mathias_sammer 27.09.07, 10:41 wpadlem sie pochwalic! uzyskalem srednia 1,6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zrobilem dzis blau i lecze kaca:) pozdrawiam m.s. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathias_sammer Re: :o) 27.09.07, 10:48 :o))))))))))))))))))))))))))))))))) www.youtube.com/watch?v=sogKUx_q7ig lalalala:o))))) m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: :o) 27.09.07, 17:34 Tylko dla Ciebie m.s. Slucham wlasnie: www.youtube.com/watch?v=sOzMWu0awMY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: :o) 27.09.07, 17:52 Youtube to wspanialy wynalazek, bo i Scott Walker jest. Cos na kaca i kwadratowa glowe:) www.youtube.com/watch?v=fxUvgkYG0do&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: :o) 27.09.07, 18:00 A to ulubiona piosenka mojego meza. Ma gust!:) www.youtube.com/watch?v=XZ6SkSFzx1E&mode=related&search= Tez ja lubie! nannnaaaa k. Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: czesc brachu! 27.09.07, 17:04 Matyjasku zawsze w Ciebie wierzylam! Oby tak dalej( bo to dopiero poczatek). Przy okazji zerknelam na niektore wpisy i widzialam w kilku miejscach pare cieplatych slow dla Ciebie. Pozbieraj sobie z usmiechem:) Rzucila mi sie tez w oczy dyskusja dot. reakcji buli w 1856 roku na zyczenia "zdechniecia". Od dawna dla mnie nic nowego, wiec jak beda zmiany w sposobie myslenia lub tez ograniczenia pobytu na forum to daj znac. Poki co tematy, ktore dawno przerobilam, mnie nie interesuja, moglyby mnie zainteresowac wylacznie nowosci, a tych nie widze poza Twoimi informacjami z reala. Slucham F. Merkurego, moze jeszcze cos wlacze? pomysle co by tu posluchac, co by tu posluchac?:)Zrobie prasowke. buzka!kowianeczka Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: czesc brachu! 27.09.07, 18:22 jeszcze dwie piosenki i czas zamykac te budke www.youtube.com/watch?v=90ivvM7VH7U&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer :o) 27.09.07, 18:26 www.youtube.com/watch?v=1Nt17TNhARQ&mode=related&search= m.s. Odpowiedz Link Zgłoś
armina_vanderbilt Re: czesc brachu! 28.09.07, 07:57 Mathias, nie przelecialbys mojej piczy? Czuje sie taka niedoru..a, Dam kazdemu, nawet tobie, zwlaszcza tobie, tylko jak wroce ze zmywaka, lol,Ok? Armina Vanderbilt No to do pozniejszego. Dobrze wyszoruje tam gdzie trzeba, zeby ode mnie zbyt nie walilo, lol, Ok? Odpowiedz Link Zgłoś
amino_kwas Re: czesc brachu! 29.09.07, 09:30 armina,mathias weekendy spędza z rodziną a nie chodzi na dziwki.będziesz musiała więc poczekać aż znajdzie czas dla ciebie w innym terminie.nie ma to jak dozowanie podniecenia wyczekiwaniem.tymczasem niebawem wpadnę, bo jestem bardzo ciekawy twoich opowieści o nowym yorku,twoim mężu żydzie oraz kochanku murzynie z kancelarii adwokackiej,w której podawałaś kawę i dawałaś du--py.ciekawy jestem też twoim wypowiedzi na innych forach-wiesz chodzi mi o politykę i takie tam.samym seksem człowiek nie żyje nawet taki jak ty.tylko ubierz się ładnie na randkę.faceci są wzrokowcami, mathias też.nie chciałbym za ciebie się wstydzić.i wlosy umyj.do zobaczenia! a_k Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: 04.10.07, 21:56 odpowiedz brzmi "nie". nie zaczepiaj mnie, a zostawie cie w spokoju. to ostatnie przypomnienie. wiecej przypomnien, ostrzezen i czasu do zastanowienia nie bedzie. przy okazji znalazlem milosna piesn. jest tobie zadedykowana. powinnas ja obejrzec. potem pomyslec i obejrzec jeszcze raz. moze kiedys cokolwiek zrozumiesz, choc obawiam sie, ze juz i tak za pozno. ja juz nie daje wam szansy, choc moze jeszcze bedziesz w stanie cokolwiek zmienic. moze... www.youtube.com/watch?v=mxbhuIJxAmU&feature=dir m.s. Odpowiedz Link Zgłoś