czort 11.12.01, 00:30 za to, zes mnie krowka nazwal, ze mi mlodosc przywrociles - pozwalam ci wpadac na moja lake, jesli nie pogardzisz! A jak pogardzisz, to nie wpadaj mlody czort czortek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o+o-o Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 00:40 czort napisał(a): > za to, zes mnie krowka nazwal, ze mi mlodosc przywrociles - pozwalam ci wpadac > na moja lake, jesli nie pogardzisz! A jak pogardzisz, to nie wpadaj > mlody czort > czortek zawsze bylem hojny tys jedna godna tego zaszczytu w tym stadzie do trawy czuje jednak wstret wybacz,zachwycona krowo Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 00:42 przeciez juz "krowko" bylo nii? odmanilo ci sie, znow stara krowa zostalam (((-: czort Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 00:47 czort napisał(a): > przeciez juz "krowko" bylo nii? > odmanilo ci sie, znow stara krowa zostalam (((-: > czort i po co bylo sie cieszyc z mojej hojnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 00:53 dlatego to, bo durnam jezd, czasami ciesze sie na zapas, bez powodu, wbrew wszystkiemu. dla siebie sie ciesze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 00:58 czort napisał(a): > dlatego to, bo durnam jezd, czasami ciesze sie na zapas, bez powodu, wbrew > wszystkiemu. dla siebie sie ciesze!!!! czy chcialabys sie cofac w czasie? nie o mlodosci mysle czasami byloby to pozyteczne Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 00:59 a kto by nie chcial? ja na pewno tak! Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 01:07 czort napisał(a): > a kto by nie chcial? ja na pewno tak! ja chcialbym znac rowniez przyszlosc Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 01:11 ja zas nie chcialabym znac przyszlosci. pora spac! czort Odpowiedz Link Zgłoś
o+o-o Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 01:18 czort napisał(a): > ja zas nie chcialabym znac przyszlosci. pora spac! > czort pora blekitu zielone marzenie niebieskie spelnienie oczu aksamitu przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: zero, zerus, zerzatko!!! dzieki za mlodosc 11.12.01, 19:12 nie ma zadnej przyszlosci!!! jezd jeno terazniejszosc! Odpowiedz Link Zgłoś