stephen_s 16.09.07, 09:27 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4492122.html Wreszcie jakaś ładna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza Re: Nowa Miss Polonia... 16.09.07, 15:30 brzydka czy ładna, jak zwykle bez jaj. Mam na myśli nijaki typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
karafka_do_wina Re: Nowa Miss Polonia... 16.09.07, 18:36 zgadza sie. ale taka chyba regula, miss polonia musi byc nijaka. ciekawe bywaja tylko modelki lub aktorki. misski to zazwyczaj nudne lalki. a poza tym bardziej mi sie podoba ta z grzywka po lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
gumpel Re: Nowa Miss Polonia... 17.09.07, 15:28 kochanica-francuza napisała: > brzydka czy ładna, jak zwykle bez jaj. Baba z jajami to dla mnie zawsze była ta: pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Secalbright.jpg Niestety, nie mogła startować ... Urodzona w Pradze, Żydówka,obywatelstwo amerykańskie. Odpada z przyczyn formalnych. G. Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm jeśli chodzi baby z jajami to 23.09.07, 14:27 tej chyba żadna nie dorowna. pl.wikipedia.org/wiki/Margaret_Thatcher Odpowiedz Link Zgłoś