moretta1 30.09.07, 19:52 U mnie to samo co zwykle. Może jeszcze tylko to że boli mnie ząb od 4 dni i już chodze po ścianach. Chciałabym zasnąć, albo zamknąć się gdzieś tak choć na trzy dni, bez telefonów w ciszy. Marzę o ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
to-wlasnie-ja Re: Co tam u Was? 30.09.07, 20:25 Wspolczuje Ci serdecznie, wiem co to bol zeba. Szkoda, ze poki co nie bardzo masz szanse na odrobine relaksu. U mnie bez zmian, dlatego (paradoksalnie ) nie pisze tutaj. Dopadl mnie niezly dol , smutek, chandra . Poczekam az przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
moretta1 Re: Co tam u Was? 30.09.07, 21:34 > U mnie bez zmian, dlatego (paradoksalnie ) nie pisze tutaj. Dopadl mnie niez > ly dol , smutek, chandra . Poczekam az przejdzie. Z kad ja to znam... ze mną było tak samo - ale juz nie daję rady... codziennie płaczę z bezsilności.... czasami trzeba coś powiedziedzieć chodzby to miało trafić w pustkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek56 Re: Co tam u Was? 30.09.07, 23:14 Mnie też dopadł ból zęba. W czwartek dwa apapy, tej nocy dwa ibupromy. Na szczęście znalazłem wyrwizęba, który kompleksowo i zgrabnie mnie dzisiaj obsłużył i mam nadzieję, ze na jakiś czas mam z zębem spokój (i sporo lżejszy portfel, ale cóż...). Widać, że zima tego roku będzie długa i nieznośna. Nie zaszywajcie sie w kącie, nie liczcie na własne siły. Jesteśmy istotami społecznymi, czy nam się to podoba, czy nie. Bądźmy razem, Moretto i inni! Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Co tam u Was? 01.10.07, 00:40 Co się wyrabia z tymi zębami? ja też jestem na bieżąco z tematem-leczenie kanałowe,jutro rano znów wizyta. Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: Co tam u Was? 01.10.07, 08:08 A mnie jak ponad rok temu dentystka skosiła na prawie pół pensji, to mam nadzieję, że na razie mam spokój - ale kto to wie? A swoją drogą - to nie wiem, jak jest w innych miastach, ale w moim jest MASA stomatologów - a jak przychodzi do polecenia jakiegoś dobrego, to kicha. Jeszcze nigdy nie wyszłam zadowolona - taka, żebym miała pewność, że jest zrobione dobrze i na długie lata. Panowie dalej ocieplają mi blok. Nie wiem, jak przeżyję to, że w końcu skończą. Kto mnie będzie budził o 7 rano :-) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Dominiko 01.10.07, 19:07 A u p. Iwony Prażmo na Weglinie byłaś? Ja od 7 lat tylko tam chodzę, odpukać jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
s.dominika Re: Dominiko 01.10.07, 19:32 Nie byłam. Poważnie ją polecasz? Masz może jakieś namiary - będę wdzięczna - chyba lepiej na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Co tam u was 02.10.07, 08:15 A mnie sie nudzi chociaz roboty po uszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
juliana03 Co tam u was 02.10.07, 08:15 A mnie sie nudzi chociaz roboty po uszy!!! no i z dolka wyszlam. Odpowiedz Link Zgłoś