Dodaj do ulubionych

GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX

20.12.01, 18:16
Kochani,

Wszystkim , a zwłaszcza tym, których nie będę mogła wyściskać jutro na żywca, wszystkiego
najlepszego....
.... żeby cały następny rok był dla Was bajką, z której nie można się obudzić.... Każdy kolejny
dzień - okazją do ściągnięcia gwiazdki z nieba, a każda przeżyta godzina - najszczęśliwsza na
świecie...

zdrowych, spokojnych i wesołych dla wszystkich bez wyjątku :-)))

jasmine
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:18
      Bog zaplac i wzajem!:))))))
      • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:20
        :-)))))))
        samanto - tego wszystkiego dla Ciebie, czego sama bym sobie życzyła!

samanta1 napisał(a):

> Bog zaplac i wzajem!:))))))

• gn0836 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:26
          Dzięki. Tobie też wszystkiego dobrego.
          • jasmina_tdi Re: gn0836 20.12.01, 18:32
            :-)))))
            a ja dziękuję ślicznie za kartkę i piękne życzenia!

jasmine

gn0836 napisał(a):

> Dzięki. Tobie też wszystkiego dobrego.

• samanta1 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:30
          oo!!! Ostroznie! A skad ja moge wiedziec czego Ty pragniesz?Byc moze nasze marzenia zupelnie sie
          nie pokrywaja?:))))))))
          • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:33
            myślałam o tych generalnych - szczęście, miłość, spokój, długie życie w zdrowiu, wygrana w totka! w
            szczegółach na pewno się nie zgadzamy :-))))) np co do sumy wygranej w totka itp :-)

samanta1 napisał(a):

> oo!!! Ostroznie! A skad ja moge wiedziec czego Ty pragniesz?Byc moze nasze mar
            > zenia zupelnie sie
            > nie pokrywaja?:))))))))

• samanta1 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:46
              Ja tam pazera nie jestem i mysle ze co do wysokosci wygranej zgodzilybysmy sie!:)))))
              • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:48
                i tu masz rację aniołku :-)))))))))) byleby w jedną stronę na Hawaje starczyło! w drugą mogą mnie
                zawsze deportować!

samanta1 napisał(a):

> Ja tam pazera nie jestem i mysle ze co do wysokosci wygranej zgodzilybysmy sie!
                > :)))))

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:53
            samanta1 napisał(a):

?Byc moze nasze marzenia zupelnie sie
            > nie pokrywaja?:))))))))

+++++++++ Ty to tylko o pokrywaniu! :o)))

• samanta1 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 18:58
              No tak .. ale to tylko w Twojej obecnosci mam takie skojarzenia;))
              • jasmina_tdi Re:samanta 20.12.01, 19:01
                ja tam szaleję tak na widok wszystkich wąsów!!!! nie tylko mariowskich :-))))

samanta1 napisał(a):

> No tak .. ale to tylko w Twojej obecnosci mam takie skojarzenia;))

• jasmina_tdi Re:samanta P.S. 20.12.01, 19:01
                  i dlatego w prezencie gwiazkowym kupię sobie suma :-)))))

jasmina_tdi napisał(a):

> ja tam szaleję tak na widok wszystkich wąsów!!!! nie tylko mariowskich :-))))
                  >
                  > samanta1 napisał(a):
                  >
                  > > No tak .. ale to tylko w Twojej obecnosci mam takie skojarzenia;))
                  >

• jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 19:00
              kurcze! musiałeś nas wsypać!!! to był szyfr :-)))))

mario2 napisał(a):

> samanta1 napisał(a):
              >
              > ?Byc moze nasze marzenia zupelnie sie
              > > nie pokrywaja?:))))))))
              >
              > +++++++++ Ty to tylko o pokrywaniu! :o)))
              >

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 19:03
                zaszyfrowane pokrywanie ? :o)))
                Jak tam auto?
                • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 20.12.01, 19:06
                  zagoniłam do galopu naszego kierowcę - wlał olej, ale cholera za mało kupiłam! mam nadzieję, że
                  dojadę do warsztatu i nie zatrę silnika! a teraz wydłubuję mak z zębów po Wigilii i zaraz
                  usnę...mmmmm.... mniam mniam...

mario2 napisał(a):

> zaszyfrowane pokrywanie ? :o)))
                  > Jak tam auto?

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:42
                    no to dzis taxowka jezdzisz?
                    • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:53
                      tak! jak inaczej wrócę???? :-))))))

mario2 napisał(a):

> no to dzis taxowka jezdzisz?

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:54
                        no..... nie wiadomo co sie moze stac!!!! Moze nie do domu pojedziesz?
                        • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:01
                          pojadę, pojadę - zawsze wracam grzecznie do domu! a ważne czyjego??? :-)))

mario2 napisał(a):

> no..... nie wiadomo co sie moze stac!!!! Moze nie do domu pojedziesz?

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:06
                            no tak- to nie jest wazne :o))) Juz widze kogos kto sie tym ucieszy! Jak
                            wczoraj bylo? Udalo sie?
                            • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:11
                              ja tam nie widzę nikogo takiego - z samochodem się udało, z innymi sprawami - nie!

mario2 napisał(a):

> no tak- to nie jest wazne :o))) Juz widze kogos kto sie tym ucieszy! Jak
                              > wczoraj bylo? Udalo sie?

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:28
                                bbuuuuuuuuuuuu to prawdziwy pech. Lepiej by bylo na odwrot!
                                • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:32
                                  dobrze wyszło! to drugie nie wypaliło z innego powodu :-(

mario2 napisał(a):

> bbuuuuuuuuuuuu to prawdziwy pech. Lepiej by bylo na odwrot!

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:41
                                    jak uwazasz :o))) Tylko nie mow, ze masz pecha i nie jestes wybredna :o)))
                                    • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:43
                                      to nie to to nie to!!!!!!!!! po prostu trzeba było przełożyć :-) i to nie jest tak, jak myślisz!

mario2 napisał(a):

> jak uwazasz :o))) Tylko nie mow, ze masz pecha i nie jestes wybredna :o)))

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:47
                                        dobra, dobra- tlumaczyc sie nie musisz- nie mam Cie w dowodzie!
                                        • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:52
                                          och Ty! poczekaj do wieczora!!!!

mario2 napisał(a):

> dobra, dobra- tlumaczyc sie nie musisz- nie mam Cie w dowodzie!

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:54
                                            doczekac sie nie moge :o)) Masz poczte!
                                            • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 13:14
                                              no gdzie ja mam tą pocztę! byłam u zakładowego lekarza, a on, że to nie poczta tylko bocian jeśli już!!!!

mario2 napisał(a):

> doczekac sie nie moge :o)) Masz poczte!

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 13:17
                                                z taka dluuuga szyja?
                                                • jasmina_tdi Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 13:20
                                                  z taką baardzo dłuugą szyją ;-))))

mario2 napisał(a):

> z taka dluuuga szyja?

• mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 13:26
                                                    wypada zazdroscic, czy zalowac?
                                                  • Gość: jasmina Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX IP: 193.178.143.* 21.12.01, 15:28
                                                    z oakzji świąt możesz se wybrać :-)))

mario2 napisał(a):

> wypada zazdroscic, czy zalowac?

• jasmina_tdi w górę życzenia....!!!!! :-)))) 21.12.01, 09:44

• Gość: samanta Re: w górę życzenia....!!!!! :-)))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 09:55
        Nadal sobie zyczymy??:))))))))))
        • jasmina_tdi Re: w górę życzenia....!!!!! :-)))) 21.12.01, 10:17
          jasne! Wszystkiego najlepszego!!! :-)))))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Nadal sobie zyczymy??:))))))))))

• mario2 Re: w górę życzenia....!!!!! :-)))) 21.12.01, 10:25
            Ja sobie tez czegos zycze- moze dzis wieczorem sie spelni? :o)))
            • jasmina_tdi Re: w górę życzenia....!!!!! :-)))) 21.12.01, 10:32
              dalej chcesz kogoś zamordować ??? tak przed Wigilią????

mario2 napisał(a):

> Ja sobie tez czegos zycze- moze dzis wieczorem sie spelni? :o)))

• anka1 Re: w górę życzenia....!!!!! :-)))) 21.12.01, 10:26
            dolaczam sie do zyczonek !!! cieplych bialych i pogodnych swiat, samych
            dobrych ludzi, rzeczy i wydarzen w nowym roku!
            a sobie z powrotem starego kompa:) ten mi sie nie podoba((( buuuu!!
            • mario2 Re: w górę życzenia....!!!!! :-)))) 21.12.01, 10:32
              dostalas kalkulator? masz szczescie, ze nie liczydlo :o)))
              • anka1 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 10:35
                rob sobie jaja rob((( a ja sie biedna przyzwyczaic nie moge((( cichy
                szybki czysty brrr! :) ja chce stargo kompa!!!
                • mario2 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 10:48
                  Przyzwyczaisz sie. Przyzwyczajenie jest 2 natura czlowieka! Moze tez
                  kobiety ? :o)))
                  • anka1 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 10:50
                    a ja nie jestem ani kobieta ani czlowiekiem:)) kaszlakiem dzis jestem bo
                    raczyl zapalic:))
                    • mario2 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 10:51
                      to rzuc palenie :o))
                      • anka1 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 11:01
                        jak rzuce to czym bede jezdzic?:)
                        • mario2 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 11:01
                          jak to???? miotle juz polamalas?
                          • anka1 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 11:04
                            polamac miotle z brzozowych patykow? ja drobne dziewcze jestem a nie atleta:)))
                            • mario2 Re: w górę życzenia....!!!!! :-))))Mario 21.12.01, 11:20
                              jak cala, to jeszcz latac mozesz! :o))
    • 9876aaww Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:16
      Wszystkim, wszystkim życzę by ten Nowy Roczek przyniósł to o czego pragniecie,
      by wszystko
      • mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:21
        a Tobie zycze szczesliwego nowego w kroku :o)))
        • 9876aaww Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:47
          a ja Tobie w oczach mroku!!!o;))))))))))
          • mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:48
            z rozkoszy?
            • 9876aaww Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:54
              nie, z przyćmienia!!!
              ... i z przezarcio i z przepicio i z gupoty i z roboty
              • mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:55
                chcesz cobych durchfallu intelektualnego dostol?
                • 9876aaww Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 11:58
                  tego Ci nie życzę przed Świateczkami.
                  • mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:00
                    to dzieki za dobre serduszko :o)))
                    • 9876aaww Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:13
                      Życzę Ci jeszcze byś uważał na borsztajny jak już na ten Śląsk przyjedziesz -
                      szkoda byłoby gymba podrachać a ślisko jak pieron!!
                      • mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:16
                        mom szlynzuchy!
                        • 9876aaww Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:22
                          a co to jest?
                          • mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:29
                            lyzwy gorolico :o)))
                            • 9876aaww Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:36
                              a juz myślałam,że sie nie dasz nabrać!!!!!!! a jednak! Oj! Mario,Mario!!!
                              • mario2 Re: GWIAZDKOWE ŻYCZENIA....XxXxXXxX 21.12.01, 12:42
                                dyc Ty nie poradzisz dobrz po naszymu- dobrze jest jak wiysz co to sipa i
                                smiatek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka