ulalka 03.08.03, 16:54 czy mi sie wydaje, czy takie pomieszczenie sie bedzie nam juz wkrotce przydawac?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: POWITALNIK :))) 03.08.03, 20:16 bardzo dobre miejsce coś jak przedpokój z licznymi "nawami" w jednej nocnik, w innej poducha a później śmiałym krokiem po purpurowymi dywanie tup tup tup do piwniczki :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ta Re: POWITALNIK :))) 03.08.03, 20:47 Witam wszystkich, mam nadzieję, że dobrze trafiłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: POWITALNIK :))) 03.08.03, 20:54 I - DE - AL - NIE :)) a czy ja Ci juz dalam nocnik?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ta Re: POWITALNIK :))) 03.08.03, 21:00 ulalka napisała: > I - DE - AL - NIE :)) a czy ja Ci juz dalam nocnik?? :)) Nie, nocnika nie mam, trzeba gdzieś po niego lecieć? Czy wystarczy tutaj poczekać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: POWITALNIK :))) 03.08.03, 21:04 ma_ta napisała: > ulalka napisała: > > > I - DE - AL - NIE :)) a czy ja Ci juz dalam nocnik?? :)) > Nie, nocnika nie mam, trzeba gdzieś po niego lecieć? Czy wystarczy tutaj > poczekać:)) jest w magazynku :)) przejdz sie po czerwonym dywaniku powitalnym, potem magazyn nocniczkow zalicz i sprawdz, czy Ci sie nocnik podoba, a jak niee.. to na poczatku (nie uzywany jszcze od smiechu ;)) podmienic :)) wszystkie linki na gorze sa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ta Re: POWITALNIK :))) 03.08.03, 21:04 Ja już się zgłosiłam po przydział nocnika:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: POWITALNIK :))) 03.08.03, 21:10 ma_ta napisała: > Ja już się zgłosiłam po przydział nocnika:)) Pozdrawiam szukaj mojego wpisu o 21:09, z Twoim nickiem :)) pozdrooveczki i ode mnie :) starszej nocnikowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Damazy1 - po starej znajomości :)) 04.08.03, 22:04 siadaj, leż, wstawaj, ziuukaj i rób co chcesz :))) teraz na czerwony dywanik zapraszam, a potem do "nocnikowni" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko witaj Gacus2 :))))))) 13.08.03, 14:08 Witam Cie na powitalniku :) oswiecam i wskazuje promykiem droge do poduch milych i mientkich ;-) :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witaj Gacus2 :))))))) 15.08.03, 13:05 Gacusiu ,witaj w naszej poduchowo-szufladowej,zawsze letniej rodzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś