rzulw 02.07.03, 08:03 wstawać śpiochy ! --- i tu inwencja twórcza rzulwia się wyczerpała....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slo-onko Re: dzień dobry ;) 02.07.03, 09:08 To i tak duzo jesli zechciales z zaspanymi oczkami powiedziec nam dzien dobry. Wiec dzien dobry Rzulwiu :)))))))) Kawka, herbatka? Ciasteczko? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzień dobry ;) 02.07.03, 09:58 Witaj Słoonko kaffkę poproszę ;) bo idę spać ;)))).....jak zwykle o tej porze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry ;) 02.07.03, 10:45 To po co Ci kawka? Na sen? Moze lepiej kolysanka i jaks przytulanka (nie mylic z przytulanka;-)) typu pluszak ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzień dobry ;) 02.07.03, 16:28 rzulw napisał: > wstawać śpiochy ! > --- > i tu inwencja twórcza rzulwia się wyczerpała....... ???????? jakie śpiochy???? noo ja nic wolę nie wspominać, o której co po niektórzy w pancerzach spać chodzą!!!;-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry we wtorek :)))) 08.07.03, 08:17 A moze by tak dzis napic sie herbatki z realnego spotkania poduszanek? Czy ktos ma chec? Itka, Ulalka - powtorka z rozrywki? A moze toooo, noooo, to w szklaneczce ?;-) Takie rozowe, badz pepsi-colowe?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: dzień dobry we wtorek :)))) 08.07.03, 08:23 Cześć Słoonko ;) A ja mogę prosić o herbatkę ? Kaffkę już zaliczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry we wtorek :)))) 08.07.03, 08:29 Jasne, ze mozesz :))) Irish Cream czy Rooibos? Taka lubily poduszanki? Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Dzień Dobry Bardzo ;) 08.07.03, 09:07 Ojej , straaaasznie dawno tu nie bylam. A tu tyle zmian, chyba mi przewodnik po poduchach potrzebny , zebym do "mojej" dotarla :)))) We Wrocku tez zmiany spowodowane wakacyjnymi remontami torowisk!!!Istny horror, wiec pomyslalam, ze tu sie schronie.I bezczelnie, prosze o kawe, czarna jak smola i gorzka jak ...no, jak nie wiem co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: Dzień Dobry Bardzo ;) 08.07.03, 09:15 Cześć :) A gdzie jest rozkopane ? Dawno mnie we Wrocku nie było, ale tradycyjnie pewnie Akady-Piłsudskiego ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Dzień Dobry Bardzo ;) 08.07.03, 13:53 Czesc..Prawie bingo rzulw :)) Tym razem torowisko na Pl. Legionow / dawny PKWN/ i Grabiszynska, ale sparalizowalo prawie pol miasta pozdrawiam rzulw napisał: > > Cześć :) > A gdzie jest rozkopane ? > Dawno mnie we Wrocku nie było, ale tradycyjnie pewnie Akady-Piłsudskiego ? :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry ;) 08.07.03, 09:25 Toz to cale wieki Ciebie tu nie bylo !!!!!! Prosisz o pzrewodnika? Chyba najlepszym beda nase watki. A dzialo sie tu oj dzialo. Kawka juz sie parzy takajak lubisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: dzień dobry ;) 08.07.03, 13:55 oj slo-onko, witaj , na Ciebie zawsze mozna liczyc;))))) kawusia palce lizac:))) choc znowu musialam wypis zimna:)) pozdrawiam najserdeczniej Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dzień dobry ;)alko:-))) 08.07.03, 22:28 Alko:-))))))) Jak miło Cie widzieć:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzień dobry ;)alko:-))) 09.07.03, 16:05 Alka na powietrzu!.. brawo brawo :))) witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: dzień dobry ;) 09.07.03, 16:19 Nic nie poradze ze u mnie czas jest spozniony o godzin 6c..Pa Pa Mala Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry ;) 09.07.03, 16:24 Nie za duza nie za Mala lecz do picia kawy doskonala :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry ;) 10.07.03, 09:18 rzulw napisał: > wstawać śpiochy ! > --- Wlasnie, juz dziewiata !!!! Slonko zaglada w oczka :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzień dobry ;) 10.07.03, 10:43 witajcie :)) wlasnie zajrzalo, wczesniej odgrodzilam sie zaslona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: dzień dobry ;) 10.07.03, 11:02 a u mnie przestało zaglądać i odgrodziło się chmurką ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry ;) 10.07.03, 11:20 No cos Ty Kasik, robie wszytsko co w mojej mocy i Nic ?;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: dzień dobry ;) 10.07.03, 19:31 no, niestety... supremacja chmur pozostała faktem (hihihi... ale mądra jezdem) ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: dzień dobry ;) 10.07.03, 19:36 A to ja tez dzien dobry powiem - a raczej dobry wieczor:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko dobry ranek:) 11.07.03, 07:53 NO widze , ze po wczorajszej, tzn. dzisiejszej zakrapianej imprezie chyba nikt nie jest w stanie wysciubic nosa na swiat? A slonko tak pieknie zaglada Wam w oczy, wita swoim usmiechem. Smyrnie czasem swoim promieniem to tu , to tam :) A w radio jakis lagodny hicior nuci slowa dla Was :) wstawajcie spioszki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: dobry ranek:) 11.07.03, 09:24 witam! już nie śpię, ale słonka nie ma u mnie za grosz... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Re: dobry ranek:) 11.07.03, 10:48 Witam:))) U mnie dzien szary i dzdzysty, ale Cassandra Wilson rozjasnia mi go swym glosem:)) A i Sloneczko jak widze juz wstala?:) Pozdrawiam i milego dnia zycze:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dobry ranek:) 11.07.03, 11:15 A i wstala:) skoro swit :) slonko musi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: dobry wieczór:-) 11.07.03, 22:59 już wieczór:-) ale u mnie ciepły i bezchmurny Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: a tak... 11.07.03, 23:15 wogóle to pragnę przywitać wszystkich nowych bywalców:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a tak...bywalec 11.07.03, 23:20 rymuje sie do padalec....padaj Itka na poduchy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: a tak...bywalec 11.07.03, 23:29 oj chętnie ja dziś padnę tu:-))) jak zawsze zresztą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a tak...bywalec 11.07.03, 23:32 tylko nie omdlewaj, bo Cie bede winkiem cucic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko dzien dobry w sobote 12.07.03, 10:59 Na dobry poczatek dnia :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzien dobry w sobote 12.07.03, 12:06 i witam Was ja też sobotnio i z uśmiechem na twarzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: dzien dobry w sobote 12.07.03, 12:30 dzień dobry eep!... oj! przepraszam... eep!... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzien dobry w sobote 12.07.03, 12:38 Oj, Kasik, Kasik, bidulu. A Transikowi udzielam nagany. Przedwakowal iloscia wina chyba ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk Re: dzien dobry w sobote 12.07.03, 13:06 eep!... ale mi dobrze... eep!... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzien dobry w sobote 15.07.03, 07:57 Witajcie w ten sloneczny wtore. Milego dnia dla wszystkich zycze i usmiechu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzien dobry we WTOREK 15.07.03, 11:15 rzulw napisał: > Cześć i czołem :) > kluski z rosołem..;)) tzn. nie koniecznie na sniadanie ;)) witanko :)) milego dnia Wam :)) i sobie tez ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzien dobry w CZWARTEK :))))) 17.07.03, 08:47 Nareszcie czwartek a jutro znow zacznie sie najbardziej ulubiony piatek a z nim weekend :))))))))) milego czwartku dla wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzien dobry w CZWARTEK :))))) 17.07.03, 10:53 wita witam :))) i zasiadam do pracy zaraz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: dzień dobry w PONIEDZIAŁEK ;) 11.08.03, 08:26 dobrego Wszystkim dnia życzę i smacznej kawki jak lubicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: dzień dobry w PONIEDZIAŁEK ;) 11.08.03, 12:38 witam Was witam i ja :))) jak Wars wita Was ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 dzień dobry w SOBOTĘ :) 16.08.03, 13:19 Wszystkim niech będzie dobry dzień :) Na poduchach szczególnie radosny się zapowiada, bo jeszcze tylko parę kroczków i.. francuski szampanik wystrzeli na ..wiwat POGADUCHY! Wiwat PODUCHOWICZOM! Miło być z Wami. Dobrze, że jesteście :) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: dzień dobry w SOBOTĘ :) 16.08.03, 18:45 i w sobote wiersz Asnyka.. "Czarodziejka"... Z wdziękiem wiosny nieśmiertelnym, W jutrzenkowym blasku szat, Wraz z orszakiem swym weselnym Czarodziejka idzie w świat: Z uwieńczoną biegnie skronią, Z śpiewem ptasząt, z kwiatów wonią. Przed nią sylfów jasna rzesza, Swój weselny nucąc chór, Na obłokach tęcze wiesza, I otrząsa rosę z piór, I obwieszcza jej przybycie: Świeżą rozkosz, nowe życie. Świat zakwita cały przed nią I różowy bierze blask, Płonie szczęścia przepowiednią, Pożądaniem słodkich łask. Wszystko wschodzi, wszystko rośnie, Pod jej stopą drżąc radośnie. Ona z twarzą uśmiechnięta, Coraz nowych gości zwie Na weselne życia święto, Na godowe krótkie dnie. I z złotego swego lejka Słodycz sączy czarodziejka. Wiecznie piękna, wiecznie młoda, Biesiadników poi krąg, Ledwie komu czarę poda, Już ją wyrwie z chciwych rąk I unosi z sobą dalej, Na świetlanej biegnąc fali. Próżno za nią skargi gonią, Próżno westchnień płynie szmer: Ona z śpiewem, blaskiem, wonią, Już do innych zdąża sfer, Zawiedzionym, co się skarżą, Z uśmiechniętą mówiąc twarzą: "Czyż sądzicie, że wy jedni, Macie zgarnąć cały dzaiał, Waszym żądzom odpowiedni, I nasycić pragnień szał? Że wam jednym tylko służę, Niosąc życia miód i róże? Czyż sądzicie, że mnie wiele Obejść może ludzki los? Ja natury spełniam cele, Nie zważając na wasz głos; Nikt nie wstrzyma mnie na drodze, Jak przybyłam, tak odchodzę. Muszę naprzód iść bezwzględnie, Wszystkim nowy wieścić dzień: Co zakwitło, niechaj zwiędnie, Niech opada w mrok i cień, Ustępując miejsca nowym Pączkom wonnym a różowym. Korzystając zatem z chwili, W której napój niosę wam... Kto raz czarę mą wychyli, Co w niej znajdzie - mało dbam; Czy się cieszy, czy się żali, Niewzruszona idę dalej. Nie ma czasu tych żałować, Co przeżyli porę swą: Inne usta chcą całować, Inne serca kochać chcą: Przyszłość świata, niecierpliwa, Głośnym krzykiem mnie przyzywa!" Adam Asnyk -------------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: dzień dobry w SOBOTĘ :) 16.08.03, 18:50 Witaj Mala :) Fajnie to zrobilas :) wierszem :) Odpowiedz Link Zgłoś