monikaannaj 06.08.07, 17:26 nie cierpię takich zmian. Źle było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiperrealizm Re: o rany - nowy dizajn... 06.08.07, 17:29 dobrze było ale ma być lepiej... :( Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s :(((((((((((((((( 06.08.07, 17:32 Tragedia :(((( Co to ma być??? Czemu wszystko jest z... lewej strony :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: :(((((((((((((((( 06.08.07, 19:08 ohida. szukam, gdzie jest opcja do powrotu do starej szaty. Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: :(((((((((((((((( 06.08.07, 19:14 Nie ma. Możesz sobie co najwyżej ustawić stare kolorki. Panelu nawigacyjnego z prawej usunąć się nei da :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: :(((((((((((((((( 06.08.07, 19:22 no to d... blada... przyjdzie mi dostać zeza i skrzywienia kręgosłupa. Oby pomysłodawcę pokręciło.. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Szablon klasyczny ? 06.08.07, 19:46 Info ze strony głównej: Nowe forum Witajcie na nowym forum. Przyszedł czas na zmiany, stare miało już 4 lata i sporo rzeczy się w nim zdezaktualizowało. Dla tych, którzy lubią stare, mamy szablon klasyczny. Forum jest teraz lepiej dopasowane do dominujących dziś większych monitorów. Ma intuicyjną i przejrzystą nawigację – łatwiej przemieszczać się między powiązanymi tematycznie forami. Ma też rozbudowany panel z ulubionymi forami i wątkami z prawej. Zapraszamy do używania i wyrażania zachwytów tudzież konkstruktywnej krytyki. forum.blox.pl/html#entry_2389699 Tyle, że mi ten "szablon klasyczny" nie działa. W ogóle żadne szablony nie działają bo tylko zmieniają kolory i nic więcej. MOże - kurcze - będą to dopiero robić ... G. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Knedliczek jestem :-) 06.08.07, 20:08 w dodatku cos się im popirdykało. Z ustawień wynika, że jestem uczestnikiem tajemniczego dla mnie forum KNEDLICZKI. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23876 He, he, he, he ... G. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Knedliczek jestem :-) 06.08.07, 20:16 hihihi, ja też jestem knedliczek.... Odpowiedz Link Zgłoś
kann2 Knedliczki zbliżają ludzi! 06.08.07, 21:38 Ja byłem u knedliczków jeszcze na starum forum. Zawsze się zastanawiałem, skąd. Widzę, że nie jestem osamotniony. Odpowiedz Link Zgłoś
isma Re: Knedliczki zbliżają ludzi! 06.08.07, 22:16 No nie! A mialam sobie zrobic odwyk od internetu! To ja dwa dni nie zagladam, a tu takie... ;-(((. A w Knedliczkach tez figuruje. Nie chcialabym byc zlym prorokiem, ale zastanawiajac sie, kto z naszych wspolnych znajomych dysponuje okreslonymi umiejetnosciami informatycznymi... Odpowiedz Link Zgłoś
kohei Re: Knedliczki zbliżają ludzi! 07.08.07, 09:20 A mnie do knedlików nie wrzuciło. A szkoda:) A dizajn jak dizajn. Panel po prawej to głupota, ale po za tym nie jest tak źle. Przyzwyczaimy się... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Ja też miałam knedliczki na starym 07.08.07, 15:26 Brakuje nam tylko kohei do kompanii. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s A swoją drogąodpowiedzi adminów na krytykę są... 06.08.07, 21:53 ... powalające :( Trzy odpowiedzi, którymi panowie admini załatwiają wszelką krytykę: 1. Ludzie krytykują tylko dlatego, bo nie lubią zmian. 2. Przyjmować będziemy tylko krytykę konstruktywną, czyt. wskazywanie błędów w działaniu nowego układu. Krytyka układu jako takiego jest niekonstruktywna. 3. A i tak nie przejmować krytyką się nie zamierzamy, bo to oczywiste, że tylko krytykom chce się wypowiedzieć na forum. Tymczasem popierają nas całe masy milczących użytkowników! Przejaskrawiam, ale tak mniej więcej wygląda rozmowa z adminami na Forum o Forum :(( Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Też tak macie ? 07.08.07, 10:39 Ja część tego panelu po prawej mam tylko do połowy. Chodzi o część zawierającą linki do innych forów. Mieści mi się tylko część tytułów. Np. z >> forum KR - inne tematy mam tylko >> forum KR - in Natomiast informacje wyżej i niżej mam w całości (Ratujmy Darfur i ulubione fora u góry, czy Gospodarka Gazeta.pl na dole ? Wiecie może o co chodzi ? G. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Też tak macie ? 07.08.07, 12:50 zmieniłam na "zielone" i jest nieco lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Też tak macie ? 07.08.07, 13:08 Ja się zdecydowałem na zostanie militarystą :-) G. P.S. Tak sobie wykombinowałem skąd ta cała zmiana. Pewno chodziło po prostu o wypracowanie dodatkowej przestrzenii reklamowej. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o ... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Też tak macie ? 07.08.07, 16:47 gumpel napisał: > Ja się zdecydowałem na zostanie militarystą :-) > > G. > > P.S. Tak sobie wykombinowałem skąd ta cała zmiana. Pewno chodziło po > prostu o wypracowanie dodatkowej przestrzenii reklamowej. Jak nie > wiadomo o co chodzi to chodzi o ... > > Tę tezę popiera wielu "niekonstruktywnych krytykantów" z FoF. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: o rany - nowy dizajn... 07.08.07, 13:00 A mnie się podoba :D A'propos knedliczków: czasem jest się na jakimś forum, to forum szlag trafia i adres dostaje inne forum - ja tak z forum o komunikacji miejskiej niechcący trafiłem na forum o Błoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Zaraz, zaraz ... a może to forum Arcyka ? 07.08.07, 13:18 nauma napisał: > A'propos knedliczków: czasem jest się na jakimś forum, to forum > szlag trafia i adres dostaje inne forum - ja tak z forum o > komunikacji miejskiej niechcący trafiłem na forum o Błoniu. Może mu coś poprzestawili w parametrach i zamienili z knedliczkami ? Wprawdzie jego forum istnieje nadal, ale tak sobie pomyślałem bo "Forum bez bluźnierstw" mi się nie pokazało w "Uczestniczysz", a zamiast tego te "Knedliczki". Jak by nie było to nazwa knedliczki nawet pasuje ... czeski film :-) G. Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: Zaraz, zaraz ... a może to forum Arcyka ? 07.08.07, 13:27 u mnie też nie ma Arcego. Ale weszłam w te knedliczki - i są. Knedliczki, jakieś malutkie i nieużywane forum. Ostatni wpis w maju. Mnie wkurza spis jakichś przypadkowo wybranych propozycji do wstąpienia - po prawej pośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zaraz, zaraz ... a może to forum Arcyka ? 07.08.07, 15:27 Przepraszam, ale nie mogę: Knedliczki bez bluźnierstw. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: o rany - nowy dizajn... 07.08.07, 21:35 Mnie denerwuje zamiana stron - że ulubione (w tym Knedliczki, rzecz jasna) sa teraz po prawej, a całe forumowe gadki po lewej Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Mamałgosiu, jestem rozczarowana! 07.08.07, 23:09 Sądziłam,że zdjęcie będzie przedstawiać autentycznego franciszkanina, którego (w tym strój) różowym uczynił zachód słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm tez mam knedliczki, ale 08.08.07, 09:32 jako abstrakt2003 ========================= Niezłe jaj z tymi knedliczkami są. Coś admini poplątali z adresami. Odpowiedz Link Zgłoś