23:37 Legwan-gadzina też pewnie będzie na wywczasach,zrobisz foty?Pozdrawiam..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogna71 Re: Macham łapką !!!:DDD 13.07.07, 23:52 Łegwan, ja również pogody życzę (także w swoim własnym interesie, bo też jutro wyjeżdżam:) Musimy się napiąć i wytężyć, urok odczynić i będzie git! Odpoczywaj! Odpowiedz Link Zgłoś
askastar W takim razie Bogna 14.07.07, 00:44 Tobie tyż jak najlepszych wywczasow a ja was bede zegna i witac:-)) "dyzurna nie-urlopowiczka":-( Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy 14.07.07, 01:41 Wiesz co, Aśka? Może urządzimy sobie "lato w mieście"? Możemy na przykład pograć w ambasadora. Albo porzucać frisbee. W najgorszym wypadku można ponarzekać na upały, siedząc w klimatyzowanej kawiarence:-) Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy 14.07.07, 08:54 Czemu nie Wojtku-brzmi niezle, moj piesio bylby frisbee zachwycony:-D Pojecia nie mam wprawdzie co to ambasador, heh, ale pewnie mi ladnie objasnisz:-), szkoda,ze kawiarenka z powodu odleglosci nie wypali,ale..zawsze mozna ponarzekac siedzac w domu, ze szklaneczka zimnego czegos, wyobrazajac sobie klimatyzowany lokal:-D Milego dnia Ci zycze...i narazie znikam do obowiazkow:-) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy 14.07.07, 11:06 pogody życzę :) mi urlop się przesunął o 2 tyg. (dzięki mojemu lubemu),ale co tam. i tak najdalej gdzie pojadę to 30km za Radom.a Dębki w tym roku beze mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy 14.07.07, 13:15 Joanno, jutro pozdrowię Dębki od Ciebie. Ale bez Ciebie co to za Dębki?! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy 14.07.07, 15:03 Wy tu o Dębkach gadu gadu, i mi sie przypomnial taka piekna Dębowa Aleja w okolicy. I se postanowilam,ze biore jutro zwierza i dziemy tam wlasnie-a co. Tez bede w okolicy czegos na D :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: Wszędzie dobrze, gdzie jesteśmy 14.07.07, 18:02 askastar napisała: > Tez bede w okolicy czegos na D :-DDD Przypomniałaś mi, jak kiedyś Magistrat miał porozwieszać tabliczki z nazwą ulicy Jaśkowa Dolina. Ale napis długi, tabliczki krótkie, więc chodzili ludzie ulicą i dziwowali sie, że są na Jaśkowej D. Odpowiedz Link Zgłoś
fettinia Re: Macham łapką !!!:DDD 14.07.07, 16:44 Ja juz ci machalam:)Teraz juz pewnie taaakie ryby lowisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: Macham łapką !!!:DDD 16.07.07, 15:52 Juz pewnie w gestym lesie sluchajac ptakow i jeziornej ciszy.. ale i tak zycze wypoczynku. Co do pogody, Mazury maja to do siebie, ze niezaleznie od pogody, zawsze bedzie co robic :)) pzdr i zdawaj relacje po powrocie :) Odpowiedz Link Zgłoś