no_okki 17.12.07, 17:48 gołe liście w sadzie pomarszczony brzózki krzew ściółki szelest w zadzie przyprószona puchem moja brew.... <autorskie>> jak wspominasz minione chwile złotej jesieni ??/:D:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radosci_lza Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 20:00 Kiedy spacerowałam ..parkową aleją ..pod stopy spadł mi duży..piękny ..pożółkły liść wrzosu ...... Zasuszyłam go ..przypomina mi...uroczą jesień...:)))) Pewien element jesieni jest jeszcze za ..moim oknem..:)))) To bardzo długa pajęczyna ...rozciągająca sie od drzewa do drugiego drzewa zamieszkiwana przez ...pająka..:))) Bardzo go polubiłam .To pewna odmienność od ... kibiców z piwem w ręku...:)))) Może jeszcze dzień....może dwa a potem.... pora bałwanków....Zima..... :))) Trzeba bedzie odnaleźć... radość w nartach ;)))) Pozdrawiam:) pl.youtube.com/watch?v=I4U2ZV9TdQs&feature=related pl.youtube.com/watch?v=ntm1YfehK7U Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 22:30 poplacz sobie nad tym pajakiem jakie ma trudne zycie .Nie plakalas jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
radosci_lza Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 23:37 jestemn-ormalna napisała: > poplacz sobie nad tym pajakiem jakie ma trudne zycie .Nie plakalas jeszcze? Pająk pięknie ..tka......)) Lubisz siebie w takiej roli?Nie sadzę ale... ja Tobie nie pomogę ....ja Ciebie na odległość nie otworzę jak puszki z sardynkami – potrzebny jest ktoś... bliżej.Zachęcam Cie też do ..'pogrzebania ' w sobie samej..może w jakimś zakątku znajdziesz przyczyny....))) Rozpoznane... będą łatwiejsze do... okiełznania....)) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 21:50 Pajak to wstretny robak!pewnie kochasz robactwo hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 22:31 Jesien to wstretna pora roku!Nie lubie jesieni i wspomnien z nia zwiazanych! Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 22:50 opadaja liscie z drzew jak siły z przepracowanego człowieka powoli powoli nie naruszajac smutku serc i łez spływajacych po twarzy więc nie mów że odchodzisz bez powodu i wrócisz kiedy zechcesz............. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 21:36 viviene napisała: > opadaja liscie z drzew jak > siły z przepracowanego człowieka > powoli powoli nie naruszajac > smutku serc i łez spływajacych po > twarzy > więc nie mów że odchodzisz bez powodu Zanadto wpadliśmy w nasrój melancholijnej zadumy. Popatrz ! - śnieg za oknem; wyciągaj narty... > i wrócisz kiedy zechcesz............. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 21:52 szybko wroci ta vivene bo chlopa zobaczyla One tu siedza i czatuja na takich jak ty!~! hahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wspomnienie jesieni 20.12.07, 10:45 To Ich sympatyczne prawo...tak bym to ujał, gdy to prawda {jestemn...} Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 23:44 Siebie lubisz??!'jestemnormalna'(?) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 23:42 Witaj. Niestety, już po pięknej jesieni. Jutro będzie zima. Postaram się raniutko. Serdeczności.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wspomnienie jesieni 20.12.07, 10:46 Wzajemnie sympatyczny Grzechu... - pozostań z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 21:34 Z zaciekawieniem przeczytałem. Również szusuję. Ty gdzie to robisz ?/:D Pozdro {Radości_Iza} Odpowiedz Link Zgłoś
radosci_lza Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 22:53 no_okki napisał: > Również szusuję. > Ty gdzie to robisz ?/:D > W róznych ..miejscach..:) Były Zachodnie Tatry i ..Martinskie Hale..była Białka,Bukowina a w ubiegłym roku ...Dolomity(trasy dobrze przygotowane ,dużo wyciągów ,cudownie:)) W tym roku nie ma męża ale może z przyjaciółmi spędzę jakiś czas... na Słowaci ..Wielka Racza ..:) Ponieważ jutro wyjeżdzam ...życzę Ci spokoju i ...rodzinnej atmosfery w Swiateczny Czas ...:))) Do 'zobaczenia w Nowym Roku...:) Dobranoc pl.youtube.com/watch?v=mzNEgcqWDG4 pl.youtube.com/watch?v=JtA9Js-22ko&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wspomnienie jesieni 20.12.07, 10:42 Dziękuję Ci za zyczenia. Zazdroszczę Słowacji, którą rokrocznie odwiedzam, Tatrzańska Łomnica, Stary Smokowiec, Żdiar itp. Spokojnych Świąt, i wracaj ze zdrowymi nogami...hehe.. {radosci_Iza} Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: radosi_łza:) 20.12.07, 19:35 Spóżniłam sie ,wiem , juz wyjechałas . Zyczę Ci wspaniałych wrażeń z tego odległego zakątka świata i radosnych świąt !! Do '''zobaczenia'' Sciskam !! Odpowiedz Link Zgłoś
dag-a24 Re: Wspomnienie jesieni 17.12.07, 23:46 Jesień to dla mnie smutna pora roku Nie wiem dlaczego ale tak juz mam A wspomnienia o niej mam calkiem ,calkiem miłe.:)Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
1.25d Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 10:13 Ta jesien byla najgorsza w moim zyciu Zmartwienia ,pogrzeby ...eh. Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wspomnienie jesieni 20.12.07, 10:48 U mnie też fuul pogrzebów... co z tym żywotem naszym nietak się dzieje!!/ :D Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kinia333 Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 18:10 Smutne yla dla mnie ta jesień Moze nastepna bedzie 'pogodniejsza'? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemn-ormalna Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 21:53 smutny bo pewnie faceta nie masz jak kazda co tu siedzi od rana do poznej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Wspomnienie jesieni 19.12.07, 00:23 Wez Ty sie anormalna odczep wreszcie od Ludzi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kinia333 Re: Wspomnienie jesieni 18.12.07, 18:11 Smutna byla dla mnie ta jesień Moze nastepna bedzie 'pogodniejsza'?? Odpowiedz Link Zgłoś
kwiato-stan29 Re: Wspomnienie jesieni 19.12.07, 00:25 Jesienny czas minął Lubie jesień Zimy nie!Czekam juz na wiosnę! Odpowiedz Link Zgłoś
wesolanutka Re: Wspomnienie jesieni 19.12.07, 14:05 Jesien ,liśc ostatni już spadł:( Smutno ..ale Idą swieta .Wesolych Swiat no_okki!!!pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
no_okki Re: Wspomnienie jesieni 20.12.07, 10:52 Precz melancholii !... - radosny nam nastaje czas! Pozdrowionka od serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
inter.pl Re: Wspomnienie jesieni 19.12.07, 22:01 Ehh oedzly w zaswiaty dwie bliskie mi osoby . Odpowiedz Link Zgłoś
inter.pl Re: Wspomnienie jesieni 19.12.07, 22:02 Ehh odeszly w zaswiaty dwie bliskie mi osoby .. Odpowiedz Link Zgłoś
sigma.33 Re: Wspomnienie jesieni 20.12.07, 19:32 Moja jseiseń była pogodna ,pelna milych niespodzianek Szkoda ,że mija Czekam na zimę z utęsknieniem i mam nadzieje ze śnieżek popruszy w święta i na Sylwestra Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś