wredna_zmija 18.08.07, 09:17 jeszcze nigdzie nie byłam... obwieszczam ino, że znów wróciłam na foruma :)CUSNS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliana03 Re: Wróciłam, choć 18.08.07, 21:05 Milo!!! Na pocieszenie dodam ze tez nigdzie w te wakacje nie bylam. Do tego dorzuce, ze po wakacjach nie mam pracy :( Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Wróciłam, choć 19.08.07, 01:14 uuu bidulinka... a jak rodzinne życie??? Odpowiedz Link Zgłoś
askastar Re: Wróciłam, choć 19.08.07, 01:41 tez nie bylam nigdzie:-) ale to nic, i tak jestem happy:-) Juliana....ze co...jak to nie masz? What a heck?? Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Re: Wróciłam, choć 19.08.07, 09:40 A, szkoda gadac. Nie mam i juz. To co bylo tylko na czas zastepstwa, a w U.P. ofertami nie grzesza- zwlaszcza dla polonistow. Wiec duuuuupa!!! Po polonistycznemu. Jeszcze na jutro mam wezwanie poleconym od nich, pewnie sie dopatrzyli, ze mam umowe zlecenie za ktoro dostane kase w grudniu (!!!!) 900 zl, a wszystkiego 1 godz tygodniowo, wiec spokojnie mogla bym pracowac na caly etat gdzies, ale nie, teraz mnie sila z U.P. wywala!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_zmija Re: Wróciłam, choć 19.08.07, 23:42 nie uprawiaj czarnowidztwa... trzeba się pozytywnie nastroić - coś wykombinujesz Odpowiedz Link Zgłoś