pulpet17 04.01.08, 21:01 podpowiedz co jesz, przykładowe posiłki... muszę coś ze sobą zrobić, albo wymienię cała garderobę albo schudnę - wyszło mi, że będzie taniej a przy okazji zdrowiej, jak schudnę :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek56 Re: almond 04.01.08, 21:31 Przede wszystkim zmień nick, np. życzliwie podsuwam: efemeryczna17 :-) Wszystko, co Ciebie otacza, ma Ciebie umacniać w podjętej decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
pulpet17 Re: almond 04.01.08, 21:51 Wojtek, proszę Cię, "efemeryczna" mnie wykończyła :DDD, po prostu padłam :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: almond 04.01.08, 22:43 to może Nimfa coś tam...? popieram Wojtka,to pierwszy krok a później już poleci:) Odpowiedz Link Zgłoś
almondgirl Re: almond 04.01.08, 22:56 pulpet, nie zmieniaj nicka, jest taki sympatyczny! kojarzy mi sie z Pulpecją z książek Musirowicz czytanych za nastoletnich czasow:) a co do posiłków - podeśle na priva, coby tu nie zanudzać, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
yvona73pol Re: almond 05.01.08, 07:07 moze zmodyfikuj na pulpet0, ze niby size 0 ;))) w polaczeniu z pulpetem to wyjdzie jakies rozsadne szczuple stworzenie ;) heh, ja tez powinnam, ale zero motywacji, a jeszcze mi luby mowi: a po co? ja cie lubie taka bardziejsza ;) kurna, ci faceci..... Odpowiedz Link Zgłoś
uyu Re: almond 05.01.08, 12:19 pulpeciku, spojrz na prive. Poslalam tobie calkiem rozsadna diete podczas ktorej nie zdycha sie z glodu i zycie nie traci kolorow ni sensu. Odpowiedz Link Zgłoś