rastaman 19.06.01, 16:08 nie powiedzialem jej Dobranoc nie uslyszalem jej glosu i juz tak bardzo czuje ze mi tego brakuje a dopiero wtorek :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieznajoma Re: Dopiero wtorek 19.06.01, 16:17 szkoda że nie jestem na jej miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Dopiero wtorek 19.06.01, 16:29 to dlaczego tego nie zrobiłeś? a teraz się męczysz? rastaman napisał(a): > nie powiedzialem jej Dobranoc > nie uslyszalem jej glosu > i juz tak bardzo czuje > ze mi tego brakuje > > a dopiero wtorek :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: Dopiero wtorek 19.06.01, 16:44 dopiero CIe zakoczy, kiedy otwartym oknem do pokoju wkroczy. Przesiaknie urokiem powietrze w srodku nocy.... :+) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastaman Re: Dopiero wtorek IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 19.06.01, 17:16 Co moge powiedziec? Ale sie rozmarzylem Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Dopiero wtorek IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 18:47 Ona czuje twoje myśli czyta w twoich oczach nie są ważne słowa lekkie kocham, zaśnij nie ważna rozmowa pocałunek, dotyk pamiętała będzie bo oddałeś się na środę na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Dopiero wtorek IP: *.telia.com 19.06.01, 20:17 Sa takie noce od innych laskawsze, kiedy sie wolno wyglupic, wolno powtarzac "nigdy" i "zawsze", wolno slowami sie upic, tylko nie wolno tej nocy pod roza okrasc,oklamac,oszukac, bo sie juz bedzie odtad na prozno bezsennej nocy tej szukac...... Szukam wiatru w polu, zapomnianych slow, sladu lez w kakolu, przedwczorajszych bzow. Szukam wiatru w polu, jak to trwa i trwa, chociaz oczy bola, szukam w niebie dna........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dopiero wtorek IP: *.chello.pl 19.06.01, 23:07 Patrzę na deszcz za oknem na zachmurzone niebo na mokre ulice i nagle w kroplach deszczu widzę ciebie wydaje się, że spływasz z nieba wraz z ulewnym deszczem i fruniesz do mnie ... otwieram dłonie chcę złapać cię lecz ... czar pryska i już tylko deszcz rozpływa się w mych dłoniach ... a ty znikasz ... zamykam okno otwieram zaszyt i piszę wiersz ... wiersz o tobie o kroplach deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
rastaman Re: Dopiero wtorek 20.06.01, 00:57 Polnoc minela pomiedzy mijajacym wieczorem a nadchodzacym rankiem bez twojego glosu wsrod tych pieknych slow ktore mi Cie przypominaja kazdy z osobna piekny, kazdy wers piekny, piekne kazde zdanie i kazde slowo a w kazdym Ty Odpowiedz Link Zgłoś
rastaman Sroda 20.06.01, 01:41 No tak Pora juz chyba klasc sie spac Szybciej czas zleci Bez Dobranoc :(( Odpowiedz Link Zgłoś
kuku Re: Sroda 20.06.01, 12:59 jeśli nie obudzi mnie aksamit Twych rąk jedwab Twej skóry... znaczy ze umarłem ze spali mnie ogien tysiaca słońc ekspolodujących u góry tysiąca słońc mej chorej wyobrazni, pelnej Ciebie mojej jazni, zatknijcie na mymy gorbie proporzec jej zapachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Sroda IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 21:41 I dlaczego to tak strasznie boli? I dlaczego to jest takie strasznie smutne? I dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ra Re: Dopiero wtorek IP: *.zory.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 02:53 Kolejna noc Bez Twego glosu Caly swiat coraz szybciej wiruje A ja stoje I tesknie Odpowiedz Link Zgłoś
nachwilek Srodowa noc 21.06.01, 04:01 Zanuc teraz ze mna Choc jedno zdanie Abym mogl zasnac Nim swit nastanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dopiero wtorek IP: *.chello.pl 21.06.01, 13:56 ... Gdyby ty moja była, aniele! Ja bym z twym stróżem aniołem Jako dwaj bracia, dwaj przyjaciele, Dumał nad sennym twym czołem. Rankiem, z ogródka, wraz z słońca przyjściem Z bogatą wracałbym dłonią I obsypując cię kwietnym liściem Budziłbym rosą i wonią. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Dopiero wtorek IP: *.telia.com 21.06.01, 18:00 " Byla dla niego laleczka, zabawka liryczna przed snem. On zas byl jej potrzeba serdeczna - krolewiczem , paniczem i lwem. Dal jej szminke , puder , tusz. Dal jej moze tysiac roz, ale serca swego - coz, serca nie dal , pewno nie mial......." " Oczy tej malej jak dwa blekity, mysli tej malej -biale zeszyty. A on byl dla niej jak mlody bog, zebyz on jeszcze kochac mogl......." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dopiero wtorek IP: *.chello.pl 21.06.01, 20:19 Lato dłużej by żyło w falujących żaglach złotych słoneczników Mgła by nie dusiła czy śnieg Smutek nawet zdjąłby palce z czarnych klawiszy i zamilkł... Ej zaszumi kiedyś zaszumi świtu różowa muzyka Noc się spłoszy z czarnych dziupli Stare wierzby wschód podpali A teraz czuwajmy Cyt Jeszcze zegar nie usnął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Dopiero wtorek IP: *.telia.com 21.06.01, 21:08 "Chociaz raz warto umrzec z milosci. Chociaz raz. A to chocby po to, zeby sie pozniej chwalic znajomym, ze to bywa. Ze to jest. ...Umrzec. Lezec w cmentarzu czyjejs szuflady obok innych nieboszczykow listow i nieboszczek pamiatek i cierpiec..... Cierpiec tak bosko i z takim patosem jakby sie bylo Toska lub Witosem. ....I nie miec juz zadnych spraw i do nikogo zlosci. I tylko blagac Boga ,by choc raz, choc jeszcze jeden raz umrzec z milosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dopiero wtorek IP: *.chello.pl 21.06.01, 21:45 zabiłaś człowieka patrzyłaś jak powoli umiera nie było litości dla niego nie było pamięci odważył się kochać wtedy gdy światem rządziła nienawiść odważył się miłować gdy wszystkim odebrano uczucia nic nie wiedział i nie chciał wedzieć chciał kochać i umierać sto razy by móc sto razy się rodzić "......" - kim jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Dopiero wtorek IP: 213.64.1.* 21.06.01, 23:06 "Nie wierze w to, ze wszystko bylo juz, pozwolcie mi na jeszcze pare roz: Jeszcze tylko raz pokochac, ach , jeszcze jeden raz! Nie pragne wciaz krolewna z bajki byc, lecz serca dzwon niech nie przestaje bic. Jeszcze tylko raz pokochac, ach, jeszcze jeden raz! W te nowa milosc pobieglabym tak, jak rusza w droge ksiezyc i ptak, te nowa milosc umialabym wziac, tak jak sie bierze rumianki do rak. Nie wierze w to, ze przesnil sie moj czas, pozwolcie mi na jeszcze pare gwiazd: Jeszcze tylko raz pokochac, ach , jeszcze jeden raz ! Jeszcze tylko raz uslyszec szalony serca glos, a potem - wielka cisze , a potem - noc......" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dopiero wtorek IP: *.chello.pl 22.06.01, 11:47 Niebo to jednak studnia a więc tyle cembrowin ile smutku i gwiazd Lecz najsmutniej jest wtedy kiedy skalpel księżyca otwiera obłok jak brzuch delfina Odpowiedz Link Zgłoś