Dodaj do ulubionych

DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!!

11.12.01, 22:06
narescie, doczekawszy sie tego!
starsza co prawda, ale druhnom jezdem i juz!!!!!
dudus, minusia - w wasze rence perswaduje!!!!!

zeby nie wy, to ja by do piero stara baba by zostala!
wasza krowa
druhna znaczy sie
Obserwuj wątek
    • mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:14
      azali liczym tez na to, coby ty wianek zlapala i za cala niegodziwosc twoja po
      raz kolejny za maz musiala ty isc! juz my tym wiankiem pokierujem odpowiednio!
      • czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:31
        tak mnie zle zyczysz? chiba, ze mi wynajdziesz takiego jak twoj!
        • mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:34
          a bruno ci sie nie podoba? jego tu zatkalo, jak twoje zdjecie zobaczyl!!! no
          wiesz co czort! taki facet, a ty wybrzydzasz? kurwa, tys juz jest do cna
          zepsuta.
          • czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:37
            oki, ale on zona juz ma!
            drugiego dawaj, morfek moglby byc, ale jakas euro do niego sie podpina!
            chodz, juz wiesz, gdzie!
            • Gość: xpOVER Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:00
              o pardon, ja tylko po sól...
              • czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:09
                Gość portalu: xpOVER napisał(a):

> o pardon, ja tylko po sól...

Zlociutki, dzieki, ta sol to bedzie na plamy po winie, ktore tak szczodrobliwie
                mi leja do kieliszka, ze az na sukienke nowom sie wylalo!
                zbawco moj!!!!!!!
                czort - starsza

• mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:02
              co ty pierdolisz, przeca bruno swiezy rozwodnik jezd!!!
              • czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:04
                zapodawaj moj tel, niech dzwoni!
                typ moj przecie!
                • mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:06
                  a ty jego! z rana do roboty do niego zadzwonia! mosz byc pod tylyfunem!
                  • czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:10
                    byda, byda, byda! BYDA!!!!!
                    • mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:12
                      ino nie zapomnij naladowac! lon naprowda mo sie ku tobie!!!
                      • Gość: Dude Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:22
                        Zawsze pozostaje niezawodny sposób...na głuszca:)
                        • mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:24
                          mezu, u nas sie to nazywa "telefon", ale czort ma za dlugie nogi, chocby nie
                          wiem jak sie wykrecal, to facetowi w uszy stopami nie przypierdoli - fizycznie
                          niemozliwe!
                          • Gość: Dude Telefon? IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:29
                            Na głuszcza to ostateczność.Trza po prostu takiego czym ogłuszyć no i ...mozna z
                            nim wtedy robić co tylko dusza zapragnie...(Może do tego posłuzyć np ta sztacheta
                            z gwoździami:)))
                            • czort Re: Telefon? 11.12.01, 23:31
                              dudus, a cozes sie tak zacietrzewil z tym gluszcem? zalujesz mnie trocha?
                              a jak sztachetka z gwozdziami sukienke mojom porwiesz?
                            • mina.mina Re: Telefon? 11.12.01, 23:31
                              mezu, to wy chlopy, na gluszca. my, baby, to jak w kgb - ino ze oni telefon
                              robili dlonmi, a my stopami. efekt koncowy mniej wiecej ten sam, tyle ze po
                              telefonie mozna trwale sluch stracic, jesli profesjonalnie wykonany:)
                              • Gość: Dude Ech, IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:38
                                Ja wam tylko dobrą radą kciałem posłuzyć, a o sukienke to Czort sie martwi...
                                • czort Re: Ech, 11.12.01, 23:41
                                  a o co mam sie martwic? jazem baba jezd i sukienka b. wazna tyz jezd!
                                  • j_bond Re: Ech, Czorciku 11.12.01, 23:42
                                    czort napisał(a):

> a o co mam sie martwic? jazem baba jezd i sukienka b. wazna tyz jezd!

A nie lepiej panna młoda Czorciku

• czort Re: Ech, Czorciku 11.12.01, 23:53
                                      co tam panna mloda, ona ma pana swego, a moja sukienka? gwozdziami rozerwano
                                      jezd!
                                  • Gość: Dude Re: Ech, IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:51
                                    czort napisał(a):

> a o co mam sie martwic? jazem baba jezd i sukienka b. wazna tyz jezd!
                                    A no, chyba ze tak.
                                    Ze mną jak z dzieckiem...:)))
                                    • czort Re: Ech, 11.12.01, 23:54
                                      oki, bede pamietac, malolat, byda pamietac!
                                      ale sukienki nie daruje!
                                      • Gość: Dude Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. IP: *.rsk.pl 12.12.01, 00:00
                                        ...chłop sie ostanie.A sukienke scerujemy, jak ten ...Dratewka mu kurwa było.A
                                        jak ni to zonka z shafy wynajdzie dla Czorta kreacje ze aż bedzie w oczy kłuło.
                                        czort napisał(a):

> oki, bede pamietac, malolat, byda pamietac!
                                        > ale sukienki nie daruje!

i jaki małolat? Czorcie?
                                        • czort Re: Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. 12.12.01, 00:03
                                          a mnie skad wiedziec? napisales ze mna jak z dzieckiem-
                                          czy tak jak u dziecka tylko woda i dziwki w glowie?
                                          zonie doniose!!!!
                                          • Gość: Dude Re: Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. IP: *.rsk.pl 12.12.01, 00:10
                                            tak czy inaczej, miło mi było,
                                            a tymczasem dobrej nocki czorcie zycze, pa
                                            • czort Re: Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. 12.12.01, 00:12
                                              pa,pa, pilnuj sie jeno

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka