maryjo2 15.12.01, 07:58 Onlyania, podziwiam Cie za to ranne wstawanie! Jak Ty to robisz??? A w ogole to chyba tez Cie kocham... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:13 ja tez sie podziwiam............ Dzien dobry Maryjo......... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:23 :)) Sama z siebie tak wstajesz, czy cos Cie zmusza do tego?? Nie cierpie zmuszania..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:35 nie lubie jak mnie ktos zmusza......... tak jakos mi wychodzi tak wczesnie wstawac......... a teraz chce jeszcze godzinke pospac i nie moge... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:43 To odstaw kompa od lozka. Jak najdalej. Bo zobacz do czego moze doprowadzic komp przy lozku - pomylisz klawiaturke z podusia i skonczysz jak Men. Biedaczysko tulil sie cala noc do klawiaturki wzywajac Sloneczko. Az mi go szkoda sie zrobilo... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 08:50 wejdz na czata, on tam sobie ciagle posypia.... tez mi go szkoda, ale jak do niego milo gadam to sie Kitek do mnie zlosci......... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 09:08 dzien dobry, only, alez ja nie mam nic przeciwko cieplemu dopieszczaniu tych, ktorym sie nie wiedzie, tylko przykro mi bylo, ze mnie olewalas, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 09:20 oho,zdaje się,że moja rola była jednorazowa...a raczej jednowieczorna.Ciepłe dzien dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 09:29 powiedz mi jako dziewczynka, co ja mam z ta only robic, od rana zaczepia wszystkich marysiow, a jak ja sie chce do kogos cieplo przytulic, to robi afere miedzynarodowa, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 09:34 myślę,że jeśli Ci na niej baaardzo zależy to możesz trochę przymknąc oko na jej wybryki,może sobie trochę pohasa tu i ówdzie i się ustatkuje?moze... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 09:37 ale ona, juz od 5 lat tak chasa, a z mojej delikatnej chaski takie problemy robi, przepraszam, jezeli poczulas sie wykorzystana, ale naprawde fajnie mi wczoraj na smutki pomoglas, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 09:42 to widac cierpliwosci i wyrozumiałosci jestes ogromnej,tylko tej Twojej only pogratulowac,a ja...nie czuje sie wykorzystana,taka to nasza rola pocieszycielek-zjawiamy sie,gdy jestesmy potrzebne,a gdy juz nie..odchodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 09:51 hm,to moze tylko przyjmę inną rolę,jeśli rola pocieszycielki jest już nieporzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 09:57 jestem elastyczna i potrafię się dostosować do każdej sytuacji i w każdej czuć się wspaniale...no,może z wyjątkiem bardzo skrajnych Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 10:01 czyli pelna harmonia ducha i ciala, nie ma nic cenniejszego dla tygryskow, niz inteligentna przyjaciolka, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 10:03 ...pełna ciepła w dodatku,bo to tygryski lubią najbardziej.OK,jesli wybrałeś mi taką rolę to ją przyjmuję Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 10:34 mieszaja tutaj z tymi nickami i plciami, a potem sie rzucaja, Ty mam nadzieje, autentyczna dziewczynka i nie jakas podszywka, co jak mi sie na zwierzenia zbierze, potem ku zabawie ogolu wykorzystasz, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 10:38 eej,myślałam,że czujesz jakie prawdziwie kobiece ciepło ze mnie emanuje-tego się nie da podrobić ! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 10:41 w tym necie, juz takie cwaniactwo i chamstwo, ze nawet ciepelka podrabiaja, a w Twoje ciepelko i bezintresownosc wierze, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 10:45 dziękuje za zaufanie...a tymi tam na dole wątku co cos krzyczą to się nie przejmuj Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 10:47 nie przejmuje sie i Ci za wszystko dziekuje, a teraz biore sie za kontynuowanie opery mydlanej, czyli porzadkow cd., buziek, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 10:51 papa,moze i ja sie wezme za cos pozytecznego,niekoniecznie za pocieszanie kolejnego zawiedzionego w uczuciach-w koncu obiecałam udowodnic,ze nie wszystkie kobiety sa niestałe.Słowo się rzekło,a ja dotrzymuję słów Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 10:54 i dzieki, za przywrocenie wiary w uczciwosc kobiet, bardziej milo mi sie bedzie trzepac dywany, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 10:57 bardzo proszę...oj,mało energiczne to chyba będzie po rozmowie z niespotykanie spokojną kobietką...co innego po rozmowie z panem m2! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 11:00 moze ja i mydlany, ale nie lubie agresji pod zadna postacia, najwyzej dywanki beda nie dotrzepane, ale za co ja mam je bic, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 11:05 o,to mi się podoba,ja też nie lubię agresji,toteż dywany to tak tylko delikatnie odkurzaczem popieszczę,nie za mocno,zeby nie zabolało. Ja nawet muchy nie zabiję,bo za co?...czasem komara,ale to rozumiesz,w obronie własnej Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 11:09 ale wokol tyle wzorcow agresywnych, ze takie niedojarzale forumki przenosza to tutaj, ale przeciez nie mozna walczyc z agresja, bo to tez by byla agresja, bardzo milo sie z taka delikatna istotka rozmawia, dywaniki, tez sie ciesza, ze jeszcze moga sobie spokojnie polezec, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 11:22 wzorce agresywne tudzież inne negatywne dojrzałe forumki nieagresywnie i łagodnie zignorują,podobnie uczynią z forumkami,które sobie takie wzorce z powodu swojej niedojrzałosci obrały.Walczyc z nimi nie ma sensu,bo jak słusznie powiedziałes walka z agresją to tez...,ewentualnie mogliby się nimi zająć specjaliści co to nie walką ale pracą nad takimi delikwentami mogliby im parę rzeczy uświadomić,ale ze im zapewne dobrze w tym stanie w jakim są, bo to pewnie lekkie,łatwe i przyjemne być agresywnym,więc do specjalisty się nie udadzą.A nam pozostaje wiec w dalszym ciągu łagodnie ich ignorowac i...mieć nadzieję,że z tego wyrosną.A dywanikom to może odpuść zupełnie z okazji świąt,hm? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 11:25 odpuszcze im trzepanko, i od sasiadki odkurzacz pioracy pozycze, i im kapiel filmowa zrobie, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 11:31 o,właśnie,kąpiel to sama przyjemność,dla dywaników pewnie także,niech też czują że święta za pasem...A karpiowi też chyba odpuścisz w tym roku???? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 11:33 kupie karpika i prosto ze sklepu zaniose do jeziora, poczuje sie jak Clinton co indykowi na swieto dziekczynnienia zycie darowal, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 11:40 taaaak prawdziwy wybraniec losu,bo jak pomyśleć o tych tysiącach innych biedaków...Ja do domu na pięć minut przed wigilią zajadę,żeby przypadkiem nie być świadkiem tej rzezi niewiniątek,albo nawet sprzątania już po egzekucji.Bo moja rodzina to chyba z karpikiem nad jezioro nie pojedzie,obawiam się.Ale zadzwonię dzisiaj jutro pojutrze,ponegocjuję,może coś da się zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 11:45 juz naprawde, biore sie za te porzadki, dzieki za wsparcie w trudnych chwilach, jakie mi only uczynila, buziek, Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: oona 15.12.01, 11:54 to znów papa i nic juz nie mówię,żeby Ci nie przeszkadzać Odpowiedz Link Zgłoś
mabell Re: oona 15.12.01, 12:06 sorry nudzilam sie bo mnie kolezanki z watku ryczacego opuscily,a wy tak sie nie mogliscie rozstac ze chcialam pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 12:18 dziekuję Ci bardzo za pomoc,rzeczywiście na papa pewnie bym nie skończyła,prawdziwa pomocna dłoń z Ciebie,a teraz poproszę zebyś mnie tą samą pomocną dłonią stąd wypchnęła,bo czas nagli i obowiązki różne wzywają,a ja wciąż jestem tutaj.Albo spróbuję wyjść sama.Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
oona kitek 15.12.01, 14:04 Wróciłam własnie z zakupów i chciałam tylko ze smutkiem poinformowac,ze ludzie tak humanitarni jak Ty dla swoich dywanów nie są.Aż się boję myśleć co czeka karpie w ich rękach... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 15:32 ludzie dokonuja rytualnego mordu karpia, zeby sie cieszyc z Narodzin, a pod choinke daja sobie erotyczne gadzety, takie czasy, smiechu warte, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 15:44 Oj ale ten śmiech to czasem zamiera na ustach...Mowisz,że te gadżety...jej,ja na szczęście dostaje niezmiennie od lat pod choinkę od mamy... ups...nie powiem,bo to jakby te rejony... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 16:52 no chyba mikolajka-wibratorka nie dostajesz co roku, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oona 15.12.01, 16:59 jak sie jej zuzywa to z cala pewnoscia dostaje.... (hi hi hi) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 only 15.12.01, 17:02 nie zarazaj sie BSE od radiamaryja2, dziekuje za przesympatyczny lancuszek szczescia, juz odeslalem, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:02 hihihi...nie,nie,nie wiesz co opiekuncze mamusie dają swoim córkom pod choinkę? Ciepłe skarpetki...albo takie małe białe niewymowne.Czasem różowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 17:04 ja bym swojej corce dawal bardzo wymowne i bardzo cieple, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:09 Może w tym roku?Jeśli będzie wymowne to się tu publicznie pochwalę.A jaki Ty masz pomysł na prezent moja hipotetyczna teraz mamo? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oona 15.12.01, 17:11 dostaniesz wymowne gacie, coby ci zimno nie bylo, coreczko... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 only 15.12.01, 17:16 z przyjaciolki mego serca, uczynilas owoc naszej milosci w cieplych majteczkach, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:18 Z góry dziękuję...co prawda w gaciach nie chodzę,ale prezentu nie wypada nie przyjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 17:20 ale wolisz byc moja corka, czy przyjaciolka, czy corko-przyjaciolka, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:25 Zdecydowanie przyjaciółką!Zdecydowanie nie-córką!Ale ta córko- przyjaciółka,hmmm....A z czym by się to miało wiązać?Bo jak coś przyjemnego...to może się jeszcze zastanowię? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 17:28 uczylbym Cie jak corke bycia moja najlepsza przyjaciolka, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:32 Mam rozumieć,że wiele się jeszcze muszę nauczyć,żeby być Twoją najlepszą przyjaciółką? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 17:36 przyjaciolka jestes idealna, ale jakbys chciala byc jeszcze troszeczke mala dziewczynka, to tak edukacyjnie bysmy sie bawili, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:40 A ja mówiłam,że łatwo się dostosowuję,więc mogę być tą małą dziewczynką,proszę bardzo.Albo dużą,też mogę.Ale mężczyzną to już raczej nie,tak więc swojego najlepszego kumpla ze mnie nie zrobisz,przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:42 Ale te edukacyjne zabawy...to mi zabrzmiało conajmniej interesująco! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 17:45 no widzisz, jakie to moze byc ciekawe, bycie corka-przyjaciolka, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:50 Jeśli tak mówisz....Dotąd termin"zabawy edukacyjne"raczej żle mi się kojarzył,ale jeśli to słyszę od Ciebie...zmieniam zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 17:53 no to mi milo, ze masz takie zaufanie do mnie, i cieszysz sie, ze sie ladnie pobawimy, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 18:09 No bo jak ładnie i przy okazji edukacyjnie,to czemu mam nie ufać?Przyjemne z pożytecznym,i tyle,czego tu się obawiać?Prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 17:43 i absolutnie, nie marze, zebys byla moim najlepszym meskim kumplem, Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 17:45 Ufffff,to miłe,mężczyżni mają czasem dziwne wymagania wobiec kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: oona 15.12.01, 18:55 Mala dziewczynka biegnie teraz na dobranockę..a potem to już prosto do łóżeczka.Pa kitku!I dobranoc wszystkim pozostałym Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 oona 15.12.01, 19:00 spij slodko dziecinko moja i tul sie do kitusia pluszowego, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oona 15.12.01, 17:21 i z usmiechem sie w nim zaprezentowac, prawda tatusiu???? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: only 15.12.01, 17:30 te gatki trzeba corce przymierzyc.... a czaic to zaraz bede bo herbatke sobie zrobilam... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 only 15.12.01, 17:34 mala jeszcze wierzy w mikolaja, to moze, niech sie ten Twoj men przebierze sie za swietego i niech tam z mala pokombinuje, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: kitek????? 15.12.01, 17:48 male dziewczynki lubisz?????? i bawic sie z nimi????? a ty kurde-bele Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: only 15.12.01, 17:56 Tak jest,potwierdzam.Zadnych wyznań typu"only You"też nie było,w końcu to only przyjażń.Chociaż kto wie...?hihi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: only 15.12.01, 18:07 only to jestem tylko ja, a jak kitka wsadza za molestowanie dziewczatek to i tak zaden z niego pozytek......... ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: only 15.12.01, 18:13 A kto mówi,że ja takie nieletnie dziewczątko?Ja się onl...tylko dostosowuję do jego życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 only 15.12.01, 18:14 ale, ty matus donoska jestes, oki posiedze w pierdelku, jezeli Ci to taka radosc ma sprawic, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: only 15.12.01, 18:29 ale przynajmniej sledzi nie bedziesz z zadna moczyl na wigilje..... no chyba ze w pierdlu znajdziesz sie wraz z menem..... wtedy to bedzie dopiero, nie???? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: do Kitka 15.12.01, 10:10 Kitek, ja Cie pukne zaraz! -To nie Onlyania mnie zaczepiala dzis rano, tylko ja ja, to po pierwsze. --Po drugie nie jestem chlopem tylko baba, a sklonnosci jak mam jakies, to na pewno nie do podrywania przedstawicielek tej samej plci. ---Moj nick to Maryjo2, a nie Mario2, to po trzecie. Drobna moze roznica, ale jednak roznica. I to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Kitka 15.12.01, 10:34 Moze i jest- ale nie pracownikiem Telewizyjnego Technikum Rolniczego jakim sie ty zdajesz byc. A tak naprawde- ona ma tyle z RM do czynienia- co ty z Casanova- a wiec nic! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 maryjek2 15.12.01, 10:36 a ty co taki klotliwy, masz problemy, to wyluzuj i pozartuj, albo idz cos pozytecznego zrobic, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: maryjek2 15.12.01, 10:40 nie klotliwy kolego- ale grasz alfe i omege- a nie do twarzy ci w tej roli! Wyluzowany jestem coraz bardziej, tym wiecej, im wiecej oper mydlanych tu urzadzasz. Widze, ze naogladales sie brazylijskich seriali i jako zywo je tutaj przenosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 maryjek2 15.12.01, 10:44 sorki, mistrzu zloty, ale znane ogolnie chamstwo jakie na tym forum popelniasz, kaze mi zaprzestac zabawy z toba, pisz na berdyczow, buzka, Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: maryjek2 15.12.01, 10:47 sorry- jeszcze nie zaczalem byc chamski w stosunku do ciebie. Nawet nie mialem zamiaru. Nie jeste ten kaliber- przy ktorym mozna i trzeba sie na chamstwo wysilic! Lolus- z pomadeczka na wloskach ze slinotokiem na ustach za widok kazdej spodnicy :o))) Oj pogadam ja z Onlyania! Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 09:21 Kitek, ja tam sie nie chce wtracac, ale lepiej bys sie dal skusic na ten sos pomidorowo-miodowy, co go Onlyania dla Ciebie chce przyrzadzic, o! Ladna z was para, po co sie klocic o drobiazgi??? Szkoda czasu na to, zycie krotkie jest, lepiej sie kochac niz wadzic :)).Juz wiecej nic nie powiem, zostawiam Wam watek - na zgode :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bachuu Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! 15.12.01, 10:28 witajcie onlyaniu jak i reszto forumowego towarzystwa co go z nickow nie wymieniam acz ci co maja wiedziec to wiedza. szybciutko zycze milego dnia w szczegolnosci tym wszystkim co wstali wczesniej ode mnie hm... to chyba niemozliwe a teraz ide oddawac sie znojnej i wytezonej pracy hej hop kilof na bark, mlotek pod pache, bedziem robic ciasta :-))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: Onlyania! Juz wstalas???Dzien dobry! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 11:25 no tak bachuu..... u nas tez odrabiaja ten 31 grudnia.... A tak w ogole to witaj, bachuu...... i wal tym kilofem, wal, i tak wszystko w leasingu..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Onlyania 15.12.01, 11:27 bardzo milo mi sie tutaj zakolegowywuje z oona, wczorajsza pocieszycielka, a dzisiejsza przyjaciolka, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Onlyania 15.12.01, 11:35 no to fajnie ze przyjaciolke masz..... teraz to i ja moge sobie z menem sie pokolegowac i nie bedziesz zazdrosny.... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Onlyania 15.12.01, 11:38 no pewnie, ale ja nawet przyjaciolkujac sie z oona, nie bede Ciebie olewal, Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Onlyania 15.12.01, 11:43 i bedziesz, tylko z menem na oleju, trudno, nie bedzie to dla mnie rozczarowanie, Odpowiedz Link Zgłoś