romy_sznajder 02.10.07, 15:38 szymon.onet.pl/2722164,1,video.html Zabila go. Alez byla krwawa jatka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiek Re: To juz chyba koniec? 02.10.07, 15:51 Magda M. 20 lat później? Nie zaglądam nawet, bo i tak nie mam głosu na pracowym kompie. Fajny jest ten serial, taki życiowy, dla kobiet... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: To juz chyba koniec? 02.10.07, 16:12 Koniec Piotra Korzeckiego? Nie wierzę w to. Szymon nie mógł nam tego zrobić:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: To juz chyba koniec? 02.10.07, 16:36 Nie wiem, jak to będzie z Piotrem Korzeckim, ale Brodzik wystąpi jako brat Magdy M. :) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: To juz chyba koniec? 02.10.07, 17:39 na pewno będzie ciąg dalszy:Magda M.Życie po życiu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: To juz chyba koniec? 02.10.07, 19:34 romcia.p napisała: > na pewno będzie ciąg dalszy:Magda M.Życie po życiu :))) :-D a o co chodzi z tą Brodzik? Bo nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: To juz chyba koniec? 02.10.07, 20:54 To uwierz.;) Joanna Brodzik zagra mężczyznę Joanna Brodzik pojawi się w parodii "Magdy M." przygotowanej przez Szymona Majewskiego - "Magda M. 20 lat później". Aktorka wystąpi w roli... brata Magdy M. W parodii "Magda M. 20 lat później", która stanowi część programu "Szymon Majewski Show" w głównych rolach zobaczyć możemy samego Szymona Majewskiego (jako Magdę M.) oraz znanego z telewizyjnego pierwowzoru Pawła Małaszyńskiego (jeszcze raz jako Piotr Korzecki, tym razem w krzywym zwierciadle). - Robimy to z przymrużeniem oka. Pomysł wydawał mi się bardzo fajny, nigdy nie brałem udziału w takim przedsięwzięciu. To nie jest łatwa sprawa sparodiować postać, którą się stworzyło. Mieliśmy z Joasią Brodzik i Szymonem Majewskim świetną zabawę - opowiada w rozmowie z "Dziennikiem Zachodnim" Paweł Małaszyński. Perypetie Magdy M. w wykonaniu i z perspektywy Szymona Majewskiego będziemy oglądali przez całą jesień. link: film.onet.pl/seriale/0,1616356,wiadomosc.html A Korzecki nie zginął, wszak Małach po roli Granda ma wprawę w umieraniu i odżywaniu. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romy_sznajder Re: To juz chyba koniec? 02.10.07, 22:26 > będziemy oglądali przez całą jesień. good news;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: To juz chyba koniec? 03.10.07, 10:18 toga w grochy jest debest !!!! Odpowiedz Link Zgłoś