skorpionica11 18.01.08, 19:26 przy-tobie-moje-miejsce.blog4u.pl/upload/4%5B3%5D.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Cała prawda o miłosci 30.01.08, 09:52 Masz rację Skorpi. Prawdziwa miłość to ta która przetrwa wszystkie burze i życiowe zakręty. Chyba wszyscy do takiej miłości tęsknimy. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Cała prawda o miłosci 31.01.08, 18:13 Uwazam ze taka milosc to zadkosc dzisiaj albo jesli ona naprawde jest to nie umiemy jej pielegnowac aby moc zestarzec sie z nia :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczesciarz2007 Re: Cała prawda o miłosci 03.02.08, 22:10 Myślę że jesteś w błędzie tak podchodządz do miłosci. Kocham już od wielu lat,jedną i ta samą osobę. Nie widzę świata bez niej.Staram się cały czas pielęgnować to uczucie i to się jak do tej pory sprawdza.Były zawieruchy, były nie domuwienia lub dzikie fascynacje z jej strony, ale jestem uparty i wszystkich nie proszonych "gości"w porę wybijać jej z glowy.Więc na miłość jest też sposób tylko przemyśl jak to zrobić??Karzdy przypadek jest inny.Walcz!Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Cała prawda o miłosci 04.02.08, 11:49 Witaj Szczesciarzu2007 na forum :) Faktycznie jesteś szczęściarzem. Napawa mnie to optymizmem. Może ja też kiedyś znajdę swoje szczęście? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Cała prawda o miłosci 05.02.08, 12:23 szczesciarz2007 napisał: > Myślę że jesteś w błędzie tak podchodządz do miłosci. > nie jestem w bledzie to jest samo zycie "life is brutal" a taka milosc jaka ty masz to sie zdaza 1 na milion (podjrzewam ze jestes mlody i dlatego tak myslisz) Odpowiedz Link Zgłoś
aladar1975 Re: Cała prawda o miłosci 03.02.08, 22:33 Uwazam ze taka milosc to zadkosc dzisiaj albo jesli ona naprawde jest to nie umiemy jej pielegnowac aby moc zestarzec sie z nia :) Zgadzam się .....niestety to prawda :( "Proza życia to przyjaźni kat"...a co dopiero miłości Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Cała prawda o miłosci 04.02.08, 11:51 Witaj Aladar1975 :) Dawno Cię tu nie było. Gdzie byłeś jak Cię nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Cała prawda o miłosci 06.02.08, 12:35 tak samo prawdziwe jak każde uogólnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozalia25 Re: Cała prawda o miłosci 07.02.08, 00:45 Dla mnie "miłość nigdy nie ustaje (nie jest jak proroctwa, które się skończą)". Jeśli się skończyła, to znaczy, że nigdy jej nie było. Takie jest moje zdanie, ale rozumiem, że ktoś może mieć zupełnie inne. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Cała prawda o miłosci 08.02.08, 11:59 nawet jak zapomnimy, to gdzieś tam nasze inne ja pamięta Odpowiedz Link Zgłoś