janchomicz 12.11.07, 09:44 na sianie i w sianie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dwausmiechy Re: Grzechy i grzeszki 12.11.07, 11:49 grzechy i grzeszki na sianie i w sianie zawsze mają branie panowie i panie! Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Ha ha, ładny wierszyk. 14.11.07, 20:36 A dla autora przesyłam dwa uśmiechy :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
samica1 Re: Grzechy i grzeszki 12.11.07, 20:23 Na żadnym sianie nie uda się pranie. Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Grzechy i grzeszki 14.11.07, 20:42 samica1 napisała: > Na żadnym sianie > nie uda się pranie. Pranie róbmy w pralce a na miękkim sianie, można by z panami pogrzeszyć, drogie panie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Grzechy i grzeszki 15.11.07, 12:21 panowie i panie czy kiedyś na sianie grzeszyć wam się chciało lecz nie wypadało? bo przecież na stogu... w stodole podniety..!?? to zbyt atawiczne na trzy fakultety! jeśli tak, to radzę nakłaść siana w siennik w sypialni umieścić, atłasowy bieżnik na wierzch ładnie oblec i sprawa gotowa- z rana i z wieczora można już do woli... (czytać harlekiny jak mama pozwoli). Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Dwausmiechy, brawo, brawo, bis! 17.11.07, 14:56 Za takie rozwiązanie problemu grzeszenia na sianie, dożywotnio uznaję Cię forumową Miss! :D Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Grzechy i grzeszki 20.11.07, 13:31 Siano stwarza niejako "dodatkowe możliwości" rozpoczęcia miłości. A bo to trzeba poszukać robaczka, mrówki czy innego stworzonka, ktore wiedzione zapewne ciekawoscią, wędruje sobie po ciele akurat tej pani, z którą przyszło nam spędzić tą nocke na sianie :) Odpowiedz Link Zgłoś
makwalz Re: Grzechy i grzeszki 02.12.07, 11:46 przyspiewka regionalna: chodz chodz chodz tu na siano chodz chodz chodz a do domu znowu wrócisz rano chodz chodz chodz tu na siano w stodole będę sam i wino z sobą mam:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Grzechy i grzeszki 03.12.07, 13:05 Przysłowie ludowe: W stodole na sianie jest dobre je..nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
makwalz Re: Grzechy i grzeszki 03.12.07, 18:13 w sumie twoje przysłowie jest zakończeniem mojej przyśpiewki:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Grzechy i grzeszki 04.12.07, 14:20 Haha, nie wiedziałem ale to miło, że tak mi sie skojarzyło jak w Twojej przyśpiewce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Grzechy i grzeszki 03.12.07, 15:18 grzechu mi trzeba na te dziwne czasy który dopełni w sianie wygibasy chrząszcza, biedronki oraz muchołapki zdybanych razem na suszonym babki lancetowatej listku. tak leczniczym kiedyś... gdy jeszcze soki w nim odżywcze dreszcze wywoływały w pełnym słońca lecie a teraz... w stogu się gniecie... i kiedy swój i nie swój z impetem krągły pośladek na stóg wciskasz siana grabionego wczoraj z rana, najpoważniej przykazuję (wcale tutaj nie dworuję) mieć biedronki na uwadze, no i chrząszcze które władzę w suchym stogu wnet przejmują i same w nim dokazują, ku pokoleń przyszłych chwale... nie przeszkadzaj im! (cymbale!) idź w jedwabie w aksamity nie gnieć chrząszcza prosperity! Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Nie mogę ukryć podziwu! 03.12.07, 15:46 Dwausmiechy, sama ułożyłaś? To Twoje własne?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Nie mogę ukryć podziwu! 03.12.07, 15:56 jak mam migrenę to różne rzeczy wytwarzam na zawołanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
janchomicz Re: Nie mogę ukryć podziwu! 04.12.07, 14:23 Zadziałam przeciw sobie, a właściwie przeciw temu forum, życzę aby te migreny nie nachodziły Cię zbyt często. Liczę na to, że w stanie pełnego zdrowia nie zostawisz nas na pastwę losu?:) Odpowiedz Link Zgłoś