pipilutek 25.07.03, 13:45 A to kapelusz - Miły muchomorku, powiedzieć mi musisz, gdzie kupiłeś taki śliczny kapelusik? - Moja wiewióreczko, chętnie ci odpowiem: ja go nie kupiłem, wyrósł mi na głowie. Hanna O. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: w kapelusiku IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 18:53 Wzruszające,kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ze spazmami szczescia, leziaczek.......... 25.07.03, 18:55 ptaka z ryjka, wypuscil:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ze spazmami szczescia, leziaczek.......... IP: *.arcor-ip.net 25.07.03, 19:01 Któren to ptak poleciał tobie na pyszczek,na razie wirtualnie,ale i ja doczekam swego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna marianna Re: w kapelusiku IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 19:12 pipilutek napisała: > A to kapelusz > > - Miły muchomorku, > powiedzieć mi musisz, > gdzie kupiłeś taki > śliczny kapelusik? > > - Moja wiewióreczko, > chętnie ci odpowiem: > ja go nie kupiłem, > wyrósł mi na głowie. > > Hanna O. fajna historyjka, czy sa jeszcze inne dzieła? Odpowiedz Link Zgłoś