Dodaj do ulubionych

odwoluje wszystkie inwektywy

13.12.01, 21:31
przepraszam.
menie, niech ci bedzie, za samante masz duuuuuuuuuuzy plus.
krowa
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: odwoluje wszystkie inwektywy 13.12.01, 21:35
      O??? Zero plusa dostalo? A to ci historia....
      • mario2 odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie 13.12.01, 21:38
        Czort- jak sie nawalisz zawsze altruistka jestes. Poczekaj az Wigilia przyjdzie
        i MENda zacznie ludzkim glosem gadac !!!
        • maryjo2 Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie 13.12.01, 21:41
          mario2 napisał(a):

> Czort- jak sie nawalisz zawsze altruistka jestes. Poczekaj az Wigilia przyjdzie
          >
          > i MENda zacznie ludzkim glosem gadac !!!

Cichaj, Marys, to sie moze dowiemy czegos pozytywnego o wartosci /zero/.
          • czort Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie 13.12.01, 21:45
            wicie, on czasami okazuje sie czlowiekiem, moze u niego dzisiaj wigilia?
            ale stara sie pomoc, jak sam wlizie, to znowu zaczniemy ten taniec!!!!
            • mario2 Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie 13.12.01, 21:47
              jak swinia moze byc czlowiekiem?- jak glupiec moze mowic, ze jest inteligentny?-
              Czort- nie pij juz dzis - prosze :o))
            • maryjo2 Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie 13.12.01, 21:49
              czort napisał(a):

> wicie, on czasami okazuje sie czlowiekiem, moze u niego dzisiaj wigilia?
              > ale stara sie pomoc, jak sam wlizie, to znowu zaczniemy ten taniec!!!!

Hmmm, powiadasz??? Moze mu sie nie za uwaznie przysluchiwalam do tej pory?? A co
              on umie tanczyc?? Tango z roza w zebach??
        • Gość: samanta Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:42
          Kuwa ,nie chrzan mario ...men stara sie jak moze zeby badz co badz wroga
          ozywic:)) Meeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!! ratuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!! Cholera!tylu tu
          madrych ludzi i nikt mi nie moze pomoc? Z tego wszystkiego stokrotka mi z mordy
          wypadla!:(((((
          • Gość: samanta Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:43
            Aaaaaaaa!Mario,nie zdazylam napisac..wiesz do kogo:)))) Dalbys adres??? :)))po
            instalce Win wszystko w szmaty przeciez poszlo:(
            • mario2 Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie 13.12.01, 21:45
              Jak ja znam- zaraz sie tu zglosi! :o))) Zreszta juz byla!!!
          • maryjo2 Re: odwoluje inwektywy a MENda menda i tak zostanie 13.12.01, 21:44
            Samanto- co Ci to, co Ci????
            • Gość: samanta m2 i m2 IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:50
              to juz chiba m4 co?:)Jo beda pisac maryjka do Ciebia jak sie z tym gownianym
              komp. uporam!:))) Mario!Nie draznij mena bo przestanie mi dobrze robic...z
              komputerem!;)))))
              • mario2 Re: Samanta ochroniarka MENdy 13.12.01, 21:54
                Samanto- ja go bede szczul i scigal wszedzie gdzie sie tylko pojawi- az wpadnie
                w kompleks Macki`ego ! :o)))
                • maryjo2 Re: Samanta ochroniarka MENdy 13.12.01, 21:56
                  mario2 napisał(a):

> Samanto- ja go bede szczul i scigal wszedzie gdzie sie tylko pojawi- az wpadnie
                  > w kompleks Macki`ego ! :o)))

Albo w macki Mario2, co gorsze :o))
              • maryjo2 Re: m2 i m2 do Samanty 13.12.01, 21:55
                Gość portalu: samanta napisał(a):

> to juz chiba m4 co?:)Jo beda pisac maryjka do Ciebia jak sie z tym gownianym
                > komp. uporam!:))) Mario!Nie draznij mena bo przestanie mi dobrze robic...z
                > komputerem!;)))))

Pisz mi Maryjko. Nicka juz nie zmienie, bo "Maryjke" juz ktos uzywa, hihi. A nie
                chce byc uznana za klona, brrrr.
                • Gość: samanta Re: m2 i m2 do Samanty IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.12.01, 21:59
                  maryjko !ta strzel tego czuba w leb ode mnie! ta on wroga dywersje mi tu
                  robi!!!!ja chce na czaaaaaaaaaaat!!!!!!!!!!
                  • maryjo2 Re: do Mario2 13.12.01, 22:05
                    Mario- a pojdze tu slonko do mnie pod pierzynke! Cosik ci rzekne :o))
                    • mario2 Re: do Maryjo 13.12.01, 22:07
                      Tylko z ta MENda zrobie porzadek :o)))
                      • maryjo2 Re: do Mario2 13.12.01, 22:09
                        mario2 napisał(a):

> Tylko z ta MENda zrobie porzadek :o)))

A zostaw go! Mam pod pierzynka lepsza zabaweczke...
                        • mario2 Re: do Maryjo 13.12.01, 22:14
                          Nie zostawie najpierw wytluke MENdy z forum!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka