adam3 25.05.01, 23:03 To jest wątek o niczym. Zaczynam go dlatego, że nie mam nic ciekawego do roboty. Jak się komuś nudzi to niech coś skrobnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hania1 Re: Jeśli się nudzisz... IP: *.lebork.sdi.tpnet.pl 26.05.01, 16:38 nie nudze sie .nigdy . ale ....jesli o niczym-skrobne slowko. tak mi dobrze chodzic razem z wiosna piechota do pracy .ide codziennie powolnym ,leniwym krokiem ,nadkladajac drogi, Kasztanowa Aleja . a wlasnie teraz kasztany kwitna . i to tylko tyle .... o niczym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
prohibicja Re: Jeśli się nudzisz... 26.05.01, 20:46 Tylko nudni sie nudza ;))) Ja mam mase problemow: musze napisac projekt w smalltalku nie stac mnie na wiekszy dysk, a stary sie buntuje nienawidze Windowsa Me ( chociaz to w sumie wcale nei jest problem) mam dwie pary za szerokich spodni, jedna\e za krotkie i jedne (1 !! ) dobre. co jakis czas napada mnie chec zapuszczenia dlugich lokow, ale brak mi sily woli :) kupilam sobie sliczna spodnice, a tu zimno jak cholera :( kupilam sobie sandalki a tu zimno jak cholera ale ogolnie jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
adam3 Re: Jeśli się nudzisz... 27.05.01, 17:36 prohibicja napisał(a): > Tylko nudni sie nudza ;))) Nie jestem nudny (mam nadzieję). Po prostu wtedy nie miałem nic do roboty. Teraz powinienem się uczyć ale nie chce mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: Jeśli się nudzisz... IP: *.telia.com 27.05.01, 18:42 Rozumiem cie .Ja tez nie jestem nudna i musze napisac raport z mojej praktyki w szkole, a tu za oknem piekna pogoda(nad polnocnym Baltykiem)...no i podgladam co tam w internecie gra.Brak mi kogos do rozmowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Jeśli się nudzisz... IP: *.btinternet.com 27.05.01, 20:55 Hej Nuda w pewnym sensie jest forma relaxu,wiec wszystko w porzadku. Zycie jest cudowne jak by nie bylo,tez musze sie uczyc,ale moj umysl woli koncentrowac sie na czyms innym. Odpowiedz Link Zgłoś
adam3 Re: Jeśli się nudzisz... 28.05.01, 13:29 Kurde, nie sądziłem, że na taki banalny bedzie tyle odpowiedzi. Dzięki wam za to i życzę abyście się jak najmniej nudzili. Chyba, że ktoś się tym relaksuje :- )) Odpowiedz Link Zgłoś