nekroskop88 26.09.07, 14:58 Płatne 2 zł. Gratis informacja: Skąd pochodzi WC? Pierwsze water-closed — ubikacje spłukiwane wodą — wprowadzono w 2. połowie XVIII w. w Anglii. Można śmiało korzystać, wstęgę już przeciąłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Otwieram po remoncie WC 26.09.07, 15:14 <wychodzi> chyba urwałam spłuczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Otwieram po remoncie WC 26.09.07, 15:16 O! A do nogi przyczepił Ci się jakiś słupek. Widziałem podobne przy Wersalu. Odpowiedz Link Zgłoś
i.nes Re: Otwieram po remoncie WC 26.09.07, 17:01 zapachy w naszym WC też jak w... Wesalu Odpowiedz Link Zgłoś
caryca111 Re: Otwieram po remoncie WC 26.09.07, 19:56 coś Ty Nekro nie trafił do pisuaru;))) a Ty mówisz że tu pachnie błeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Otwieram po remoncie WC 26.09.07, 21:07 Laska:Wiem, że świat nie spodziewa się po mnie zbyt wiele. Mój stary też wiele dokonał. Jest królem sedesów... Ojciec Laski... Dziś syneczku, tak jak ja przed laty, spójrz w tę studnię przeszłości. Co w niej widzisz? Laska: Kupę Ojciec Laski: Tak... to jest kupa. To jest odpowiedź. Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy kupa. Teraz rozumiesz... to jest życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz. Dlatego zrozumiałem... zrozumiałem, że będę produkował sedesy, a my zostaniemy królami życia mój synu... ... Laska: Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka. Kuba: Zajebiście wysoko Laska: W ogóle bracie, jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi ci głód, nie jesteś Tutsi ani Hutu i te sprawy. To wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie... co lubię w życiu robić... a potem zacznij to robić. Kuba: A ty sobie odpowiedziałeś na to pytanie? Laska: Jarać blanty Kuba: Jest jakiś zawód, który się z tym wiąże? Laska: Ambasador Kuba: Chyba na Jamajce Laska: Nie taki ambasador... miałem na myśli takiego jakim był Tony Halik... Wyobraź sobie stary ile on wypalił stuffu z tymi wszystkimi plemionami, które odwiedził... Ktoś musi kontynuować jego dzieło. Będę jeździł po całym świecie pełniąc rolę ambasadora naszego kraju. Jestem Laska... z Polski ;) Odpowiedz Link Zgłoś