Dodaj do ulubionych

OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek

IP: *.dip.t-dialin.net 24.06.03, 14:23
Jak odnosicie sie do operacji plastycznych ? Potepiacie, akceptujecie a moze
aprobujecie ? Prosze o wszelkie opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: only Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek IP: *.kabel.telenet.be 24.06.03, 16:05
      stosunek do operacji plastycznych jest pewnie taki jak stosunek do stosunku po
      stosunku...
    • Gość: maryjo2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 18:43
      Jeśli to ma kogoś naprawdę uszczęśliwić, to czemu nie?
      • silverstone jak sie starzec to z honorem choc znam historie... 24.06.03, 19:14
        ... w ktorych lifting byl warunkiem awansu czy tez niezlozenia pozwu o rozwod.
        Hmmmm.... Kazdy ma, to co lubi choc osobiscie najnormalniej w swiecie - balabym
        sie.
        • mario2 Re: jak sie starzec to z honorem choc znam histor 24.06.03, 19:17
          Tobie to na razie jeszcze nie jest- naszczescie potrzebne. No chyba ze sie cos
          zmienilo, bo dawno sie nie widzielismy :)
        • Gość: maryjo2 Re: jak sie starzec to z honorem choc znam histor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 19:39
          Ja też bym sie bała, ale gdybym miała jakiś bardzo poważny i wdoczny defekt
          urody, który spędzałby mi sen z powiek i unieruchamiał w domu, bo wstydziłabym
          się go zawsze i wszędzie to chyba jednak zdecydowałabym się.

silverstone napisała:

> ... w ktorych lifting byl warunkiem awansu czy tez niezlozenia pozwu o
          rozwod.
          > Hmmmm.... Kazdy ma, to co lubi choc osobiscie najnormalniej w swiecie -
          balabym sie.
          • silverstone Re: jak sie starzec to z honorem choc znam histor 24.06.03, 19:44
            no defekt tak ale wiesz jak wyglada lifting? i wiesz jak sie wyglada po kilku
            liftingach? pozniej nie ma co nawet naciagac! przypatrz sie kiedys w jakis
            snobistycznym miejscu takim strasznie odprasowanym paniom. Nie mam nic
            przeciwko ale naprawde balabym sie, ze mi to trzasnie w pewnym momencie!

Gość portalu: maryjo2 napisał(a):

> Ja też bym sie bała, ale gdybym miała jakiś bardzo poważny i wdoczny defekt
            > urody, który spędzałby mi sen z powiek i unieruchamiał w domu, bo
            wstydziłabym
            > się go zawsze i wszędzie to chyba jednak zdecydowałabym się.
            >
            > silverstone napisała:
            >
            > > ... w ktorych lifting byl warunkiem awansu czy tez niezlozenia pozwu o
            > rozwod.
            > > Hmmmm.... Kazdy ma, to co lubi choc osobiscie najnormalniej w swiecie -
            > balabym sie.
            • Gość: maryjo2 Re: jak sie starzec to z honorem choc znam histor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.03, 18:05
              Nie będę się spierać, bo nie o liftingu myślałam, ale to w końcu sprawa
              indywidualna co kto z sobą robi i za jaką cenę. Oby tylko lekarze nie
              zapomnieli uprzedzić o ewentualnych następstwach, to w porządku.
    • Gość: dafnia Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.03, 13:09
      Gość portalu: .... napisał(a):

> Jak odnosicie sie do operacji plastycznych ? Potepiacie, akceptujecie a moze
      > aprobujecie ? Prosze o wszelkie opinie.

Akceptuje i sama zamierzam w niedalekiej przyszlosci poddac sie odsyasniu
      tluszczu (10 kg nadwagi)
      • Gość: maryjo2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 06:49
        10 kg nadwagi to jeszcze nie katastrofa. Czy wiesz może, co się robi z
        nadmiarem skóry po takim odsysaniu tłuszczu?
        • mawyr Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek 26.06.03, 06:53
          Dodatkowe kieszenie ;))
          • mario2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek 26.06.03, 06:54
            mozna tez buty :)
            • Gość: maryjo2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 07:44
              Ale z Was świntuchy! Nie macie ani ZA GROSZ zrozumienia dla kobiecych
              zmartwień estetycznych :(
              Za karę postraszę Was moim cellulitem.
              • mario2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek 26.06.03, 07:48
                tak sobie pomyslalem, ze po co wycinac te faldy, np. na brzuchu? Mozesz sie
                pezeciez w kangurzyce zabawic :)
                • Gość: maryjo2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 08:05
                  Ależ ja nie mam zamiaru nic sobie wycinać! Do wszystkiego bo wiem, co
                  posiadam, mam stosunek sentymentalny.
                  • mario2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek 26.06.03, 08:17
                    oj tak- bodaj to stosunki sentymentalne :)
                    • Gość: maryjo2 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 06:17
                      A jakie inne? Przez te X lat zdążłam się przyzwyczaić do moich części ciała, a
                      nawet je polubić.
    • p0l0n32 Re: OPERACJE PLASTYCZNE, jaki jest wasz stosunek 26.06.03, 10:21
      Gość portalu: .... napisał(a):

> Jak odnosicie sie do operacji plastycznych ? Potepiacie, akceptujecie a moze
      > aprobujecie ? Prosze o wszelkie opinie.

Ludzie, musicie zauważyć, że operacje plastyczne to nie tylko lifting,
      powiększanie piersi i inne duperele. Ja mam za sobą już dwie operacyjki
      plastyczne i w sierpniu jadę na kolejną i to nie bedzie odsysanie tłuszczu
      (choć i to by się przydało :)). Jeżeli mieszkacie w takim mieście gdzie jest
      szpital z oddziałem chirurgi plastycznej to się tam przejdźcie. Ja na przykład
      nie mam lewego ucha i z tym się męczę od urodzenia, a mam wielu innych
      znajomych ze szpitali, którzy mają większe defekty niż ja.
      Przemyślcie to sobie.
      • silverstone Przemyslalam swoj stosunek do operacji plastycznyc 26.06.03, 10:41
        Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
        Choc pewnie za 20 lat wyciagne ostatnie zaskorniaki co by moje czolo pozbawic
        oznak skumulowanej przez lata furii ;D
        • p0l0n32 Re: Przemyslalam swoj stosunek do operacji plasty 26.06.03, 11:13
          silverstone napisała:

> Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
          > Choc pewnie za 20 lat wyciagne ostatnie zaskorniaki co by moje czolo pozbawic
          > oznak skumulowanej przez lata furii ;D

Czyli jednak nie zrozumiałaś tamtego posta...
          ach te dzieci...
          • silverstone Re: Przemyslalam swoj stosunek do operacji plasty 26.06.03, 11:23
            a takie bylo zalozenie? ze mam zrozumiec? och daj spokoj....

p0l0n32 napisała:

> silverstone napisała:
            >
            > > Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
            > > Choc pewnie za 20 lat wyciagne ostatnie zaskorniaki co by moje czolo pozba
            > wic
            > > oznak skumulowanej przez lata furii ;D
            >
            >
            > Czyli jednak nie zrozumiałaś tamtego posta...
            > ach te dzieci...
    • Gość: Mona osobiście IP: 194.204.162.* 26.06.03, 22:45
      ja osobiście nigdy bym się na coś takiego nie zgodziła, bo wole naturalność..
      pewnie po takiej operacji czułabym się fatalnie- to już nie byłabym ja a poza
      tym podobno przez kilka miesięcy po takim zabiego odczuwa się utrudniający
      życie ból. Jednak jestem osobą tolerancyjną, a ludzie mogą ze swoimi ciałami
      robić co tylko chcą więc jeżeli naprawde zależy im na takim zabiegu to ja nic
      przeciwko temu nie mam.Zresztą nawet jakbym miała to już ich sprawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka