silverstone 11.08.03, 10:20 ... ogłaszam wszem i wobec! Odkrycie na miarę kwartału :) To dziwne dziwne - w piatek jeszcze jej nie było, a dziś już tak jesiennie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nelu Re: Jesień przyszła.... 11.08.03, 11:05 silverstone napisała: > ... ogłaszam wszem i wobec! Odkrycie na miarę kwartału :) > To dziwne dziwne - w piatek jeszcze jej nie było, a dziś już tak jesiennie... Potwierdzam. Liście lecą z drzew, chłodne poranki itp. No cóż, byle do wiosny... Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Uwielbiam wczesna jesien.... 11.08.03, 11:23 To moja ulubiona pora roku - takie letnio zimowe zawieszenie... Wszystko sie moze jeszcze zdarzyc... nelu napisał: > silverstone napisała: > > > ... ogłaszam wszem i wobec! Odkrycie na miarę kwartału :) > > To dziwne dziwne - w piatek jeszcze jej nie było, a dziś już tak jesiennie > ... > Potwierdzam. Liście lecą z drzew, chłodne poranki itp. No cóż, byle do wiosny.. > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Jesień przyszła.... IP: *.kabel.telenet.be 11.08.03, 18:13 no to zazdroszcze tej jesieni......tu kazdy z glowa w lodowce marzy, ze byle do grudnia i moze temperatura spadnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a nie moglabys, only cala wejsc do tej lodowki.... 11.08.03, 18:20 bo jakos tak smiesznie wygladasz, ze sterczacym tyleczkiem, narazonym na wysokie temperatury, i nie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone lodoweczka... 12.08.03, 09:40 ... ta automatycznie sie niedlugo zrobi.... juz mi zimno brrrrrrrrr.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to chyba tam u ciebie, w azji smineczko........... 12.08.03, 15:22 wracaj do nas, na poludnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone niepokojaca szybko... 12.08.03, 15:33 ... ta jesien przyszla :( A u Ciebie jej nie ma?? kitek1 napisał: > wracaj do nas, > na poludnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 niby zolte liscie sa................ 12.08.03, 15:40 ale nadal takie upaly, ze kot z desperacji, sam do wanny, z woda wchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: niby zolte liscie sa................ 12.08.03, 15:41 Tu po upalach zostalo tylko wspomnienie pod postacia dziur w asfalcie :) Jest zimno.... Juz tak jesiennie zimno... kitek1 napisał: > ale nadal takie upaly, > ze kot z desperacji, > sam do wanny, > z woda wchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 to, tez ma swoj urok................. 12.08.03, 15:43 ale jezeli masz ochote, na jeszcze troche lata, to zapraszamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: to, tez ma swoj urok................. 12.08.03, 15:44 Lubie jesien... Moze lato jeszcze gdzies uda mi sie zlapac, kto wie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ja, odkad ciebie poznalem................... 12.08.03, 15:48 to wszystkie pory, lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: a ja, odkad ciebie poznalem.................. 12.08.03, 15:50 ja tez jem duzo warzyw :)) kitek1 napisał: > to wszystkie pory, > lubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 widac, widac................. 12.08.03, 15:53 i bardzo to mi sie, w tobie, podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś