Dodaj do ulubionych

Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry!

15.12.01, 07:58
Onlyania, podziwiam Cie za to ranne wstawanie! Jak Ty to robisz??? A w ogole to
chyba tez Cie kocham...
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:13
      ja tez sie podziwiam............
      Dzien dobry Maryjo.........
      • maryjo2 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:23
        :)) Sama z siebie tak wstajesz, czy cos Cie zmusza do tego?? Nie cierpie
        zmuszania.....
        • onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:35
          nie lubie jak mnie ktos zmusza.........
          tak jakos mi wychodzi tak wczesnie wstawac.........
          a teraz chce jeszcze godzinke pospac i nie moge...
          buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
          :(((
          • maryjo2 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:43
            To odstaw kompa od lozka. Jak najdalej. Bo zobacz do czego moze doprowadzic
            komp przy lozku - pomylisz klawiaturke z podusia i skonczysz jak Men.
            Biedaczysko tulil sie cala noc do klawiaturki wzywajac Sloneczko. Az mi go
            szkoda sie zrobilo...
            • onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:50
              wejdz na czata, on tam sobie ciagle posypia....
              tez mi go szkoda, ale jak do niego milo gadam to sie Kitek do mnie
              zlosci.........
              • kitek1 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 09:08
                dzien dobry, only, alez ja nie mam nic przeciwko cieplemu dopieszczaniu tych,
                ktorym sie nie wiedzie, tylko przykro mi bylo, ze mnie olewalas,
                • oona Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 09:20
                  oho,zdaje się,że moja rola była jednorazowa...a raczej jednowieczorna.Ciepłe
                  dzien dobry
                  • kitek1 oona 15.12.01, 09:29
                    powiedz mi jako dziewczynka, co ja mam z ta only robic, od rana zaczepia
                    wszystkich marysiow, a jak ja sie chce do kogos cieplo przytulic, to robi afere
                    miedzynarodowa,
                    • oona Re: oona 15.12.01, 09:34
                      myślę,że jeśli Ci na niej baaardzo zależy to możesz trochę przymknąc oko na jej
                      wybryki,może sobie trochę pohasa tu i ówdzie i się ustatkuje?moze...
                      • kitek1 oona 15.12.01, 09:37
                        ale ona, juz od 5 lat tak chasa, a z mojej delikatnej chaski takie problemy
                        robi, przepraszam, jezeli poczulas sie wykorzystana, ale naprawde fajnie mi
                        wczoraj na smutki pomoglas,
                        • oona Re: oona 15.12.01, 09:42
                          to widac cierpliwosci i wyrozumiałosci jestes ogromnej,tylko tej Twojej only
                          pogratulowac,a ja...nie czuje sie wykorzystana,taka to nasza rola
                          pocieszycielek-zjawiamy sie,gdy jestesmy potrzebne,a gdy juz nie..odchodzimy
                          • kitek1 oona 15.12.01, 09:49
                            nie odchodz, prosze, taka mila i ciepla jestes,
                            • oona Re: oona 15.12.01, 09:51
                              hm,to moze tylko przyjmę inną rolę,jeśli rola pocieszycielki jest już
                              nieporzebna?
                              • kitek1 oona 15.12.01, 09:53
                                a w jakiej roli czujesz sie najlepiej,
                                • oona Re: oona 15.12.01, 09:57
                                  jestem elastyczna i potrafię się dostosować do każdej sytuacji i w każdej czuć
                                  się wspaniale...no,może z wyjątkiem bardzo skrajnych
                                  • kitek1 oona 15.12.01, 10:01
                                    czyli pelna harmonia ducha i ciala,
                                    nie ma nic cenniejszego dla tygryskow, niz inteligentna przyjaciolka,
                                    • oona Re: oona 15.12.01, 10:03
                                      ...pełna ciepła w dodatku,bo to tygryski lubią najbardziej.OK,jesli wybrałeś mi
                                      taką rolę to ją przyjmuję
                                      • kitek1 oona 15.12.01, 10:34
                                        mieszaja tutaj z tymi nickami i plciami, a potem sie rzucaja, Ty mam nadzieje,
                                        autentyczna dziewczynka i nie jakas podszywka, co jak mi sie na zwierzenia
                                        zbierze, potem ku zabawie ogolu wykorzystasz,
                                        • oona Re: oona 15.12.01, 10:38
                                          eej,myślałam,że czujesz jakie prawdziwie kobiece ciepło ze mnie emanuje-tego
                                          się nie da podrobić !
                                          • kitek1 oona 15.12.01, 10:41
                                            w tym necie, juz takie cwaniactwo i chamstwo, ze nawet ciepelka podrabiaja,
                                            a w Twoje ciepelko i bezintresownosc wierze,
                                            • oona Re: oona 15.12.01, 10:45
                                              dziękuje za zaufanie...a tymi tam na dole wątku co cos krzyczą to się nie
                                              przejmuj
                                              • kitek1 oona 15.12.01, 10:47
                                                nie przejmuje sie i Ci za wszystko dziekuje, a teraz biore sie za kontynuowanie
                                                opery mydlanej, czyli porzadkow cd., buziek,
                                                • oona Re: oona 15.12.01, 10:51
                                                  papa,moze i ja sie wezme za cos pozytecznego,niekoniecznie za pocieszanie
                                                  kolejnego zawiedzionego w uczuciach-w koncu obiecałam udowodnic,ze nie
                                                  wszystkie kobiety sa niestałe.Słowo się rzekło,a ja dotrzymuję słów
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 10:54
                                                    i dzieki, za przywrocenie wiary w uczciwosc kobiet, bardziej milo mi sie bedzie
                                                    trzepac dywany,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 10:57
                                                    bardzo proszę...oj,mało energiczne to chyba będzie po rozmowie z niespotykanie
                                                    spokojną kobietką...co innego po rozmowie z panem m2!
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 11:00
                                                    moze ja i mydlany, ale nie lubie agresji pod zadna postacia, najwyzej dywanki
                                                    beda nie dotrzepane, ale za co ja mam je bic,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 11:05
                                                    o,to mi się podoba,ja też nie lubię agresji,toteż dywany to tak tylko
                                                    delikatnie odkurzaczem popieszczę,nie za mocno,zeby nie zabolało.
                                                    Ja nawet muchy nie zabiję,bo za co?...czasem komara,ale to rozumiesz,w obronie
                                                    własnej
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 11:09
                                                    ale wokol tyle wzorcow agresywnych, ze takie niedojarzale forumki przenosza to
                                                    tutaj, ale przeciez nie mozna walczyc z agresja, bo to tez by byla agresja,
                                                    bardzo milo sie z taka delikatna istotka rozmawia, dywaniki, tez sie ciesza, ze
                                                    jeszcze moga sobie spokojnie polezec,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 11:22
                                                    wzorce agresywne tudzież inne negatywne dojrzałe forumki nieagresywnie i
                                                    łagodnie zignorują,podobnie uczynią z forumkami,które sobie takie wzorce z
                                                    powodu swojej niedojrzałosci obrały.Walczyc z nimi nie ma sensu,bo jak słusznie
                                                    powiedziałes walka z agresją to tez...,ewentualnie mogliby się nimi zająć
                                                    specjaliści co to nie walką ale pracą nad takimi delikwentami mogliby im parę
                                                    rzeczy uświadomić,ale ze im zapewne dobrze w tym stanie w jakim są, bo to
                                                    pewnie lekkie,łatwe i przyjemne być agresywnym,więc do specjalisty się nie
                                                    udadzą.A nam pozostaje wiec w dalszym ciągu łagodnie ich ignorowac i...mieć
                                                    nadzieję,że z tego wyrosną.A dywanikom to może odpuść zupełnie z okazji
                                                    świąt,hm?
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 11:25
                                                    odpuszcze im trzepanko, i od sasiadki odkurzacz pioracy pozycze, i im kapiel
                                                    filmowa zrobie,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 11:31
                                                    o,właśnie,kąpiel to sama przyjemność,dla dywaników pewnie także,niech też czują
                                                    że święta za pasem...A karpiowi też chyba odpuścisz w tym roku????
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 11:33
                                                    kupie karpika i prosto ze sklepu zaniose do jeziora, poczuje sie jak Clinton co
                                                    indykowi na swieto dziekczynnienia zycie darowal,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 11:40
                                                    taaaak prawdziwy wybraniec losu,bo jak pomyśleć o tych tysiącach innych
                                                    biedaków...Ja do domu na pięć minut przed wigilią zajadę,żeby przypadkiem nie
                                                    być świadkiem tej rzezi niewiniątek,albo nawet sprzątania już po egzekucji.Bo
                                                    moja rodzina to chyba z karpikiem nad jezioro nie pojedzie,obawiam się.Ale
                                                    zadzwonię dzisiaj jutro pojutrze,ponegocjuję,może coś da się zrobić?
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 11:45
                                                    juz naprawde, biore sie za te porzadki, dzieki za wsparcie w trudnych chwilach,
                                                    jakie mi only uczynila, buziek,
                                                  • mabell Re: oona 15.12.01, 11:54
                                                    to znów papa i nic juz nie mówię,żeby Ci nie przeszkadzać
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 12:01
                                                    ejże,co za żarty?
                                                  • mabell Re: oona 15.12.01, 12:06
                                                    sorry nudzilam sie bo mnie kolezanki z watku ryczacego opuscily,a wy tak sie
                                                    nie mogliscie rozstac ze chcialam pomóc
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 12:18
                                                    dziekuję Ci bardzo za pomoc,rzeczywiście na papa pewnie bym nie
                                                    skończyła,prawdziwa pomocna dłoń z Ciebie,a teraz poproszę zebyś mnie tą samą
                                                    pomocną dłonią stąd wypchnęła,bo czas nagli i obowiązki różne wzywają,a ja
                                                    wciąż jestem tutaj.Albo spróbuję wyjść sama.Pa!
                                                  • oona kitek 15.12.01, 14:04
                                                    Wróciłam własnie z zakupów i chciałam tylko ze smutkiem poinformowac,ze ludzie
                                                    tak humanitarni jak Ty dla swoich dywanów nie są.Aż się boję myśleć co czeka
                                                    karpie w ich rękach...
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 15:32
                                                    ludzie dokonuja rytualnego mordu karpia, zeby sie cieszyc z Narodzin, a pod
                                                    choinke daja sobie erotyczne gadzety, takie czasy, smiechu warte,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 15:44
                                                    Oj ale ten śmiech to czasem zamiera na ustach...Mowisz,że te gadżety...jej,ja
                                                    na szczęście dostaje niezmiennie od lat pod choinkę od mamy... ups...nie
                                                    powiem,bo to jakby te rejony...
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 16:52
                                                    no chyba mikolajka-wibratorka nie dostajesz co roku,
                                                  • onlyania Re: oona 15.12.01, 16:59
                                                    jak sie jej zuzywa to z cala pewnoscia dostaje....
                                                    (hi hi hi)
                                                  • kitek1 only 15.12.01, 17:02
                                                    nie zarazaj sie BSE od radiamaryja2, dziekuje za przesympatyczny lancuszek
                                                    szczescia, juz odeslalem,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:02
                                                    hihihi...nie,nie,nie wiesz co opiekuncze mamusie dają swoim córkom pod choinkę?
                                                    Ciepłe skarpetki...albo takie małe białe niewymowne.Czasem różowe.
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 17:04
                                                    ja bym swojej corce dawal bardzo wymowne i bardzo cieple,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:09
                                                    Może w tym roku?Jeśli będzie wymowne to się tu publicznie pochwalę.A jaki Ty
                                                    masz pomysł na prezent moja hipotetyczna teraz mamo?
                                                  • onlyania Re: oona 15.12.01, 17:11
                                                    dostaniesz wymowne gacie, coby ci zimno nie bylo, coreczko...
                                                  • kitek1 only 15.12.01, 17:16
                                                    z przyjaciolki mego serca, uczynilas owoc naszej milosci w cieplych majteczkach,
                                                  • onlyania Re: only 15.12.01, 17:18
                                                    w pieluchomajtasach.......
                                                    hi hi hi
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:18
                                                    Z góry dziękuję...co prawda w gaciach nie chodzę,ale prezentu nie wypada nie
                                                    przyjąć.
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 17:20
                                                    ale wolisz byc moja corka, czy przyjaciolka, czy corko-przyjaciolka,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:25
                                                    Zdecydowanie przyjaciółką!Zdecydowanie nie-córką!Ale ta córko-
                                                    przyjaciółka,hmmm....A z czym by się to miało wiązać?Bo jak coś
                                                    przyjemnego...to może się jeszcze zastanowię?
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 17:28
                                                    uczylbym Cie jak corke bycia moja najlepsza przyjaciolka,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:32
                                                    Mam rozumieć,że wiele się jeszcze muszę nauczyć,żeby być Twoją najlepszą
                                                    przyjaciółką?
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 17:36
                                                    przyjaciolka jestes idealna, ale jakbys chciala byc jeszcze troszeczke mala
                                                    dziewczynka, to tak edukacyjnie bysmy sie bawili,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:40
                                                    A ja mówiłam,że łatwo się dostosowuję,więc mogę być tą małą dziewczynką,proszę
                                                    bardzo.Albo dużą,też mogę.Ale mężczyzną to już raczej nie,tak więc swojego
                                                    najlepszego kumpla ze mnie nie zrobisz,przykro mi
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:42
                                                    Ale te edukacyjne zabawy...to mi zabrzmiało conajmniej interesująco!
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 17:45
                                                    no widzisz, jakie to moze byc ciekawe, bycie corka-przyjaciolka,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:50
                                                    Jeśli tak mówisz....Dotąd termin"zabawy edukacyjne"raczej żle mi się
                                                    kojarzył,ale jeśli to słyszę od Ciebie...zmieniam zdanie!
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 17:53
                                                    no to mi milo, ze masz takie zaufanie do mnie, i cieszysz sie, ze sie ladnie
                                                    pobawimy,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 18:09
                                                    No bo jak ładnie i przy okazji edukacyjnie,to czemu mam nie ufać?Przyjemne z
                                                    pożytecznym,i tyle,czego tu się obawiać?Prawda???
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 17:43
                                                    i absolutnie, nie marze, zebys byla moim najlepszym meskim kumplem,
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 17:45
                                                    Ufffff,to miłe,mężczyżni mają czasem dziwne wymagania wobiec kobiet
                                                  • oona Re: oona 15.12.01, 18:55
                                                    Mala dziewczynka biegnie teraz na dobranockę..a potem to już prosto do
                                                    łóżeczka.Pa kitku!I dobranoc wszystkim pozostałym
                                                  • kitek1 oona 15.12.01, 19:00
                                                    spij slodko dziecinko moja i tul sie do kitusia pluszowego,
                                                  • onlyania Re: oona 15.12.01, 17:21
                                                    i z usmiechem sie w nim zaprezentowac, prawda tatusiu????
                                                  • kitek1 only 15.12.01, 17:26
                                                    nie czaje,
                                                  • onlyania Re: only 15.12.01, 17:30
                                                    te gatki trzeba corce przymierzyc....
                                                    a czaic to zaraz bede bo herbatke sobie zrobilam...
                                                  • kitek1 only 15.12.01, 17:34
                                                    mala jeszcze wierzy w mikolaja, to moze, niech sie ten Twoj men przebierze sie
                                                    za swietego i niech tam z mala pokombinuje,
                                                  • onlyania Re: kitek????? 15.12.01, 17:48
                                                    male dziewczynki lubisz??????
                                                    i bawic sie z nimi?????
                                                    a ty kurde-bele
                                                  • kitek1 only 15.12.01, 17:49
                                                    only edukacyjnie,
                                                  • oona Re: only 15.12.01, 17:56
                                                    Tak jest,potwierdzam.Zadnych wyznań typu"only You"też nie było,w końcu to only
                                                    przyjażń.Chociaż kto wie...?hihi
                                                  • onlyania Re: only 15.12.01, 18:07
                                                    only to jestem tylko ja, a jak kitka wsadza za molestowanie dziewczatek to i
                                                    tak zaden z niego pozytek.........
                                                    ble ble ble
                                                  • oona Re: only 15.12.01, 18:13
                                                    A kto mówi,że ja takie nieletnie dziewczątko?Ja się onl...tylko dostosowuję do
                                                    jego życzeń
                                                  • kitek1 only 15.12.01, 18:14
                                                    ale, ty matus donoska jestes, oki posiedze w pierdelku, jezeli Ci to taka
                                                    radosc ma sprawic,
                                                  • onlyania Re: only 15.12.01, 18:29
                                                    ale przynajmniej sledzi nie bedziesz z zadna moczyl na wigilje.....
                                                    no chyba ze w pierdlu znajdziesz sie wraz z menem.....
                                                    wtedy to bedzie dopiero, nie????
                                                    :)))))
                                                  • kitek1 only 15.12.01, 18:34
                                                    z cwelami git ludzie nie garuja,
                                    • maryjo2 Re: do Kitka 15.12.01, 10:10
                                      Kitek, ja Cie pukne zaraz!
                                      -To nie Onlyania mnie zaczepiala dzis rano, tylko ja ja, to po pierwsze.
                                      --Po drugie nie jestem chlopem tylko baba, a sklonnosci jak mam jakies, to na
                                      pewno nie do podrywania przedstawicielek tej samej plci.
                                      ---Moj nick to Maryjo2, a nie Mario2, to po trzecie. Drobna moze roznica, ale
                                      jednak roznica.
                                      I to by bylo na tyle
                                      • kitek1 Re: do Kitka 15.12.01, 10:28
                                        to Ty nick kierownika radia maryja2,
                                        • mario2 Re: do Kitka 15.12.01, 10:34
                                          Moze i jest- ale nie pracownikiem Telewizyjnego Technikum Rolniczego jakim sie
                                          ty zdajesz byc.
                                          A tak naprawde- ona ma tyle z RM do czynienia- co ty z Casanova- a wiec nic!
                                          • kitek1 maryjek2 15.12.01, 10:36
                                            a ty co taki klotliwy, masz problemy, to wyluzuj i pozartuj, albo idz cos
                                            pozytecznego zrobic,
                                            • mario2 Re: maryjek2 15.12.01, 10:40
                                              nie klotliwy kolego- ale grasz alfe i omege- a nie do twarzy ci w tej roli!
                                              Wyluzowany jestem coraz bardziej, tym wiecej, im wiecej oper mydlanych tu
                                              urzadzasz. Widze, ze naogladales sie brazylijskich seriali i jako zywo je tutaj
                                              przenosisz.
                                              • kitek1 maryjek2 15.12.01, 10:44
                                                sorki, mistrzu zloty, ale znane ogolnie chamstwo jakie na tym forum popelniasz,
                                                kaze mi zaprzestac zabawy z toba, pisz na berdyczow, buzka,
                                                • mario2 Re: maryjek2 15.12.01, 10:47
                                                  sorry- jeszcze nie zaczalem byc chamski w stosunku do ciebie. Nawet nie mialem
                                                  zamiaru. Nie jeste ten kaliber- przy ktorym mozna i trzeba sie na chamstwo
                                                  wysilic! Lolus- z pomadeczka na wloskach ze slinotokiem na ustach za widok
                                                  kazdej spodnicy :o))) Oj pogadam ja z Onlyania!
                • maryjo2 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 09:21
                  Kitek, ja tam sie nie chce wtracac, ale lepiej bys sie dal skusic na ten sos
                  pomidorowo-miodowy, co go Onlyania dla Ciebie chce przyrzadzic, o! Ladna z was
                  para, po co sie klocic o drobiazgi??? Szkoda czasu na to, zycie krotkie jest,
                  lepiej sie kochac niz wadzic :)).Juz wiecej nic nie powiem, zostawiam Wam
                  watek - na zgode :))
      • bachuu Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 10:28
        witajcie onlyaniu jak i reszto forumowego towarzystwa co go z nickow nie
        wymieniam acz ci co maja wiedziec to wiedza.
        szybciutko zycze milego dnia w szczegolnosci tym wszystkim co wstali wczesniej
        ode mnie hm... to chyba niemozliwe
        a teraz ide oddawac sie znojnej i wytezonej pracy
        hej hop kilof na bark, mlotek pod pache, bedziem robic ciasta :-)))))
        pozdr
        • Gość: onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 11:25
          no tak bachuu.....
          u nas tez odrabiaja ten 31 grudnia....

A tak w ogole to witaj, bachuu......
          i wal tym kilofem, wal, i tak wszystko w leasingu.....
          :)
          • kitek1 Onlyania 15.12.01, 11:27
            bardzo milo mi sie tutaj zakolegowywuje z oona, wczorajsza pocieszycielka, a
            dzisiejsza przyjaciolka,
            • onlyania Re: Onlyania 15.12.01, 11:35
              no to fajnie ze przyjaciolke masz.....
              teraz to i ja moge sobie z menem sie pokolegowac i nie bedziesz zazdrosny....
              • kitek1 Onlyania 15.12.01, 11:38
                no pewnie, ale ja nawet przyjaciolkujac sie z oona, nie bede Ciebie olewal,
                • onlyania Re: Onlyania 15.12.01, 11:40
                  a ja sobie wtedy ciebie oleje....
                  • kitek1 Onlyania 15.12.01, 11:43
                    i bedziesz, tylko z menem na oleju,
                    trudno,
                    nie bedzie to dla mnie rozczarowanie,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka