bain_de_sang 21.07.03, 09:44 Jest takie, że tu kanał jest :-( I trzeba się logować, i mam dziwnego nicka... No co za jemioł zamknął nasze Forum? marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ixtlilto Re: pierwsze wrażenie... 21.07.03, 09:49 Nie trzeba było iść tropem któlowej i zalogować się jako the_marcin? Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: pierwsze wrażenie... 21.07.03, 09:59 Nie bardzo, the_marcin wygląda okropnie. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: pierwsze wrażenie... 21.07.03, 10:15 mar_cin? marcin_roznosci? m.marcin? marcin_tymczasowy? marcin_bis? ... Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: pierwsze wrażenie... 21.07.03, 09:56 A nie możesz zmienić nicka?? bo nie widzem czy Ty to Ty?? C. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: pierwsze wrażenie... 21.07.03, 13:05 catalina1 napisała: > A nie możesz zmienić nicka?? bo nie widzem czy Ty to Ty?? > E tam, on to na pewno on. Słowo-wytrych "jemioł" padło. ;-) > C. R Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: pierwsze wrażenie... 21.07.03, 10:27 Marcin, na boga, zmień nicka.... Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: pierwsze wrażenie... 21.07.03, 11:04 Nie zmienię. W ramach protestu będę miał tu popieprzonego nicka. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the-saint Re: pierwsze wrażenie... 23.07.03, 22:33 bain_de_sang napisał: > Jest takie, że tu kanał jest :-( > I trzeba się logować, i mam dziwnego nicka... No co za jemioł zamknął nasze > Forum? Czy jezeli odpowiem ze byl to ch*.* kwadratowy pokroju insekta to wystarczy? Czy dodac cos jeszcze od siebie? A. PS. Bo od siebie moge dodac, ze tamten co zamknal nie wloczy sie za nami i nie sieje smrodu... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: pierwsze wrażenie... 24.07.03, 08:27 > PS. Bo od siebie moge dodac, ze tamten co zamknal nie wloczy sie za nami i nie > sieje smrodu... O, a masz jakieś ciekawe informacje na ten temat? Podzielisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: pierwsze wrażenie... 24.07.03, 09:32 the-saint napisał: > Czy jezeli odpowiem ze byl to ch*.* kwadratowy pokroju insekta to wystarczy? > Czy dodac cos jeszcze od siebie? Wystarczy :-) Zawsze lubiłem krótkie, przejrzyste definicje, w przeciwieństwie do np. 3-go prawa Newtona. marcin Odpowiedz Link Zgłoś
tomjakub Re: pierwsze wrażenie... 24.07.03, 10:10 bain_de_sang napisał: > Jest takie, że tu kanał jest :-( > I trzeba się logować, i mam dziwnego nicka... No co za jemioł zamknął nasze > Forum? Zgadzam sie. jak dla mnie cholernie malo czytelne. Nie mozna sobie postow ustawic chronologicznie. Ogolnie jest be. J Odpowiedz Link Zgłoś