mag_nolia 31.12.01, 09:14 ...czy masz w swoim zbiorze...grupowe zdjęcie..., na którym wszyscy ustawieni są...w trzech rządkach...,bo Mario nie ma... zatem prośba...o przesłanie... M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Anka1 31.12.01, 09:17 Magnolia. Na co Ty liczysz??? Najpierw te zdjecia musza obiegnac caly internet. Dopiero potem trafia do wlasciwych osob ! Ance nie przeszkadzaj, ona teraz wysyla zdjecia innym! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Anka1 31.12.01, 09:19 ...też mi się nie podoba...samowolka Anki...ale miejmy nadzieję..., że weźmie sobie do serca te uwagi...i nastepnym razem dwa razy pomyśli...zanim...zadziała... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Anka1 31.12.01, 09:20 Chyba, ze ja ktos poprosi o nie jej zdjecia! Wtedy jej serduszko skruszeje! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Anka1 31.12.01, 09:25 ...w ogóle...Czort następnym razem niech pisze podanie...o pozwolenia na robienie zdjęć...przy akceptacji owego podania...obciążymy ją odpowiedzialmnością...za ...wiadomo co... ...kto ją w ogóle upoważnił do rozsyłania zdjęć po całej Polsce...obcym osobom...z opisem, kto jest, kto... ...czy te osoby nie zastanowiły się, nad tym, że ludzie tu używają nicków..., bo np. mogą sobie nie życzyć...ujawniania ich prawdziwej tożsamości...??? ...co za tupet...! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Anka1 31.12.01, 09:31 Z Czortem juz o tym wczoraj gadalem. Mnie sie to tez nie podoba. Tym bardziej, ze widzialem sie wczoraj i przedwczoraj z kilkoma uczestnikami imprezy, ktorzy nie dostali zdjec. Maryjak i ja dostalismy je tez droga okrezna. Widac wystarczy byc w dobrej komitywie z dystrybutorem i mozna sobie wszystko zalatwic. ja obiecuje, ze fotki z naszego aparatu dotra tylko do zainteresowanych! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Anka1 31.12.01, 09:33 ...to Wy też robiliście zdjęcia...??? ...a Czort...to chyba jakiś rodzaj podlizywania się...wybranym osobom...??? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mario 31.12.01, 09:21 nie spodziewalam sie z Twojej strony takiej zjadliwosci. bylam lojalna wobec Ciebie i taka zostane i jest mi bardzo przykro ze uwazasz mnie za tak podla osobe! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario 31.12.01, 09:32 nie uwazam Cie absolutnie za podla! Niestety niepotrzebnie wyslalas te bnieszczesne fotki tam - gdzie nie powinnas. Trudno- stalo sie! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Mario 31.12.01, 09:36 raz wypowiedzianych slow nie cofniesz. na mnie sie skrupila cala Wasza zlosc. wycofuje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Mario 31.12.01, 09:37 raz wyslanych zdjec tez nie cofniesz. I to nie ja je wysylalem! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry2023 Re: Anka1 31.12.01, 09:39 Chwileczkę chciałbym obronić biedną Ankę Ja tych cholernych zdjęć nie dostałem... Może mam za krótki staż na tym forum Złudzenia nadal pozostają ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Jerry 31.12.01, 09:41 dziekuje. nie mam ochoty wiecej tu zagladac wiec zycze Ci szampanskiego sylwestra i dobrego nowego roku! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: ))) 31.12.01, 14:45 i tym optymistycznym akcentem koncze roczek, bedac lekko zadziwiona wypowiedziami niektorych Osob uwazanych dotad za przyjaciol:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kocur1 Re: ))) Anka1 31.12.01, 14:52 Uszka do góry Aniu i baw się dzisiaj wspaniale, co najwyżej jako lekarstwo polecam jedna buteleczkę szampana więcej :)) z kocim pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men_ Re: ))) Onlyania IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.01, 15:04 onlyania napisał(a): > a Men fotki dostal, jesli spytac moge??? Nie, uff, na szczęście :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: ))) Onlyania 31.12.01, 15:10 tez sie cieszed!! nie bedziesz sie onanizowal na nasz widok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: ))) Anka1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.12.01, 15:05 Też nie dostałem zdjęć. Może je kiedyś dostanę, szkoda, bo miałem nadzieję ,że je obrobię i dostaną wszyscy zoptymalizowane technicznie i rozmiarowo. Niestety otrzymałem warunek jaki mam spełnić, żeby je otrzymać, a co gorsza czas na decyzję. Jeżeli więc ktoś ma fotosy i mógłby mi je wysłać bez jakiegokolwiek ultimatum to proszę dać znać. Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś