wodnik74 08.07.03, 14:14 siedzę od kilku dni plackiem przy biurku i zapieprzam jak mały samochodzik, jednakowoż na siedząco, a mam wrażenie, że cały czas biegnę ... hmm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gph Re: ani chwili oddechu... 08.07.03, 14:31 wodnik74 napisała: > siedzę od kilku dni plackiem przy biurku i zapieprzam jak mały samochodzik, > jednakowoż na siedząco, a mam wrażenie, że cały czas biegnę ... hmm a ja się czuję jak na wilkim pustym parkingu - na przykład przed kinem dla kierowców, gdzie nie ma żadnego seansu.. ktoś musi mieć ciśnienie, żebu ktoś inny mógł zluzować ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ani chwili oddechu... 08.07.03, 14:34 dzięki, nadajesz sens mojemu wysiłkowi. Tylko może byś się wziął do jakiejś roboty, to może mi się zluzuje ... ? :))))) Bo ja bym się chętnie zamieniła na chwile Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: ani chwili oddechu... 08.07.03, 14:39 ja tylko to się wydarzy, dam znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: ani chwili oddechu... 08.07.03, 14:52 gph napisał: > ja tylko to się wydarzy, dam znać :) no to bardzo proszę bom już zmęczona bardzo.... teraz muszę dużo pisać zeby wykorzystac przerwę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph jeszcze się nie wydarzyło. dziś chyba nic z tego 08.07.03, 15:00 widzę, że wszystko wskazuje na to, że nikt dzisiaj solidniej nie weźmie się do roboty, żeby w balonie globalnej pracy zrobiło się jakieś miejsce dla Twojego luzu... ale może jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 rozumiem, czekam, a w międzyczasie :)))) 08.07.03, 15:03 Rosyjscy naukowcy po wielu latach badań ustalili, że gdyby całą wodę ze wszystkich oceanów, mórz, jezior, rzek, stawów, strumyków i wodę zawartą w atmosferze wpuścić do rurki o średnicy 1 cm, to ta rurka musiałaby mieć taką długość że ja pierdolę... Odpowiedz Link Zgłoś
gph no, na pewno... długa by była... ;) 08.07.03, 15:06 idź wieczorem do macrelusa na karaoke, zaśpiewaj ulubiony przebój, wyszum się trochę i od razu zwolnisz obroty... Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: no, na pewno... długa by była... ;) 08.07.03, 15:15 no na pewno zwolnię, bo jak się nie wyśpię to nie będę w stanie sie ruszać :(( noooo, taki czas, mam nadzieję, że już niedługo ... a dziś kończę o 20 i raczej ciągnie mnie do domu Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: a mnie ciągnie od domu 08.07.03, 15:37 bo na wirażu to wszystko staje na glowie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: a mnie ciągnie od domu 08.07.03, 15:40 wodnik74 napisała: > bo na wirażu to wszystko staje na glowie no, chyba że się jest łysym. Odpowiedz Link Zgłoś
gph garść strof. 08.07.03, 15:51 praca uszlachetnia harówka nie szkodzi na cóż przerwa letnia skorośmy są młodzi zamiast z ukochanym chować się za gankiem wezmę dyżur nocny i wyjdę porankiem... Róża Luksemburg. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 :))) 08.07.03, 15:54 giepeh, ja Cię proszę, ja muszę pracować!! :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: :))) 08.07.03, 16:00 wodnik74 napisała: > giepeh, ja Cię proszę, ja muszę pracować!! :))))))) musiałaś pracować gdy on czekał drżący pożądanie zwiędło bo zrobił się śpiący... Grzegorz "Leśmian" Hajduk Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: :))) 08.07.03, 18:45 gph napisał: > musiałaś pracować > gdy on czekał drżący > pożądanie zwiędło > bo zrobił się śpiący... > > Grzegorz "Leśmian" Hajduk 11 godzina w robocie poeta kurde balans Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: :))) 09.07.03, 12:35 tripis napisał: > gph napisał: > > > musiałaś pracować > > gdy on czekał drżący > > pożądanie zwiędło > > bo zrobił się śpiący... > > > > Grzegorz "Leśmian" Hajduk > > > 11 godzina w robocie > poeta kurde balans nadgodziny lecą... no, chyba że to wolontariat.. Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: :))) 09.07.03, 12:37 jakby ktokowiek placil za nadgodziny tylko za ostatnie 3 lata to pare osob mialoby zaraz nowe mieszkanie, samochod i moze jeszcze frytkownice :) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: :))) 09.07.03, 12:44 tripis napisał: > jakby ktokowiek placil za nadgodziny tylko za ostatnie 3 lata > to pare osob mialoby zaraz nowe mieszkanie, samochod i moze jeszcze frytkownice a widzisz. a jakbyś był górnikiem, to by Ci związek wywalczył... Odpowiedz Link Zgłoś
tripis Re: :))) 09.07.03, 12:50 gph napisał: > a widzisz. a jakbyś był górnikiem, to by Ci związek wywalczył... mhm... prawo do strajków... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: :))) 09.07.03, 12:55 tripis napisał: > gph napisał: > > > a widzisz. a jakbyś był górnikiem, to by Ci związek wywalczył... > mhm... prawo do strajków... no nie tylko... europa ma jeszcze parę socjalistycznych wynalazków ;) Odpowiedz Link Zgłoś