karina_17 10.12.01, 20:45 Może ktoś jest na tyle genialny, żeby mi wytłumaczyć co mam zrobić z tą cholerna pocztą, żeby znów działała. Bo jak sie przejdę do jakiegoś informatyka po pomoc,...cóż już mu współczuję! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia11 Re: Mam prośbę - karina 10.12.01, 20:47 ja tobie karinko nie pomoge, do mnie nikt nie pisuje, wiec wiem ze skrzyka pusta. ale czy ty o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
menia_ Re: Mam prośbę - karina zwroc sie do mena 10.12.01, 21:00 on zawsze powtarza ze ma sztywne lacza do internetu........... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Menia 10.12.01, 21:26 menia_ napisał(a): > on zawsze powtarza ze ma sztywne lacza do internetu........... Ty nie kombinuj, tylko zaloguj sie na prawdziwy nick. Cos mi tutaj coraz bardziej śmierdzi Ligą Odpowiedz Link Zgłoś
zosia11 Re: Menia 10.12.01, 21:28 men_ napisał(a): > menia_ napisał(a): > > > on zawsze powtarza ze ma sztywne lacza do internetu........... > > Ty nie kombinuj, tylko zaloguj sie na prawdziwy nick. > Cos mi tutaj coraz bardziej śmierdzi Ligą > Czy wolno zapytac? co to jest ta LIGA? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Zosia 10.12.01, 21:32 > > Czy wolno zapytac? co to jest ta LIGA? A dziecko Seksmisje oglądało ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Mam prośbę - karina 10.12.01, 21:36 To co mu zrobisz ?:) U mnie trzeba było wszystko od nowa instalować Dobry wieczór, dziecko juz spi ? Odpowiedz Link Zgłoś