kusiciel_dusz 12.08.07, 20:13 Jak uważacie, czy żona to rodzina?:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Żona 12.08.07, 20:20 Tylko mama to rodzina, reszta to wrogowie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Żona 12.08.07, 22:03 Tak, żona to rodzina. Przydaje się do sprzątania, gotowania, prania i jeszcze czegoś. ;) Rodzinie się nie odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: Żona 12.08.07, 22:07 a dla mnie to nie rodzina, bo zonę zawsze można zmienić:) a rodzina zostaje na zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Żona 12.08.07, 22:15 Zbiłeś mnie z tropu. A nieślubne dzieci lub z byłą żoną to rodzina? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Żona 12.08.07, 22:15 skoropis napisał: > Zbiłeś mnie z tropu. > A nieślubne dzieci lub z byłą żoną to rodzina? znaczy takie od listonosza? Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: Żona 12.08.07, 22:18 Twoje dziecko to rodzina, tego nie można się wyprzeć. Listonosza to już nie bardzo:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Żona 12.08.07, 22:22 kusiciel_dusz napisał: > Twoje dziecko to rodzina, tego nie można się wyprzeć. Listonosza to > już nie bardzo:) o ile przy tezie, ze zona to nie rodzina można podjąć dyskusję;) to w przypadku bejbi absolutnie się nie zgadzam.jeśli gerbera czy bebiko mu wpycham to o czymś świadczy i determinuje do końca życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: Żona 12.08.07, 22:26 w końcu bez Twojego udziału taki mały brzdąc by się nie urodził:) posiada Twoje geny więc jest kawałkiem Ciebie:) a dziecko listonosza .....:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Żona 12.08.07, 22:28 dziecko ze mnie to sprawa oczywista miałem na myśli dziecko listonosza Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: Żona 12.08.07, 22:38 widzisz, gdy wiesz o tym fakcie to nie ma co udawać, nigdy nie pokoasz tego dziecka jak swojego, ale zyjąc w niewiedzy nie sprawi to nam różnicy:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Żona 12.08.07, 22:41 nie wiem, nie doświadczyłem tego (jeszcze?;) ale póki co uważam, że poczucie ojcostwa bierze sie właśnie z tego smrodu pieluch, podawania na łyżeczce jabłka, pierwszych spacerów za rękę i poważnych rozmów Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: Żona 12.08.07, 22:52 każdy patrzy na to po swojemu, dla mnie obce dziecko..........ale obce a obce to jest różnica:) to temat na jakieś spotkanie przy piwie i pogawędkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Żona 12.08.07, 22:54 kusiciel_dusz napisał: > każdy patrzy na to po swojemu, dla mnie obce dziecko..........ale > obce a obce to jest różnica:) to temat na jakieś spotkanie przy > piwie i pogawędkę:) napijmy się! Harde Mocne powróciło! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Żona 12.08.07, 22:19 Trochę jasności daje definicja: sjp.pwn.pl/lista.php?co=rodzina Wynika stąd, że żona to rodzina, ale nadal jest problem z byłą żoną i dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Żona 12.08.07, 22:29 dokładnie rodzina - jednostka w systematyce roślin i zwierząt niższa od rzędu, obejmująca najbliżej ze sobą spokrewnione rodzaje Odpowiedz Link Zgłoś
kusiciel_dusz Re: żona tak ale mąz nie:D 13.08.07, 10:37 zasadniczo masz racje:) to działa w obie strony:) Odpowiedz Link Zgłoś