Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 06:41 nawet myśleć. Strasznie mi wstyd. Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawyr Re: Nic mi się nie chce, 27.06.03, 06:46 Baco co robicie jak macie czas ? Ano siedze i myśle. A jak nie macie czasu ? A to ino siedze ;)))) Dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Nic mi się nie chce, 27.06.03, 06:49 Witojcie ptaszki poranne. Moze zamiast bycia porannymi skowronkami przemianujemy sie na porannych dzieciolow, co to od rana nic nie robia ino w klawisze stukaja? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Nic mi się nie chce, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 07:22 Jaka szkoda, że nie jestem bacą! Siedziałabym sobie.... Mario, nie bądz taki hop do przodu, bo Cię pająk za obraz wciągnie. Jeśli my tu dzieciolimy, to co Ty tu robisz??? Tylko bez górnolotnych zwrotów, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Nic mi się nie chce, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 07:27 Hmmm.... chyba posunęłam się o jeden most za daleko.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Nic mi się nie chce, 27.06.03, 07:29 sprawuje kontrole nad dzieciolami! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Nic mi się nie chce, 27.06.03, 07:35 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): > Hmmm.... chyba posunęłam się o jeden most za daleko.... > :) To zależy kto przyjaciel, kto wróg ... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Nic mi się nie chce, 27.06.03, 07:21 Ale za oknem jest pięknie i na pewno po porannej kawce odzyskasz wigor i nabierzesz ochotki do działania :-)))) Wspaniałego weekendu, pełnego niespodzianek :-)) Dzieńdobry Maryjko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Nic mi się nie chce, 27.06.03, 07:30 tylko pamiętusiaj to musi byc czarniutka kawusia bo od innej ochotki do działanka nie ma i nie bedzie łekendziku z niespodzianeczkami ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Nic mi się nie chce, 27.06.03, 07:33 Oj nasza maryjka tylko z mleczkiem i cukrem, od czasu do czasu z cytryna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Nic mi się nie chce, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 07:41 Ach, Wasze słowa od razu podniosły mnie na duchu. Uskrzydlona, pofrunę jak motyl do pracy i tam będe spijała nektar z zakurzonych stert papierów myśląc o Was czule! Chłopcy, ależ Wy na mnie działacie!Ach! Odpowiedz Link Zgłoś