pyzka34 21.07.07, 22:14 Wez, dziewczyno i napisz ksiazke !!! :) Powaznie ci w tej chwili mowie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyzka34 Re: Anna_Sla !!!!!! 22.07.07, 07:26 W sumie o czym tam chcesz. Moze byc autobiografia :))) Świetnie piszesz :) Albo bajki dla dzieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Anna_Sla !!!!!! 22.07.07, 08:43 piszę, a raczej pisałam o dzieciach swoich, o ich rozwoju. Mam nawet całe 5 rozdziałów (5 m-cy życia Magdy, hahaha) reszta w notatkach i wiem, że muszę dalej pisać, bo notatki to nie wszystko, potrzebne jeszcze są emocje a ich się nie wzbudzić notatkami, zdjęciami i filmikami kiedy już się je zapomniało.. ale ja nie mam czasu a jak mam czas to mam mętlik w głowie, buuuuuuuuu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka29 Re: Anna_Sla !!!!!! 23.07.07, 07:50 Myślę że powinnaś spróbować masz naprawdę super talent do pisania i spróbuj coś dla dzieci napisać jakieś opowiadanko .... Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: Anna_Sla !!!!!! 24.07.07, 15:29 Popieram,bardzo miło się czyta Twoje wypowiedzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś