martuha 08.08.03, 12:06 impreza zaczyna sie o 19.00, obowiazuja stroje z lat 70tych, panowie obowiazkowo brylantyna we wloasach a'la Travolta. Nie zapomnijcie o dobrych humorach. ps. Empek moze przybyc w samym staniku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:11 kto bedzie? ps. jak ja wbije grubego w te trykoty?!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:16 nie mam stanika, wiec zajme sie twoim;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:21 jak to nie masz?!!!!!!!!!!!! z dedykacjami nawet jest!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:33 iwusia napisała: > jak to nie masz?!!!!!!!!!!!! z dedykacjami nawet jest!!!!! > :)) juz go pewnie nie ma - rzucil iglesiasowi na scene w czasie koncertu, stojac wsrod swoich rozhisteryzowanych nastoletnich "dupeczek" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:42 dobra, mam, wiec w kwestii Martuchy od razu przejde do majteczek;))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:43 emperor napisał: > dobra, mam, wiec w kwestii Martuchy od razu przejde do majteczek;))) musze Cie rozczarowac, jest lato, a w te pore roku majteczek nie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:52 musze Cie rozczarowac, nie bede plakal z tego powodu;) (aha, mozesz mi swoje zdjecie najpierw przeslac? ) ;) martuha napisała: > musze Cie rozczarowac, jest lato, a w te pore roku majteczek nie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:55 emperor napisał: > musze Cie rozczarowac, nie bede plakal z tego powodu;) > > (aha, mozesz mi swoje zdjecie najpierw przeslac? ) ;) > > chetnie, podaj adres > > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:57 czytac nie umiesz? emperor@gazeta.pl ;) pospiesz sie! ;) martuha napisała: > > chetnie, podaj adres Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 13:08 emperor napisał: > czytac nie umiesz? emperor@gazeta.pl ;) > pospiesz sie! ;) no masz, tylko sie nie podniecaj tak od razu Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:21 no widzialem, to na pewno ty??;) kurcze, ja cie chyba gdzies widzialem...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:24 emperor napisał: > no widzialem, to na pewno ty??;) > kurcze, ja cie chyba gdzies widzialem...;)) pewnie w The Globe na zdjeciu przy rankingu najpiekniejszych kobiet roku, tam wlasnie wymieniono moje nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:28 martuha napisała: > emperor napisał: > > > no widzialem, to na pewno ty??;) > > kurcze, ja cie chyba gdzies widzialem...;)) > > pewnie w The Globe na zdjeciu przy rankingu najpiekniejszych kobiet roku, tam > wlasnie wymieniono moje nazwisko > przetan, bo ja tez zaraz o zdjecie Cie poprosze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:35 grooszek napisał: > > > > > > > przetan, bo ja tez zaraz o zdjecie Cie poprosze;))) ale Szakire wymieniono tam wyzej ;)) o jedno oczko, ale wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:47 > przetan, bo ja tez zaraz o zdjecie Cie poprosze;))) > > ale Szakire wymieniono tam wyzej ;)) > o jedno oczko, ale wyzej ufff... juz dawno czyja riposta mi sie tak nie podobala:))). Chyba nawet moje sloneckzo mi wybaczy cmoka dla Ciebie za to;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:41 jak brzmi twoje nazwisko???? :) martuha napisała: > pewnie w The Globe na zdjeciu przy rankingu najpiekniejszych kobiet roku, tam > wlasnie wymieniono moje nazwisko > Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:46 emperor napisał: > jak brzmi twoje nazwisko???? :) poszukaj dobrze, kieruj sie zdjeciem Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:50 przeslij wiecej bo nie znajde:(( martuha napisała: > poszukaj dobrze, kieruj sie zdjeciem > > Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 15:01 emperor napisał: > przeslij wiecej bo nie znajde:(( > a co ja Ci bede sprawe ulatwiala? jak Ci zalezy, to wrzuc w wyszukiwarke. mam pelno stron www zalozonych przez fanow Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 15:09 a jakie ja, jako prosty chlopak, mam szanse u ciebie?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:42 iwusia napisała: > kto bedzie? zestaw standardowy, ale jeszcze Tygrys sie zastanawia Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:55 tygrys nie zastanawiaj się tylko przyjeżdżaj!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor STOOOOOOOOOPP!!!!!!!! 08.08.03, 12:56 ... ale po co on tam jest nam potrzebny??????? ;) iwusia napisała: > tygrys nie zastanawiaj się tylko przyjeżdżaj!!!!!!!!!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:55 aha, jak przystalo na lata 70, nie zapomnijcie wziazc ze soba pigulek, amfy, lusterka do rozsypania, karty kredytowej do krojenia i banknotow 200zlotowych do wciagania;) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 12:58 emperor napisał: > aha, jak przystalo na lata 70, nie zapomnijcie wziazc ze soba pigulek, amfy, > lusterka do rozsypania, karty kredytowej do krojenia i banknotow 200zlotowych > do wciagania;) tak szczerze, myslalam, ze Ty przywieziesz ze soba ten sprzet. wraz ze stanikiem, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Przypominam o Saturday Night Fever 08.08.03, 14:22 no jasne ze tak, ale tylko dla siebie!!!!!!!!!! ;))) martuha napisała: > > tak szczerze, myslalam, ze Ty przywieziesz ze soba ten sprzet. wraz ze > stanikiem, oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara pytanie techniczne!!! 08.08.03, 14:37 mam juz przecwiczony uklad taneczny z filmu ale nie wiem gdzie mam wystapic! moze jakies namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 14:42 krakow, rynek glowny -> fani czekaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 14:46 odloz te jajka lepiej.... mowie o tych w koszyku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 14:51 odloze, a pozwolisz sie objac?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 14:53 Szaki, wszystko byle w rytmach Bee Gees, Empek ma zaprezentowac Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 15:09 Empek od kiedy fan obejmuje swojego idola? podziwia sie z daleka!:) hahaha, juz to widze, Empek machajacy stanikiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 15:10 a jesli juz przy wszystki zdejmiesz majteczki i rzucisz je do mnie, bede wniebowziety:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 15:22 ja nosze barchany, maj dear;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 15:38 to jakas inna nazwa stringow?? wiec tez zlapie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 15:48 tak, to stringi razem ze skarpetkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 15:52 uuuu, wlasnie sobie ciebie w nich wyobrazilem:))) serio! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pytanie techniczne!!! 08.08.03, 15:11 jaaaaasne, dobrze ze nie Panjabi Mc ;P martuha napisała: > Szaki, wszystko byle w rytmach Bee Gees, Empek ma zaprezentowac Odpowiedz Link Zgłoś