almondgirl 21.12.07, 11:46 Moi Drodzy! za kilka godzin wyjeżdżam na święta, więc już teraz życzę Wam naprawdę udanych, spokojnych, ciepłych i rodzinnych świąt! i zebyśmy się nie musieli użalać ani nad sobą ani nad innymi w nowym roku;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pulpet17 do góry :)) 21.12.07, 17:12 almondgirl napisała: > Moi Drodzy! za kilka godzin wyjeżdżam na święta, więc już teraz > życzę Wam naprawdę udanych, spokojnych, ciepłych i rodzinnych świąt! > i zebyśmy się nie musieli użalać ani nad sobą ani nad innymi w nowym > roku;) nie wyjeżdżam, ale mam taką potrzebę żeby już :))) wszystkim piszącym na tym forum: ŻYCZĘ ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT Kot składa się z futra, kota właściwego i podzespołu mruczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Ja zdycham 21.12.07, 19:51 jw. znowu, kurwaaaaaaaaaa czy ja choć raz przez miesiąc mogłabym nie być chora? Katar, gorączka, wszystko mnie boli, oczy zaraz pogubię, pawia chyba zaraz puszczę do tego-mam nadzieję,że to nie żadna grypa jelitowo-żołądkowa tylko z niedożywienia dzisiejszego. Łosiek też chory. Zakupy nie zrobione do końca, włosy, paznokcie, ja pierdolę-masakra. Ale Wesołych Świąt wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
boo-boo Już mi lepiej 22.12.07, 23:00 Uff chociaż gorączki się pozbyłam, włosy przycięłam, paznokcie w 40 stopniowej gorączce rano, ale zrobiłam, przemajaczyłam w łóżku caaaały dzień. Jest szansa na normalniejsze święta. Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: Już mi lepiej 23.12.07, 14:03 kochane "narzekaczki" ;))) wszystkiego wesolego moje sloneczka, narzekania na wesolo, i samych fajnych tematow na nowy roczek, pogodnych swiat, zdrowka (boo ;))))) i te pe, czego tam chcecie :)))) buziaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna784 Re: Już mi lepiej 23.12.07, 19:08 ja też sie przyłączam :) oby nas nie ubywało, choć nikomu powodów do użalania nie życzę :) życzę za to zdrowia i szczęścia od groma. wesołych świąt panie i panowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Ja zdycham 23.12.07, 19:21 Boo-boo,miałam to samo,już przeszło.Wklejam porady dziewczyn z forum Fettini,pozdrawiam:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48129&w=73598388 Odpowiedz Link Zgłoś