Dodaj do ulubionych

mam dosc!!

02.09.07, 16:27
mam dosc! czuje sie jak jakas idiotka jestem w zwiazku z facetem mamy dziecko a ten idiota zapomnial mi powiedziec o swoim trzecim dziecku i na dodatek mi mowi ze nie powiedzial bo bal sie ze nie bede z nim chcial byc.Jestem tak nabuzowana ze nie wiem co mam ze soba zrobic.Nawet nie moge sie upic bo kto zajmnie sie dzieckiem!!najlepiej wziasc i sie zastrzelic.Ten idiota zapomnial ze ma dziecko i po 2 latach dopiero sie z nim spotkal, alimentow tez nie placi a na dwoje z inna placi!!! ale ja jestem glupia i na dodatek go kocham.Jestem kompletna idiotka do potegi N
Obserwuj wątek
    • almondgirl Re: mam dosc!! 02.09.07, 16:46
      no odpadłam... brak mi słow. Skąd sie biorą tacy faceci???
      a Tobie współczuję. Idiotką nie jesteś - bylabyś, gdybyś uznała, ze
      w tej sytuacji wszystko jest ok
      • desdemona27 Re: mam dosc!! 02.09.07, 17:27
        Glupia jestem i tyle a ten sie urwal chyba z choinki co ja teraz kurwa mam zrobic przeciez dziecko powinno miec obojga rodzicow jak bym nie miala malej to juz bym dawno sie wybiosla.Ja pierdole ten to chyba myslal ze sie nie doiwem bo jak by nie bylo dlugo sie zbieral 2 lata jasny gwint!!!
        • to-wlasnie-ja Re: mam dosc!! 02.09.07, 18:45
          To chyba jakis zart????? No nie moge uwierzyc :)))
          • desdemona27 Re: mam dosc!! 02.09.07, 21:13
            niestety nie sama bym chciala zeby to byl zart.Nic tylko kurwa ryczec i poprosze o trutke!!!
            klamstwo po to by mnie zatrzymac coz kurwa za idiotyzm!! dobrze ze jest to forum.Przeryczalam pol dnia a teraz pije sobie drinka cos musze zrobic bo sie chyba utopie w lzach
            • matka661 Re: mam dosc!! 02.09.07, 21:21
              Co to za głupota o tym że dziecko powinno mieć obydwoje rodziców!!!!!!!!!!! Czy
              widać, że krzyczę!!!!!! Dziecko, i owszem, powinno mieć obydwoje rodziców, ale
              pod warunkiem że ci rodzice są ze sobą szczęśliwi. Jeżeli nie są, to co czuje
              dziecko, lepiej mu tego nie fundować. Nie tłumacz gościa, jest lichy i tyle!
              • desdemona27 Re: mam dosc!! 02.09.07, 21:26
                Masz racje tylko nie zapomnij ze ja go kocham i jak widze jak opiekuje sie dzieckiem to chyba brak mi sily zeby mu ja zabrac.Kurwa milosc jest chora!! Mam sie meczyc??3 dzieci juz bez ojca mojemu dziecku tez mam to zafundowac!! ja pirdole chore!!!
                • desdemona27 Re: opadam z sil 06.09.07, 23:10
                  Wlasnie sie dowiedzialam ze piekny chce jechac do Polski zeby swoja polowe domu, rozwod byl bez podzialu majatku, przepisac dwojgu dzieciom w ktorym mieszkaja.A co chce dac trzeciemu co znow o nim zapomnial nie pisze juz o Naszy.Ja nie rozumie tego czlowieka co On uwaza ze tamte dzieci moga dostac dom a trzecie to psu spod ogona wylecialo??
                  Wkurwia mnie to ze chce sobie pojechac a ja mam z dzieckiem zostac bo nie ma paszportu sama chetnie bym pojechala i zobaczyla sie ze swoja rodzinka.
                  A za miesiac mamy jechac na wesele wiec chyba sma sobie pojade bo tak mnie wkurwil ze kopla bym go w dupe
                  Ale jestem wkurwiona!!!
    • desdemona27 No i sie stalo 17.09.07, 20:28
      poznalam te mala i musze Wam powiedziec ze nie traktuje jej jak jego corke.Wielki tatus po 3 latach heheh smiac mi sie chce
      teraz to nich placi alimenty .Skoro na 2 placi to jej tez sie nalezy a ja sie o to postaram!!
      • yvona73pol Re: No i sie stalo 18.09.07, 09:23
        masz racje desde, ale... jak to wyglada tak z twojej strony? jak wam
        bedzie chociazby finansowo? nie chce tu wyjsc na materialistke, ale
        wiem jak zajebiscie ten aspekt wplywa na zycie generalnie a na zycie
        dwoch osob, czy tez rodziny w szczegolnosci... przerabialam to w
        domu rodzinnym jako dziecko i teraz tez doswiadczam, stad moje
        pytanie, wybacz, jesli zbyt nosy....
        w ogole technicznie to zawsze jest pokomplikowane, juz z jedna
        rodzina, a co dopiero z takimi historiami....
        jak sie trzymasz?
        usciski
        • desdemona27 Re: No i sie stalo 19.09.07, 18:50
          Musze przyznac szczerze ze jest mi bardzo ciezko nie wiem co ma ze soba zrobic, nie moge znalezc sobie miejsc jak tylko o tym pomysle chce mi sie wyc a lzy same sie cisna do oczu.Czuje sie okropnie , chodze zdolowana nie mam nawet ochoty zyc ale mam moja kochana coreczke i ona jest dla mnie wszystkim to dla niej musze zyc.Patrzec jak dorasta.Ja raczej jestem naj mniej wazna,Ale co zrobic
          Alimenty powinien placic w koncu to jego dziecko.A finansowo musimy sobie radzic.Jak bedzie bardzo zle to obetnie alimenty na te 2 i podzieli na 3.Ja nie bede zyla jak zebrak zreszta mu to powiedzialam ze nie obchodzi mnie to ale jak bede chciala kupic cos malej a on nie bedzie mial to niech obetnie alimenty.
          Moze jestem egoistka ale nie bylam gotowa na taka informacje On dobrze wiedzial ze go zostawie jak sie dowiem i skrywal to bardzo bardzo dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka