czort 11.12.01, 22:06 narescie, doczekawszy sie tego! starsza co prawda, ale druhnom jezdem i juz!!!!! dudus, minusia - w wasze rence perswaduje!!!!! zeby nie wy, to ja by do piero stara baba by zostala! wasza krowa druhna znaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:14 azali liczym tez na to, coby ty wianek zlapala i za cala niegodziwosc twoja po raz kolejny za maz musiala ty isc! juz my tym wiankiem pokierujem odpowiednio! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:31 tak mnie zle zyczysz? chiba, ze mi wynajdziesz takiego jak twoj! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:34 a bruno ci sie nie podoba? jego tu zatkalo, jak twoje zdjecie zobaczyl!!! no wiesz co czort! taki facet, a ty wybrzydzasz? kurwa, tys juz jest do cna zepsuta. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 22:37 oki, ale on zona juz ma! drugiego dawaj, morfek moglby byc, ale jakas euro do niego sie podpina! chodz, juz wiesz, gdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xpOVER Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:00 o pardon, ja tylko po sól... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:09 Gość portalu: xpOVER napisał(a): > o pardon, ja tylko po sól... Zlociutki, dzieki, ta sol to bedzie na plamy po winie, ktore tak szczodrobliwie mi leja do kieliszka, ze az na sukienke nowom sie wylalo! zbawco moj!!!!!!! czort - starsza Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:02 co ty pierdolisz, przeca bruno swiezy rozwodnik jezd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:04 zapodawaj moj tel, niech dzwoni! typ moj przecie! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:06 a ty jego! z rana do roboty do niego zadzwonia! mosz byc pod tylyfunem! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:10 byda, byda, byda! BYDA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:12 ino nie zapomnij naladowac! lon naprowda mo sie ku tobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:22 Zawsze pozostaje niezawodny sposób...na głuszca:) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: DRUHNOM JEZDE, JEZDEM DRUHNOM !!!!!! 11.12.01, 23:24 mezu, u nas sie to nazywa "telefon", ale czort ma za dlugie nogi, chocby nie wiem jak sie wykrecal, to facetowi w uszy stopami nie przypierdoli - fizycznie niemozliwe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Telefon? IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:29 Na głuszcza to ostateczność.Trza po prostu takiego czym ogłuszyć no i ...mozna z nim wtedy robić co tylko dusza zapragnie...(Może do tego posłuzyć np ta sztacheta z gwoździami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Telefon? 11.12.01, 23:31 dudus, a cozes sie tak zacietrzewil z tym gluszcem? zalujesz mnie trocha? a jak sztachetka z gwozdziami sukienke mojom porwiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: Telefon? 11.12.01, 23:31 mezu, to wy chlopy, na gluszca. my, baby, to jak w kgb - ino ze oni telefon robili dlonmi, a my stopami. efekt koncowy mniej wiecej ten sam, tyle ze po telefonie mozna trwale sluch stracic, jesli profesjonalnie wykonany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Ech, IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:38 Ja wam tylko dobrą radą kciałem posłuzyć, a o sukienke to Czort sie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Ech, 11.12.01, 23:41 a o co mam sie martwic? jazem baba jezd i sukienka b. wazna tyz jezd! Odpowiedz Link Zgłoś
j_bond Re: Ech, Czorciku 11.12.01, 23:42 czort napisał(a): > a o co mam sie martwic? jazem baba jezd i sukienka b. wazna tyz jezd! A nie lepiej panna młoda Czorciku Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Ech, Czorciku 11.12.01, 23:53 co tam panna mloda, ona ma pana swego, a moja sukienka? gwozdziami rozerwano jezd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Ech, IP: *.rsk.pl 11.12.01, 23:51 czort napisał(a): > a o co mam sie martwic? jazem baba jezd i sukienka b. wazna tyz jezd! A no, chyba ze tak. Ze mną jak z dzieckiem...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Ech, 11.12.01, 23:54 oki, bede pamietac, malolat, byda pamietac! ale sukienki nie daruje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. IP: *.rsk.pl 12.12.01, 00:00 ...chłop sie ostanie.A sukienke scerujemy, jak ten ...Dratewka mu kurwa było.A jak ni to zonka z shafy wynajdzie dla Czorta kreacje ze aż bedzie w oczy kłuło. czort napisał(a): > oki, bede pamietac, malolat, byda pamietac! > ale sukienki nie daruje! i jaki małolat? Czorcie? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. 12.12.01, 00:03 a mnie skad wiedziec? napisales ze mna jak z dzieckiem- czy tak jak u dziecka tylko woda i dziwki w glowie? zonie doniose!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. IP: *.rsk.pl 12.12.01, 00:10 tak czy inaczej, miło mi było, a tymczasem dobrej nocki czorcie zycze, pa Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Czorcie:))bez nerw, ciul z sukienką, ważne ze .. 12.12.01, 00:12 pa,pa, pilnuj sie jeno Odpowiedz Link Zgłoś