masiwa 21.08.07, 13:51 babozlotowo przypominam o wstążeczkach na lusterkach, ew antenie kolor w zasadzie dowolny, dominujący to zielony i pomarańczowy jaki nasroj taki kolor:) pędzę do sklepu, bo wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nie mam ;o Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etita Re: a kokardki???? 21.08.07, 22:21 ojoj, ojoj, ja tez musze zakupic!!! Dobrze ze przypomnialas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: a kokardki???? 21.08.07, 22:27 mam mama ale po wstepnej jezdzie probnej okazalo sie, ze musze je poobszywac bo mi sie polowa na nitki rozlazla :D Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: a kokardki???? 21.08.07, 22:34 hehe, jak powiedzialm malzowi, ze do moto bedzie przywiazana zielona wstazeczka to sie popatrzyl na mnie jak na swira.. tak to jest miec wspolny motocykl:) Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: a kokardki???? 24.08.07, 15:42 co poniektore z szanownych forumowiczek zaopatrzyly sie w szacowne kokardeczki, w tym i ja :) przypominam, bo to lada moment a sie spotkamy na miejscu i pogroze palcem za jej/ ich brak Odpowiedz Link Zgłoś