Dodaj do ulubionych

Wasza spacjalność-co robicie najlepiej, co lubic;)

10.08.07, 13:18
Co jest Wasza specjalnoscia, w czym sie czujecie nie do pokonania, a
przez to realizujecie sie moze czasem...

Ja:
- czesciowe spelnienie - praca - uwielbiam swoja działkę PR-owską
- calkowite spelnienie - dom-kulinaria - uwielbiam wymyslac i
tworzyc, tylko nie zawsze ma kto jesc;) lubie jak wszystko jest
odpowiednio podane pozniej (ze az obenym zal naruszac dekoracje),
- lubie sprzatanie - co nie musi oznaczac,ze sie spelniam ale
odpoczywam przy sprzataniu na pewno
Obserwuj wątek
    • anna_sla Re: Wasza spacjalność-co robicie najlepiej, co lu 10.08.07, 14:05
      Ostatnimi czasy to na pierwszym miejscu zdecydowanie macierzyństwo. Cieszę się
      ze swoich efektów i z tego, że udaje mi się zwalczać błędy swojej mamy. A potem:
      - również dekorowanie potraw, kiedyś nawet superanckie dania gotować
      - organizatorstwo, w zasadzie wszystkiego, a zwłaszcza naszego mieszkania (sama
      projektowałam sobie meble do kuchni, przedpokoju i pokoju dzieci oraz biurko do
      drugiego pokoju)
      - lubię myć naczynia np. po dużej imprezie jeśli dzieci mi nie przeszkadzają,
      relaksuję się przy tym na maxa..
      - zabawa grafiką na komputerze w odpowiednich programach, głównie przerabianie i
      poprawianie fotek itp..
      - piszę książkę o swoich dzieciach (od dawna na razie w martwym punkcie stoję ze
      zmęczenia) taką dla siebie i swoich potomnych, ale potem ją wydam (i zostanę z
      setką egzemplarzy na półce ;P), tworzę sobie książkę kucharską z uzbieranych
      przez całe lata panieńskie przepisów..

więcej grzechów nie pamiętam ;P
      • agatelek2 Re: Wasza spacjalność-co robicie najlepiej, co lu 10.08.07, 23:17
        Nic nie jest :(((((((((((((((((
        No chyba,że siedzenie przy kompie :(((((((((((((
        • witaminka29 Re: Wasza spacjalność-co robicie najlepiej, co lu 11.08.07, 08:26
          No tak:
          po pierwsze to uwielbiam być mamunią choć czasem jest ciężko i myślę że tu się
          spełniam, uwielbiam też sprzątać, tańczyć...wcześniej lubiłam bardzo pisać
          wiersze lub opowiadania ale jakoś brak weny twórczej mam....
    • debest3 Re: Wasza spacjalność-co robicie najlepiej, co lu 11.08.07, 22:24
      mam dobry słuch muzyczny..grałem kilkanascie lat w orkiestrze dętej..poza tym
      mam duze zdolnosci manualne..lubie ciagle cos w domu naprawiac...poprawiac
      ...remontowac..lubie gotowac...bardzo..kocham grzebać sie w samochodach...
      • loko1977 Re: Wasza spacjalność-co robicie najlepiej, co lu 12.08.07, 23:38
        naleśniki z przepisu mamy
      • witaminka29 Debest... 13.08.07, 07:56
        U mnie połowa rodzinki w orkiestrze grała razem ze mną oczywiście a ja dodatkowo
        kocham grzebanie w samochodzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka