Dodaj do ulubionych

sw. Mina oglasza werdykt

IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 18:10
w wyniku modlow wznoszonych do mnie oglaszam, co postanowilam:
- jasminka do nieba
- jezuita do piekla
- ksiadz do czyscca (w ogole dobrodzieju to prosze sie nie scinac w moje
podworko, ja tu decyduje)
- dla wszystkich po wscieklaku

amen.
wasza patronka
Obserwuj wątek
    • Gość: crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt IP: 10.1.2.* 27.12.01, 18:19
      O boska Mino.Widziałem Twoją ikonę;)Tyś warta grzechu.Jak sie tu do Ciebie
      modlić gdy myśli się o skonsumowaniu Ciebie:)))
      • Gość: sw. Mina Re: sw. Mina oglasza werdykt IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 18:24
        grzeszniku!!! trzy razy dokola kosciola i 1000 euro na moje konto w ramach
        pokuty za niedozwolone mysli!!!! biegiem do banku!!!
        • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 18:29
          Ale wpadłem:)Gdzie ten kościół?Gdy tam byłem ostatnio, to chyba mnie chrzcili
          czy coś takiego.Z torbami pójdę przez swoją pobożność:)))
          • Gość: sw. Mina Re: sw. Mina oglasza werdykt IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 18:31
            dobra, to knajpe mozesz obleciec. wplacisz pieniazki, to ci sie odechce
            bluznierczych mysli! wplate mozesz sobie odliczyc od podstawy opodatkowania,
            wiec nie jecz!
            • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 18:36
              Ty chcesz mnie zabić?Jak żyć bez bluznierczych myśli.Całe szczęście że jest
              jeszcze Czort.Gdy już ze mnie zrobisz świętego, Czort i tak załatwi mi miejsce
              w piekle:)))
              • Gość: sw. Mina Re: sw. Mina oglasza werdykt IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 18:51
                crimenku! ja mam chociaz nadzieje, ze ty sie nie samozaspokajasz przed moja
                ikona??? to jest grzech smiertelny!
                • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 18:56
                  Co to ,to nie:)Wyrosłem z tego.Żadnych substytutów:)Ikonki też nie mam. Tylko
                  raz widziałem, a zapomnieć nie mogę:)))
              • czort Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 19:11
                te, crimen, jak tak bedziesz mnie wyzywal, to obiecuje ze z twego nick;a cri
                odetne i bydzie ci wstyd!!!!!!!!!!!!
                • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 19:16
                  Czorciku, nie rób mi tego:)))Powiedz tylko kto mnie ikonką św. Miny drażnił?
                  • czort Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 19:20
                    ale mnie wyzywasz! za kare byda wczesniej i nigdzie se nie pojda!
                    za cerbera robic byda!!!
                    w koncu to moja zona jezd!!!!!!!
                    a ty, wystarczy, ze zobaczysz ikonke, nawet boska ikonke, to juz od razu....?
                    • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 19:25
                      A do piekła mnie zabierzesz?
                      • czort Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 19:29
                        zapytaj panaboga - on jezd wszechwiedzacy
                        • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 19:34
                          Przecież nie może Ci się wpierdalać do interesu;)
                          • Gość: sw. Mina Re: sw. Mina oglasza werdykt IP: *.turboline.skynet.be 27.12.01, 20:10
                            crimen, bede sie za ciebie szczegolnie wstawiac u szefa. ty widze modlisz sie
                            pod figura, a diabla masz za skora??? pierdolony hipokryta!
                            • Gość: crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt IP: 10.1.2.* 27.12.01, 21:12
                              Hipokryta to moje drugie imię.Nie wstawiaj się u szefa, wolę aby to zrobił
                              Czorcik:)
                        • samanta1 Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 21:20
                          Ty patrzaj Cukierek co bym ja Ci twojej ikonki jutro nie przemalowala za zdrade duchowa i mysli
                          nieczyste wzgledem naszej swietej!;)))))))
                          • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 21:24
                            Witaj Kochanie :-* Strasznie mnie wodziła na pokuszenie, ale się nie dałem;)
                            • Gość: Samanta Re: sw. Mina oglasza werdykt IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.12.01, 21:30
                              Ty klamco! jak ta zmijka sie wiles wokol stop przenajswietszej kuszac i do grzechu namawiajac!
                              Wstyd ! ,)
                              Ps.na razie jeszcze brak czasu .tak jak sie umawialismy oki?Na pewno dzisiaj bede na forum
                              jeszcze!
                              • crimen Re: sw. Mina oglasza werdykt 27.12.01, 21:32
                                Czekam ;)
    • jezuita Re: jezuita oglasza prawdziwy werdykt 27.12.01, 21:26
      jasminka - do klasztoru za zycie w grzechu
      ksiadz - do przerebla z kamieniem u szyi
      "sw. mina" - czarownice na stos

amen

• crimen Re: jezuita oglasza prawdziwy werdykt 27.12.01, 21:27
        Apage satanas.Do kruchty klecho:)
      • mina.mina Re: jezuita oglasza prawdziwy werdykt 27.12.01, 21:45
        jezuita! jak ktos tu splonie, to ty! mnie ogien nie tyka - nawet jak zasypiam z
        papierosem, to spali sie koldra dokola, a mnie nie dotknie! wiec se uwazaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka