spiacy_z_otwartymi_oczami Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 17:56 o kurwa, co za syf sie zrobil Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 17:58 xujowo i do dupy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 19:21 co za franca sie dobrała do zmian,niee no, wszystko mi runęło,nie mam ulubionych, zakładki poszły się gonić,już się wpisałam Agorze ,co o tym myślę:(((( a litery tak małe,oni są chyba w zmowie z okulistami i salonami optycznymi, no kurwa,szlag mnie trafi zaraz Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 19:35 nie tylko ciebie, myślałam że coś się u mnie zjebało;)coś okropnego Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 19:34 cholera z zamkniętymi oczami trafiałam na forum a teraz ............ Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 19:48 a tera trzeba będzie z lupą i gdzie jest do diabła wyszukiwarka,ale dziś chooje i koorwy będą szybowały w powietrzu,no gotuje mi się wszystko:(( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 19:49 tam w tej agorze to same pizdowłazy pracują :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 19:51 no krew mnie zalewa,niczego nie mogę znalezć, i dlaczego pizdowłazy,może złamane w trzech miejscach kutasy<ale dziś bluzgam,sorry> Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 20:38 zdecydowanie ta nazwa bardziej mi odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Do Lullu 06.08.07, 22:15 Żeby powiększyć literki naciśnij ctrl i szary +. Tak przynajmniej w firefoksie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Do Lullu 06.08.07, 22:28 Ja nie mam FF tylko Operę i Maxthona do wyboru, coś mnie chyba dziś trzaśnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Do Lullu 06.08.07, 22:31 Wejdź w widok (menu) i tam powinno być coś co powiększy tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Do Lullu 06.08.07, 22:49 Zrobię coś jutro,bo dziś w takim stanie szału jeszcze coś popierniczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Do Lullu 07.08.07, 09:17 u mnie to nie działa:-( czcionka się nie rusza z miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 20:02 Jest OK = działa bez zarzutów... Przynajmniej u mnie. Chyba to dlatego, że nie mam ulubionych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 06.08.07, 20:06 I tak po każdym wyjściu z forum boję się, że dostanę oczopląsu. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis U mnie nie jest ok 06.08.07, 22:23 Zastanawiam się, czy to moje ustawienia w komputerze, czy mój Firefox źle czyta strony forum, czy gazeta popisała się stronami na jedyną właściwą przeglądarkę. Przykład: darfur zasłania mi pół ulubionych for i jeszcze coś czego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: U mnie nie jest ok 06.08.07, 22:26 Pięknie ! Zablokowałem skrypty na forum i teraz Darfur jest normalnych rozmiarów, ale ulubione fora się nie wyświetlają. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Już się boję... 06.08.07, 22:44 hahahahahahahahahah Po zablokowaniu skryptów nie wyświetla mi ulubionych for, ale mogę się do nich dostać przez "Dodaj zdjęcie >>". :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Już się boję... 06.08.07, 22:49 No i gazeta.pl się doczekała. Trafiła u mnie na listę witryn niezaufanych. Mam spokój. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lullu1 Re: Już się boję... 06.08.07, 23:59 Wiesz,Skoro,trochę mi wstyd,że takich słów użyłam:( ale narobiłam się jak kto głupi, na początku przejechałam Avastem wszystkie dyski, odinstalowałam Maxthon ,ponownie zainstalowałam, zrobiłam wszystkie ustawienia od początku, zajęło mi to 2 godziny,po to tylko ,żeby się przekonać,że GW zrobiła mnie w konia:( jeszcze raz,wybacz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Już się boję... 07.08.07, 00:10 E tam. Czasami jak człowiek rzuci mięsem, to mu przechodzi złość i ta, z której powodu się rzuciło i z 12 takich, których się nie ujawniło wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:03 jest ok ulubione ma w pamięci choć ich nie widać (poprawią?) no i ponoć można na starym szablonie jechać...ale gdzie on? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:19 obok Twojego nicku (nad ulubionymi,których nie ma) są ustawienia wejdź tam, a potem masz style forum, wybierz klasyczny :/ i taki to jest klasyczny :/ do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:34 nekroskop88 napisał: > obok Twojego nicku (nad ulubionymi,których nie ma) są ustawienia > wejdź tam, a potem masz style forum, wybierz klasyczny :/ > i taki to jest klasyczny :/ > do dupy > masz na myśli kolory? nie można ich wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:35 ja mogę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:42 Kolory można wybrać, ale one takie sprane jakieś. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:43 skoropis napisał: > Kolory można wybrać, ale one takie sprane jakieś. przepite Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:48 Dobre słowo - przepite. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Na razie nowe wcielenie forum jest OK. 07.08.07, 09:53 ewentualnie kapciowe Odpowiedz Link Zgłoś