askastar 07.08.07, 23:03 zobacz, nie jestes sama w podobnej syt. zyciowej:-))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=67146861 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja167 Re: Maja:-) 08.08.07, 07:44 hmmm....z tym ze nieco inaczej bym postapila jak ta dziewczyna,po prostu pojechalabym sama i na miejscu zwerbowala kogos do zamieszkania w wspolnym wynajmowanym mieszkaniu,no ale w koncu kazdy robi jak jemu wygodniej...kochane!!!!!!ja juz w piatek jade tam znowu!!!!!....uffff...i zostaje do poniedzialku,dla mnie to doskonala terapia,szukac mioeszkania bede,za 2 miesiace musze sie przenies juz na bank,bo z praca za mna tam czekaja..od 1 pazdziernika zaczynam..wiec mam 2 miesiace by wszystko zalatwic;)))z przedszkolem malego wlacznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Maja:-) 08.08.07, 08:23 No to masz rece pelne roboty:-)Fajnie masz:-) Ależ optymizm bije z twoich postow-trzymam kciuki za wszystko:-) btw.tez sie tej dziewczynie troche dziwie Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Maja:-) 08.08.07, 13:12 no to luzik, jak masz juz prace, i znasz dokladnie terminy to spox, pozalatwiasz co trzeba, jestem tego pewna... ale masz fajnie.... a ja jutro lece do Polski ;))) i do Afryki :)))))) ale mam stressa.... Odpowiedz Link Zgłoś