silverstone 11.07.03, 18:05 ... tu jeszcze napisze choc JEDNO SŁOWO,ŻE JEDZIE NAD MORZE!!!!!! Ja nie jade! Nie chce o tym sluchac! Jade na zadupie! I to nawet nie na wakacje! Co za kawal koszmarnego...!!!! Tfu! :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Bezinteresownie znienawidzę każdego kto.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 18:07 jade nad morze...Dookola mnie wszedzie bedzie morze.Duuuuuuuuzo morza!! Ale to Dania wiec mi nie zazdrosc,tam wiecznie pizdzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Bezinteresownie znienawidzę każdego kto.... 11.07.03, 18:10 w takim razie nie cierpie Cie do polowy - mozesz sobie wybrac do ktorej ;) A ja pojade conajwyzej tylkiem po nieheblowanej desce i mam ochote jeczec jeczec i jeczec tak dlugo az mnie skreci od tego jeczenia. Gość portalu: samanta napisał(a): > jade nad morze...Dookola mnie wszedzie bedzie morze.Duuuuuuuuzo morza!! Ale to > Dania wiec mi nie zazdrosc,tam wiecznie pizdzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja tez, nie jade nad morze baltyckie.............. 11.07.03, 18:18 bo nad czerwone sie wybieram, z osoba towarzyszaca, ale jedyny warunek, zeby byla przynajmniej taka blyskotliwa, jak smineczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone kiteczku jasminka jest jedna na milion... 11.07.03, 19:02 ... ale czasem kopia lepsza od orygianlu czego co oczywiscie zycze :) Przysylaj choc puste koperty! kitek1 napisał: > bo nad czerwone sie wybieram, > z osoba towarzyszaca, > ale jedyny warunek, > zeby byla przynajmniej taka blyskotliwa, > jak smineczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a po co, mi kopia.......................... 12.07.03, 09:00 jak oryginal, tez chce ze mna:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Bezinteresownie znienawidzę każdego kto.... 11.07.03, 18:36 ja nie jade... ja pisze, tworze, jakies tabelki, wykresy, pierdolety... i jeszcze slonce sie chowa przede mna :(( za to, jak ladnie pojdzie, we wrzesniu urosne... o trzy literki przed nazwiskiem :)) jak juz jezdze, to na rowerze, jak mi pierdolety bokiem wychodza ;)) moge Cie wziac na bagaznik, w tym rowerze mam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flo Re: Bezinteresownie znienawidzę każdego kto.... IP: *.stacje.agora.pl 11.07.03, 18:47 Nie nienawidź, tylko współczuj. W najlepszym razie: lodowata woda tłum wrzeszczących dzieciaków sypiących ci w oczy piachem faceci prężący imitację muskułów kobity szpanujące obwisłymi brzuchami W najgorszym razie: woda kapiąca z nieba szósty dzień z rzędu przyodziani, za to wściekli osobnicy obu płci wrzeszczące z nudów dzieciaki Lepiej ci? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Lepiej mi Flo bo przy okazji... 11.07.03, 19:00 ... postanowilam wesprzec Algidę ;) Nie ma to jak porzadne Magnum w dloni... Zycie jak w Madrycie. O wlasnie! Madrcie jeszcze mnie nie bylo; chce do Madrytu! Bede wieczorami patrzec na ksiezyc; madrycki ksiezyc i lezec na madryckim trawniku... Gość portalu: flo napisał(a): > Nie nienawidź, tylko współczuj. > W najlepszym razie: > lodowata woda > tłum wrzeszczących dzieciaków sypiących ci w oczy piachem > faceci prężący imitację muskułów > kobity szpanujące obwisłymi brzuchami > W najgorszym razie: > woda kapiąca z nieba szósty dzień z rzędu > przyodziani, za to wściekli osobnicy obu płci > wrzeszczące z nudów dzieciaki > Lepiej ci? > :))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
czarowna_ica Re: Algida Algida... 11.07.03, 19:07 twe nadzieje spelnia w mig ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Algida Algida... 11.07.03, 19:16 no to juz! Szast - prast i lece do Madrytu! A niech sie nie spelni to sabotaz jaki bedzie ;) czarowna_ica napisała: > twe nadzieje spelnia w mig ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Bezinteresownie znienawidzę każdego kto.... IP: *.gdynia.mm.pl 11.07.03, 23:31 A ja mieszkam nad morzem i... chętnie pojechałbym w góry! Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone jezu cronos... 12.07.03, 14:50 ... ja tu cierpie! Gory sa do jezdzenia na nartach! Gość portalu: Cronos napisał(a): > A ja mieszkam nad morzem i... chętnie pojechałbym w góry! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 jezu smineczko....... 12.07.03, 15:01 niektorzy maja nogi, i normalnie lubia sobie, pochodzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ja taz mam nogi ale... 12.07.03, 15:19 ... ale je oszczedzam :) kitek1 napisał: > niektorzy maja nogi, > i normalnie lubia sobie, > pochodzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 co jak, co ale je to znam.................... 12.07.03, 15:21 i wcale nie wygladaja na takie, co oszczedny tryb zycia prowadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone od dawna podziwiam Twoja bogata wyobraznie... 12.07.03, 18:49 ...ale teraz juz przeszedles sam siebie :) kitek1 napisał: > i wcale nie wygladaja na takie, > co oszczedny tryb zycia prowadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mam materialy dowodowe............ 12.07.03, 19:48 ze sportowo, smukle sa, i ty mi tutaj, chorej wyobrazni, nie wmawiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone teraz wyraznie sobie przypominam... 12.07.03, 19:57 ... ze tylko ja wtedy nie pilam! Poczekaj zajrze pod biurko.... Wiesz co - masz racje; klocic sie nie bede :) kitek1 napisał: > ze sportowo, > smukle sa, > i ty mi tutaj, > chorej wyobrazni, > nie wmawiaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 no widzisz.......................... 12.07.03, 20:00 ja tez fajne mam, tez sobie zajrzalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone a ja mam spodnie... 12.07.03, 20:02 jeansy sobie kupilam - co za radosc po tych wszystkich sukieneczkach :) kitek1 napisał: > ja tez fajne mam, > tez sobie zajrzalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ooo, przydadza nam sie w madrycie................. 12.07.03, 20:08 jak nad ranem, niepewnym krokiem wracac bedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone ja zawsze wracam pewnym krokiem... 12.07.03, 21:06 ... nawet wtedy, gdy jest on niepewny :) kitek1 napisał: > jak nad ranem, > niepewnym krokiem wracac bedziemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja w zasadzie, tez................. 12.07.03, 21:08 ale ja zawsze w jeansach, chodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone wielka szkoda.... 12.07.03, 21:10 ... mam slabosc do umundurowanych :) jak facet potrafi sie ubrac w garnitur i do tego dobrac sobie ludzki krawat, to istnieje szansa, ze potrafi rowniez kilka innych sztuczek. A jesli nie - zawsze bedzie mi pasowac do kiecki :))) kitek1 napisał: > ale ja zawsze w jeansach, > chodze:) Odpowiedz Link Zgłoś