men_ 11.12.01, 22:05 MOJE, ŻYCZĘ DOBREJ NOCKI. papa i buziaczki, nietylko w ..:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: I TOBIE OCZYWIŚCIE KOCHANE SŁONECZKO 11.12.01, 22:15 Tylko nie gadaj z tymi starymi babami, bo Ci jeszcze jakiś głupot do Twej slicznej główki nakładą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: I TOBIE OCZYWIŚCIE KOCHANE SŁONECZKO 11.12.01, 22:16 Nie mam dzisiaj czasu na gadanie z nimi, ale cóż... może jednak obleje jutro matmę? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: I TOBIE OCZYWIŚCIE KOCHANE SŁONECZKO 11.12.01, 22:19 karina_17 napisał(a): > Nie mam dzisiaj czasu na gadanie z nimi, ale cóż... może jednak obleje jutro > matmę? Marsz do łóżeczka, szybciutko Słonko :) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: I TOBIE OCZYWIŚCIE KOCHANE SŁONECZKO 11.12.01, 22:21 NIE!!!!!!! Tego już za wiele, wiem co mam robić ( nie mówiłam już tysiąc razy, że sama sobie p[oradzę , bez pomocy faceta?!) Nie moge iść spać, bo mam w cholerę i trochę nauki, i jescze mam przeczytać na jutro jakąś lekturę, a nawet nie wiem gdzie jest książka. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: I TOBIE OCZYWIŚCIE KOCHANE SŁONECZKO 11.12.01, 22:23 karina_17 napisał(a): > NIE!!!!!!! > > Tego już za wiele, wiem co mam robić ( nie mówiłam już tysiąc razy, że sama > sobie p[oradzę , bez pomocy faceta?!) - HM., COŚ MNIE KORCI, ŻEBY COS DOPISAC TUTAJ :)) > Nie moge iść spać, bo mam w cholerę i trochę nauki, i jescze mam przeczytać na > jutro jakąś lekturę, a nawet nie wiem gdzie jest książka. To połóż książke pod poduszkę - tylko tym razem nie śnij o ukochanym :) Odpowiedz Link Zgłoś
karina_17 Re: I TOBIE OCZYWIŚCIE KOCHANE SŁONECZKO 11.12.01, 22:29 Co chiałeś dopisać? :0 pisz, pisz O którym ukochanym mam nie śnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: do Karinki IP: *.opole.dialup.inetia.pl 11.12.01, 22:25 men twierdzi, ze kobiecie z matmy, to wystarczy jak do do 28 zliczy, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Niuni 11.12.01, 22:29 Gość portalu: niunia napisał(a): > men twierdzi, ze kobiecie z matmy, to wystarczy jak do do 28 zliczy, Niunia TY zołzo - nie mąc, to uczucie jest silniejsze, niz myślisz Odpowiedz Link Zgłoś