Dodaj do ulubionych

wilk omen!

22.06.03, 10:29
hau du ju du?
(poprawna odpowiedz: du ju hau hau? )
;)))
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 10:32
      Ty mi du ju?...ach Ty zbóju!!!..;)
      • gitman Re: wilk omen! 22.06.03, 10:52
        ja tu tylko przejazdem, prosze sie nie krepowac.
        • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 11:05
          od dziecięcia mam problemy z krempacją...wybór pomiędzy kupnem sznurka a
          lizakiem..;)
          • gitman Re: wilk omen! 22.06.03, 11:14
            wiewiorka ma wiorka ale nie wie gdzie - przyswirowal ni z gruszki ni z
            rzodkiewki gitman.
            • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 11:19
              a w Szczebrzeszynie Gżegżółka spaceruje głowną alejką..;)
              • gitman Re: wilk omen! 22.06.03, 11:31
                a warszawie siedzial chrzaszcz na trawie
                dlugo nie posiedzial bo pomylil przedzial
                • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 11:33
                  pomarudził,pobrzęczał i tyle go widzieli..;)
                  • gitman Re: wilk omen! 22.06.03, 11:45
                    ale pewnie wroci, chyba ze go wiatr na rownej drodze przewroci...
                    • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 11:49
                      a że są w plana obfite niebiosa,po motylku dostał posag..;)

PS.stąd ten pośpiech..;)
                      • gitman Re: wilk omen! 22.06.03, 11:53
                        motyla noga krzyknal nieboga, domyslal sie jaka przed nim droga ...
                        • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 11:55
                          a choć była wyboista,trafił na dogodną przystań - "Motylkowem" zwaną..;)
                          • gitman Re: wilk omen! 22.06.03, 12:04
                            pil tam i popuszcczal pasa, slowem czul sie jak na wczasach ...
                            • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 12:09
                              i niekiedy przypominał mu się cyrograf na byczej skórze podpisany..;)
                              • gitman Re: wilk omen! 22.06.03, 12:18
                                ale przed smiercia ostatni raz zapragnal wyruszyc w tany ...
                                • edzioszka Re: wilk omen! 22.06.03, 12:22
                                  a w oddali zadźwięczały tam tamy - to mrówcze plemię dzikie..;)
                                  • gitman Re: wilk omen! 23.06.03, 22:48
                                    gdy zobaczyl mrowek zastepy niezliczone wiedzial, ze sie z kazda chwila zbliza
                                    jego koniec ...
                                    • edzioszka Re: wilk omen! 23.06.03, 22:49
                                      a że koniec był jego początkiem, tako splątał swe dzieje z tem wątkiem..;)
                                      • gitman Re: wilk omen! 23.06.03, 22:52
                                        lecz gdy stracil juz wszelka nadzieje, uslyszal ze gdzies w oddali kur
                                        donosnie pieje ...
                                        • edzioszka Re: wilk omen! 23.06.03, 23:30
                                          a gdy zapiał po raz trzeci - stwierdził,że już słonko świeci (w oczka)..;)
                                          • gitman Re: wilk omen! 21.08.03, 21:21
                                            a gdy zapial czwarty raz topor na leb mu spadl...
                                            • edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 12:38
                                              topor żelazny li książkowy?...;)
                                              • gitman Re: wilk omen! 27.08.03, 13:42
                                                eno moj post mial przedstawiac unhappy end zycia takiego jak kazde a ksiazki
                                                to wrog lasow tylko...
                                                • edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 13:45
                                                  im dalej w las tym więcej drzew, nawet przy papieru producji trza użytek
                                                  oddzielić od plew...;)
                                                  • gitman Re: wilk omen! 27.08.03, 13:47
                                                    wynalazek papieru dobra rzecz - podnioslo to cywilizacje na wyzszy poziom
                                                    (naturalnie mowie o papierze toaletowym ;))))
                                                  • edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 13:48
                                                    długi, szary i do.......faktycznie, sama rozkosz <dotyku rzecz jasna>...;)
                                                  • gitman Re: wilk omen! 27.08.03, 13:56
                                                    tylko gdy go zabraknie czujemy jego brak , ech rozrzewnilem sie, tyle
                                                    wspomnien sie z nim wiaze ...

gdy przy mnie jestes
                                                    nie mowie ci tego
                                                    jak bardzo jestes mi potrzebny
                                                    ale gdy ciebie brak
                                                    w mym sercu narasta neipokoj
                                                    krece sie bezradnie
                                                    rozgladam sie wkolo
                                                    z przerazeniem w oczach
                                                    i wiem ze nikt mi ciebie nie zastapi
                                                    wiem ze bede musial sobie poradzic sam
                                                    i szukac kogos kto cie zastapi
                                                    choc nikt nei zrobi tego tak dobrze jak ty
                                                    dlatego badz przy mnie zawsze...

to byla oda do ... papieru toaletowego.

• edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 13:59
                                                    tak się tylko zastanawiam, od kiedyż to Ty taki czuły się stałeś?...;)
                                                  • edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 13:55
                                                    potrzeba matką wynalazków i ojcem metod zwodniczych...;)
                                                  • gitman Re: wilk omen! 27.08.03, 16:18
                                                    a tak za potrzeba panny sznurem (sam widzialem neiraz ten klebiacy sie tlumek
                                                    przed toitoiami).
                                                  • edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 16:20
                                                    zdecyduj się wreszcie, albo wóz albo przewódz - jedzenie kotletów czy powyższe
                                                    praktykujesz w tej chwili?...;)
                                                  • gitman Re: wilk omen! 27.08.03, 16:24
                                                    pan buk udzielajac nam kilka dziurek uczynil nas wielofunkcyjnymi niczym
                                                    kombajny biurowe ktorymi w istocie jestesmy.
                                                  • edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 16:25
                                                    analizując powyższe przyuważam, że wspomagasz się jednak ziółkami...;)
                                                  • gitman Re: wilk omen! 27.08.03, 17:23
                                                    wiem ze mam sklonnosci do konfabulacji
                                                    ale pisze tylko z wlasnej imaginacji

• edzioszka Re: wilk omen! 27.08.03, 17:27
                                                    się mi wyimaginowało, jeno to co chciało ciało <dusza się nie wzrusza>...;)
    • edzioszka Re: wilk omen! 28.08.03, 09:32
      i tak rozmawiam z moim psem aż do północy, jeszcze parę godzinek zostało <byle
      nie tych do odmodlenia>...;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka