nekroskop88 24.10.07, 17:18 Siuraku jeden, co tak rzadko piszesz na forum mym, hę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmagi Re: Ty mmagi ! 24.10.07, 23:25 ozesz Ty w morde,znajde Cie kiedys Ciebie znajdęęęęęęęęęęęę;)))) jesli juz to cipcia:P Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Ty mmagi ! 25.10.07, 13:37 wcale nie wiesz :P,Ty srudencie:)))))))))))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDDDD..........znów litrówka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ty mmagi ! 25.10.07, 13:59 mmagi napisała: > wcale nie wiesz :P,Ty srudencie:)))))))))))) > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:DDDDDD..........znów litrówka:))) nioch:) srudent!! Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Ty mmagi ! 25.10.07, 14:35 A mi bardziej podoba się przyznanie do winy: znów litrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Ty mmagi ! 25.10.07, 14:36 skoropis napisał: > A mi bardziej podoba się przyznanie do winy: znów litrówka! ty walnąłes już dziś (czy tam wczoraj) jedną lit(e)rówkę niekiepską:D Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Ty mmagi ! 25.10.07, 15:58 o matko chyba bym umarła,a moja watroba to na bank:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Ty mmagi ! 25.10.07, 15:58 hehheee jak tak bedziesz na niego mówiła to sie nie bedzie do Ciebie odzywał 2 dni:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś