yess 27.12.01, 14:47 wielki horoskop na 2002. komu info ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasmina_tdi Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 14:48 ja ja ja ja ja ja baranek!!!!!!! yess napisał(a): > wielki horoskop na 2002. komu info ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 14:49 a ja swojego znaku nie powiem:) i tak za duzo gadam:) zreszta sa tacy co juz wiedza:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 14:54 baranek :))) to tyak jak ja :)wiec pisza : Lap szanse przed toba jeden z najlepszych okresow w zyciu !!! od lutego ozywienie w prawach sercowych szeczxolnie dla urodzonych 21.03 - 7.04 ognisty romas. jeszcze dobry okres na amory w od sierpnia i moze sie zwiekszyc ruch bocianow. niebezpieczny okres dla uczuc na przelomie grudnia i stycznia a takze maja i czerwca.. na finanse uwazac na przelomie czerwca i lipca :) dla finansow i podrozy najlepszy sierpien. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: yess 27.12.01, 15:02 wow!!!! podoba mi się - zwłaszcza ten ognisty romans :-)))) a co tam - kolejne zgliszcza w moim zyciu! hehehe.... yess napisał(a): > baranek :))) to tyak jak ja :)wiec pisza : > Lap szanse przed toba jeden z najlepszych okresow w zyciu !!! > od lutego ozywienie w prawach sercowych szeczxolnie dla urodzonych 21.03 - 7.04 > > ognisty romas. jeszcze dobry okres na amory w od sierpnia i moze sie zwiekszyc > ruch bocianow. niebezpieczny okres dla uczuc na przelomie grudnia i stycznia a > > takze maja i czerwca.. na finanse uwazac na przelomie czerwca i lipca :) > dla finansow i podrozy najlepszy sierpien. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 14:49 mi nie, bo mnie nie ma w horoskopie, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 14:51 Kitek jak Himilsbach urodzil sie 31 listopada:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: uwaga mam przed soba IP: *.*.*.* 27.12.01, 14:50 Masz coś dla koziełka? Odpowiedz Link Zgłoś
yess dla pomci 27.12.01, 14:59 dla pomci pisza tak : nowy etap w zyciu spelnia sie dawne marzenia i nowe uczucia. wasz los jest teraz w waszych rekach. niektore koziolki zdecyduja sie na malzenistwo z dlugoletnia miloscia (widzisz pomciu :))))) ws tyczniu i lutym mozecie dlugo osiagnac w sprawach zawodowych. na przelomie sierpnia wrzenia zmiany w pracy. mozesz zmienic firme lub zalozyc wlasna. amor bedzie strzelac w styczniu i lutym. niewykluczone ze zakochsz sie w koledze z pracy lub starym znajomym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Yesska:))) IP: *.*.*.* 27.12.01, 15:07 No nie wiem jednak, czy z tym malżeństem było do mnie, hehe:))) Ale wrzenie w pracy bede miała na pewno! Amor niech nie strzela znienacka, bo jeszcze w oko trafi! Ale dzięki Yesska, to bardzo miły horoskop!:) Czort też kozieł jezd to sie ucieszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 14:57 ...a ja jestem tygrysem-po chińsku, jaki jest mój horoskop? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parka Re: uwaga mam przed soba IP: *.chello.pl 27.12.01, 15:02 i o strzelcu parę słówek proszę (ale żeby to była dobra wróżba) Odpowiedz Link Zgłoś
yess dla parki 27.12.01, 15:46 pisza tak: pilnuj by wielkie zmiany jakie zajda w Twoim zyciu wydaly slodkie owoce. w waszym zyciu moga zajsc teraz duze zmiany.. e drugiej polowie roku czekaja was dalekie podroze. powodzenie w pracy w lutym dobre finanse w sierpniu i w grudniu.wolnym strzelcom powodzenie w milosci luty, sierpien oraz przelom listopada i grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 15:02 tak kitek wyraza swa reakcje na wywrozony mu przez gwiazdy uklad sado-macho;-) pozostaje tylko pogratulowac! ps. kici, kici, raportuj sie szybko, wiesz gdzie, bo ci sie partnerka rozmysli.... kitek1 napisał(a): > fantastyczny, Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 15:00 tygryskow tu nie ma bo to horoskop nie chinski :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: uwaga mam przed soba IP: 194.204.144.* 27.12.01, 15:51 a co tam dla raka vel kozy? ale żeby mi było optymistycznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 15:56 masz w tym roku jowisza wiec co nie zrobisz to bedziesz miala fart. duzo pomysl wydarzen.sprawwom uczuciowym przez caly rok przyswiecac bedzie slonce. . rozkrecisz wlasny interes w tym roku.szczescie w podrozach. masz super rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dixi Re: uwaga mam przed soba IP: 194.204.144.* 27.12.01, 16:01 wielkie dzięki dobra wróżko, to pakuję zabawki i lecę się cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi ślub sie zaczął@!!!!! 27.12.01, 16:03 na ślub leć!!!!! zaczął się :-))) Gość portalu: dixi napisał(a): > wielkie dzięki dobra wróżko, to pakuję zabawki i lecę się cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
kelim Re: uwaga mam przed soba 27.12.01, 16:10 ja też z chęcią poczytam, jestem skorpion.Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mina Re: uwaga mam przed soba IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 18:13 lo kurwa, zas mam miec romans??? o cholera, ide ze zeby w takim umyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess Re: uwaga mam przed soba IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 21:08 zainteresowanych informuje ze horoskop zostal w pracy i jutro ciag dalszy yesska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek Re: uwaga mam przed soba IP: 9.67.96.* 28.12.01, 09:07 a co mnie czeka yess?? panna vel smok... tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś